53

до 56 от славянин

преди 2 години

Ето по това се познава ид.отът и нормалният човек - ид.отът, за да не стои само в бг-то е готов да се подложи на всякакви медицински експерименти, да се остави да го тъпчат с всякакви *** и отрови, а нормалният на никаква цена няма да се подложи на тях!

52

Анонимен

преди 2 години

Троловета са злобни, защото всичко пропадна заедно с ГЕРБ.

51

До 54

преди 2 години

Какво общо имат ГЕРБ с Пандемията ? Какво по-различно направиха от целия Свят ? Как реагираха на ситуацията и кои не реагираха така ? Каква е разликата в концепцията на превенцията срещу вируса на служебното правителство и това на ГЕРБ ?Абе ти вярно ли си толкива невменяем и ***?Ако това,което си написал го мислиш наистина ,много,много жалко за теб !!!

50

славянин

преди 2 години

Че защо си решил че 70 % имат желание да се ваксинират бе, чиче!? Почти всички сме го изкарали този ''страшен'' вирус в някаква форма, за какъв *** ни е да се ваксинираме!? Защото на вас така ви се иска ли!? Само че на нас не ни се иска така!

49

Анонимен

преди 2 години

Още в началото на пандемията беше ясно, че ваксина срещу коронавироси познати от преди 50г няма, защото мутира 1000 пъти по-често от грипния вирус.После почнаха да продават пробни инджекции, които дори нямат разрешение за ваксини. Това е цялата математика.

48

Анонимен

преди 2 години

ми не се ваксинирайте, като ви сложат прангите да си седите само в Бг то ще ви дойде акъла. Не той още есента ще ви дойде с 4 та вълна, тогава да видим кое правителство ще ви е виновно.

47

Леша

преди 2 години

Либералните изтривалки са се активирали. Ще секнат стотинките на НПО-та. Ще aкaтe гладни.

46

Анонимен

преди 2 години

Професора е част от ГЕРБ и от манипулацията на населеното.В момента медиите са по-свободни и манипулацията намалява.Като си отидат ГЕРБ,ще видите колко много сме манипулирани и колко много се е крало от държавата.Сега ГЕРБ все още има пари и пуска по телевизиите хора като този професор.Но вече.са все по-малко.Пускат все още манипулатори като казват ,че са анализатори.Но и това ще свърши.Дано след това да има ревизия на всичко и всички свързани да получат заслуженото.

45

Анонимен

преди 2 години

Проблемът ви драги анонимни коментатори е,че сте препълнени с комплекси,злобни сте,прости сте,ограничени сте,завистливи сте ,а всичко това в съчетание с философските ви профанщини образуват велика трагикомедия !Смешници ! Тръгнали да оспорват и критикуват от трибуната на интернет форум доказани специалисти и интелектуално успели хора ! Не ви ли е срам бе ?! Кои сте вие? Мухи със самочувствие на хеликоптер ! Хаха...,цял живот ще си останете аутсайдери и нереализирани роби !

44

Леша

преди 2 години

До пияница мистик - "Освен че си природно пр0ст, явно си и неграмотен" Точно там спрях да ти чета излиянието. Ти си поредния скучен шаблонаджия, кандидат психопат и делириумно зомби. Възирай!

43

Анонимен

преди 2 години

Проблема е че след месец никой няма да иска да се ваксинира,защото ГЕРБ не е на власт и няма как да се фалшифицира информацията.След месец няма да има нито един заразен. И тогава ще започне взаимно обвинение за това ,че няма хора които да се ваксинират.Ще обвиняват Радев за това.А другите ще обвиняват Б.Б ,че е похарчил 250-300 милиона за покупка и ще трябва още толкова за унищожаване.При условие,че само 8% от населението е за ваксинация,няма логика да купуваш 14 милиона дози ваксини.

42

Анонимен

преди 2 години

Това професоре ще се случи само на куково лято или когато цъфнат налъмите. 90% от мераклиите за бодене вече го направиха, останалите няма да ви се вържем на агресивната пропаганда. Така, че прибирай парите и бегай.

41

Анонимен

преди 2 години

Направил си фалшиви тестове.

40

Анонимен

преди 2 години

Добре, че вироса си замина заедно с ГЕРБ.

39

Анонимен

преди 2 години

Мистикът лъже, както и масата "преболедували" и "загубили обоняние". Мнозина *** просто скланят глава и си организират едно домашно боледуване, за да изклинчат от ваксината, но така стават слуги на Дявола.

38

пияница мистик

преди 2 години

До Леша === Освен че си природно пр0ст, явно си и неграмотен и не можеш да четеш :))) Написах ти, че имам познат на 72 години който си сложи и двете ваксини. И не е просто грип, защото си правих PCR тест, а моята си направи дори два, за по-сигурно. И после има и тестове за антитела, след като го изкараш Ковид-а да провериш дали имаш имунитет. И тях си направихме, бяха положителни. Но голтаци и *** като теб надали имат толкова много пари за PCR тестове, че после и за антитела :)))

37

до 39

преди 2 години

а не мислиш ли че пък на нас ни писа да четем глупистите на пишман разбирачи като теб

36

Този

преди 2 години

Като го видя ми се разваля настроението.

35

Леша

преди 2 години

До Анонимна. Ако инжектираните в Израел или в която и да е друга държава са 60%, ще се хвърля от някоя скала и докато падам ще се "ваксинирам". Всичко е една лъжа, а глобалния им рестарт е пълен провал.

34

Анонимен

преди 2 години

Писна ми да гледам и слушам някакви разбирачи по телевизиите, които получават душевен оргазъм, че им се обръща внимание и ги карат да се чувстват значими. Въпреки, че не съм съгласен с много неща на Мангъров, поне го уважавам, че има топки да си каже мнението и да се опълчи на масово налаганата психоза.