33

Анонимен

преди 2 години

До 33. Има начини - гилотина, бесило, бой с камъни и сопи, куршум.

32

Задача

преди 2 години

Гербава калинка ли е проф. Витаноф?

31

Хасан Вакссинатора

преди 2 години

Прав е г-н Професорът, ние с д-р Мустафа Каракоч ваксинираме с пълен капацитет с нашите ДНК ваксини, но напоследък не смогваме и затова се съсредоточихме върху елита на нацията. Г-н Профеорът е в основния ни списък.

30

Анонимен

преди 2 години

Сега трябва да се премахне всичко и ще видите,че ще има минимално увеличение на случаите и след това рязко ще спаднат случаите и за вируса само ще си говорим като за история.Проблема с ваксините е че ще останат много и не само у нас.Това е глобален проблем.Унищожаването струва много пари.Според вас защо се даряват толкова много ваксини от някои държави.Те знаят ,че този вирус си отива,а има заявки за ваксини и за догодина.Трагична история

29

Анонимен

преди 2 години

Няма ли шанс да го пенсионират тоя?

28

Леша

преди 2 години

До пияница мистик --- Честито, изкарали сте грип. Дори промити либерали като теб не припарват до инжекцийките, защо да го правят другите?

27

Анонимен

преди 2 години

Не знаех, че бай Шиле е спрял бразилския щам. Тия вече лъжат нез да се притесняват от нищо.

26

Анонимен

преди 2 години

Защо не се скриеш бе мистикьо!

25

Факт

преди 2 години

Тоя вече 2ра година не може да направи разлика между щам и вариант на вируса - но иначе дава акъл.

24

пияница мистик

преди 2 години

До Леша === Точно така, изкарах го и хич не беше леко, защото 3 дни едвам ставах от леглото от болки във всички мускули. Отделно те тресе температурата, а в началото и гърлото ме болеше, ама само за ден. И моята го изкара, но много леко - само загуби обоняние и даже кафето не и миришеше и я заболя леко единия бъбрек. А имам за справка познат на 72 години, който мина и двете ваксини и нищо не му стана, жив и здрав си е и ми каза, че имал само леки болки в рамото 2 дена. Но ти не си слагай :)))

23

Анонимен

преди 2 години

Хер Дростен ги измисли тия 70% като почна да продава PCR теста по цял свят.Бизнес майна.

22

Анонимен

преди 2 години

До 20. 10-15%? Много оптимистично. Желаещите/зомбитата са по малко от 1%. Кантара ви каза - около 20 000 човека, и това е завишено.

21

Анонимен

преди 2 години

Нека хейта да започне сега!

20

Анонимен

преди 2 години

Проблема с ваксините е че се похарчиха 250 милиона евро.За унищожаване ще се похарчат около 300 милиона.Ние не искаме да даряваме на Македонците ,защото сме глупави,а и те вече си имат ваксини и са ваксинирали над 30% от населението.Сега при условие ,че няма много нови случаи ,няма и смисъл от ваксинация.Очаквам политиците да се обвиняват взаимно за похарчените над 500 милиона евро.Като цяло провал с ваксините.Аз съм убеден,че всички сме се срещали с вирус и до месец всичко.ще.приключи.

19

Батко

преди 2 години

Стига му давайте трибуна на този псевдо учен! Нищо не разбира от математика, той е физик. Всеки ден ни ги натрапвате тези от измисления НОЩ да им слушаме глупостите! Не са ни интересни!Айде стига вече с този вирус и ваксини!

18

Анонимен

преди 2 години

Не мога да разбера тоя защо си губи времето да ичислява такива глупости.. пределно ясно е, че желаещите ваксина в България са 10-15%, какви 70% ми говори брадатия и то с тон на някакво божество?!?

17

Анонимен

преди 2 години

Тоя няма ли да ходи да си преподава математика на учениците? Докога ще се прави на експерт по вирусите и ще обикаля по телевизиите?

16

до Истината

преди 2 години

Темпът на ваксинация намалява не заради служебното правителство, а защото желаещите намаляват. Балъците дето изгаряха от желание да се бодат с експерименталното лекарство отдавна си минаха по реда.

15

Леша

преди 2 години

До пияница мистик --- Инжектирай се ве! Какво се появяваш като призрак и акваш някакъв *** коментар.? Не ми обяснявай, че си го изкарал, защото няма такъв вирус. Щом си горд либерал от армията на Бау и Ужасена, отиваш и се инжектираш! Ясно!?

14

Анонимен

преди 2 години

Специалист на ГЕРП.Не, благодаря.