13

Анонимен

преди 2 години

Ваксинацията се срива,защото се достигна максимума който може да се постигне(не е Радев виновен).Даже се изненадвам,че има толкова много ваксинирани.В България подкрепа за ваксинация има до 8% от населенито.Сега е повече ,защото населението видя ,че вируса е опасен.Но както минава времето няма НОЩ и населението вече не се плаши толкова много,а и вече вируса си отива.Според мен достигнахме стаден имунитет.До месец няма да има нови случаи.

12

Анонимен

преди 2 години

След елементарни сметки е ясно, че за колективен имунитет трябва да се ваксинират по 100 хиляди човека средно на ден. Би могло и по-малко, но ефекта ще е по-слаб.

11

Анонимен

преди 2 години

Много негативно си настроена ***, недей така :))

10

Анонимен

преди 2 години

До 2 -- Какви пълни болници ве бълвoч?

9

пияница мистик

преди 2 години

И без да съм математик мога да сметна, че няма как да се ваксинира 70%, при положение, че 80% от населението са дeбиLи и вярват в кемтрейлс, 5G мрежата че ги облъчва, че има чипове във ваксините, че илюминатите управляват света и всички останали пр0стотии, дето слабообразованите гризкат като топъл хляб :)))

8

Доктор Сър Пичук

преди 2 години

Професоре ти не ставаш даже за овчар та камо ли за учен ти овцете дори няма да можеш да си сметнеш дали не си загубил някоя...

7

аз да ви обадя

преди 2 години

Няма как да стане, защото няма 70% желаещи

6

Бегай

преди 2 години

До ИстинатаЗа следващата доза, че се задава нов щам по-заразен, който *** на главата ти.

5

Анонимен

преди 2 години

И да се ваксинират и да не се ваксинират все тая.Ако има нов щам (не нов вариант)тази ваксина няма да помогне.В България над 70% са се срещали с настоящия вирус .Според вас защо има спад на заразените при условие ,че нищо не се спазва и имаме под 20% ваксинирани(голяма част от ваксинираните са преболедували).Истината е ,че даже и през ноември няма да има ново повишение,стига да няма нов щам или мутация,която да заблуди имунитета.Но при този случай и ваксината трябва да е нова за да помага.

4

Анонимен

преди 2 години

*** продължава с вирусчето, явно се е отчаяла от живота :))

3

Анонимен

преди 2 години

разбрахте ли овце, на есен нова вълна

2

Анонимен

преди 2 години

Няма да ваксинират. На есен пак пълни болници. Бг е на опашката по ваксини и на опашката ще си остане . Както ще остане и първенец по смъртност. Това е. Дебели глави

1

аа1830

преди 2 години

На този му е такъв гювеч в главата - математика, социология, статистика, психология и медицина в едно.