193

Божилов

преди 2 години

Аз знам, че нищо не знам ! Опасно е да не знаеш, но да си въобразяваш, че знаеш ! Но пък затова има опитни свинчета.

192

NB

преди 2 години

Писна ми от тоя професор-математик.................да си гледа задачите и математиката.............той доказа, че не разбира от вирусология и медицина!!Епидемията не може да се опише с математически модели, защото ПОВЕДЕНИЕТО НА ХОРАТА Е НЕПРЕДСКАЗУЕМО!Хората са казали ясно:"Всяка жаба да си знае гьола!"

191

Анонимен

преди 2 години

Няма проблеми, не се ваксинираите. Още една причина Европа да не ви иска. От най-бедната страна в ЕС ще се превърнете в най-бедната страна извън ЕС.

190

От Берлин

преди 2 години

И есента пак затваряне на Европа... Четвъртата вълна е планирана отдавна.... Терор до,, боцкане"на последният глупав европейски жител... Не ми ли вярвате!?

189

Сънен

преди 2 години

А добро утро професор по математика? А можеш ли да кежещ ще има ли Ноември затваряне или не ти стигат чак дотам математическите способности?

188

Анонимен

преди 2 години

Няма как да се ваксинират 70% от населението. Точка. *** са далеч по-малко.

187

Коприва

преди 2 години

Често се задава въпроса защо ромите не искат да се ваксинират. Те просто са експерти в лъжите и такива не им минават. От всеки човек/етнос има какво да се научи. Такава е била съдбата им, че да могат бързо да се ориентират кой е насреща им и какво им крои или какво лесно могат да получат.

186

Анонимен

преди 2 години

Ромите от край време не искаха да се ваксинират. Навремето ходеха фелдшерите с милиция да ваксинирват гетата. Сега Бг стана едно голямо гето.

185

Анонимен

преди 2 години

Защо ли цивилизованите държави се ваксинират масово, а източноевропейците -не? Защо африканците не се ваксинират?

184

Че

преди 2 години

Плачат си за революция. За разлика от западняците, ние българите все още можем да разпознаваме тоталитарния режим отдалече. Видели ли сте процентите на ваксинирани в различните държави? В източна европа почти всички са средно около 12%. И едва ли ще минат 15, а от декември ще започнат да въртят пак миналогодишните, щото свещената им ваксина държала само година. 😆

183

факт

преди 2 години

Самият факт, че и ромското население, не ще да се вакса, въпреки, че някои от тях си продават и децата за бира и кебапчета на аванта, говори достатъчно. Ще живея и в пещера, но няма да си сложа тази гадост в тялото.

182

Анонимен

преди 2 години

Задачата на щаба не била да плаши.Да, задачата на този щаб не беше само да плаши, той имаше задача и да плаши. Приказките за якото умиране е точно такъв пример. Приказките за хладилните камиони, макар и казани от политик, на които щабът не се противопостави, са друг такъв пример. Самият щаб беше уплашен да не изпусне ситуацията и този страх се прехвърли в главите на хората чрез налудничавите ограничения и абсурдните затваряния.

181

истината

преди 2 години

Тези не разбраха ли, че няма да се инжектираме? Няма и как да ни принудят. Конвенция от Овиедо, член 2 Имаме си права и ако трябва ще ги съдим.

180

до 207 от славянин

преди 2 години

Измисли нещо собствено и оригинално, не ме копирай, защото това показва, че имаш само една права гънка в мозъка! А аз така и чакам от година и половина ''страшния'' вирус да ме тушира, ама той все ме заобикаля! Ето в това е голямата разлика между антиваксъра и зомбиваксъра - първият знае, че този вирус е въздух под налягане, а вторият, даже и ваксиниран, нон-стоп го мисли наяве, а насън нон-стоп го сънува! Та както написах по-долу - на вас ви е нужно спешно психиатрично лечение, не ваксина!

179

до 206 от славянин

преди 2 години

Никакъв проблем, аз от 28 години не ходя по ''лекари'' с изключение на стоматолог и живея в много по-добро здраве отпреди когато ходех!

178

Факт

преди 2 години

Всички, които имаха ''мъдростта'' да не се ваксинират изтеглиха късата клечка само че още не са го разбрали! Но ще го разберат, просто е неизбежно!

177

Анонимен

преди 2 години

Ами ще стане, като повикат всеки поименно, а отказалите се бъдат лишени от достъп до интензивното отделение, когато Ковид ги налегне. На болните антиваксъри да им се дават чайчета и книжки с псалми и напътствия как да чакат развръзката у дома си.

176

Не!

преди 2 години

70%??? То няма и 30% желаещи, как ще стане?

175

славянин

преди 2 години

Някой да е чул представител или представителка на махалите да е безплоден/безплодна!? Аз не съм, безплодието ходи само по интелигентните и образованите, защо е така - не знам!

174

до 201 от славянин

преди 2 години

Има един още по-странен факт - сред ваксинираните има много починали не точно от вируса, а от ''лекарството'' срещу вируса, а в махалите нямам никаква информация да има починали от вируса, защото ако имаше, всички от махалите щяха първи да се наредят пред ваксинариумите! Елемвнтарно, нали!?