73

До 77

преди 2 години

Мяуууу...Много си начетен бе,антиваксъре !!!Паскал,Маскал - не ме интересува .Всъщност ти как разбра,че Паскал е публикувал тази книга като АНОНИМЕН ?Пак сте разсекретили някой документ,ей...Хехехе....вие сте по разсекретяването...Значи уж анонимен,но пък ПаскалА ся де...Това конспираторите сте мноо ограничени и комплексирани !Грозен ли си,антитяло ли си,неудача ли си ? Явно си имаш причина...

72

Бегай с 200

преди 2 години

До АнонименДа не стане само да не доживееш да ги видиш тези присъди,мух*ьо.Ваксинирай си мозъка по-добре и си пий хапчетата,посире4.

71

Този

преди 2 години

Не зная от де го вади товаСамочувствие?!??. Стои сиЯко наперено борави със Някакви си числа и се дуе.До сега приказките му са 90% лъжа. Пример. Преди Месец каза,индийският щамЕ на границата ни.Внимавайте. Месец вече сме добре. От Всъпване на служ. Правителс. Всичко си върви по ноти. Тези от щабове нощи нямат Думата. Мушики.

70

до 74

преди 2 години

вие не демонстрирате вие се мъчите да налагате мнение, разликата е огромна. Какво демонстрираш наричайки ваксинираните малооумни, зомбиррани чипирани и всякаква подобна кал. Е то ние ви казваме, Ок не искате ,не се бодете, но не налагайте това на околните.

69

Чичо Адолф

преди 2 години

Мангъров каза:70% трябва да го проеболедуват,под една или друга форма и всичко ще се оправи."Смяха му се,отритнаха го...Сега обаче,видите ли трябвало 70% да се ваксинират и всичко щяло да е ОК.Смях!Сега и дискриминация с маските.Ваксинираните можело да не носят.Питам,ваксинираните заразяват ли,заразяват ли се?Отговорът е:ДА!Е,къде е разликата?Сетете се.Всичко от "пропагандата" се сбъдва лека-полека.П.п. Истинските странични ефекти от ваксините се проявяват едва след 1,5-2 г.

68

Анонимен

преди 2 години

Радев извика от Шипка -няма вирус това е маниполацие на ГЕРБ От тогава всички Червени БСП разбраха и се Увериха че няма вирус и Запяха заедно в Хор

67

Анонимен

преди 2 години

Антиваксърите подпалили фитилите ...ХахахахаЩе ви ваксинираме всичките до един !Ами да не и да си я платите ваксината...Антиваксър= УбиецНовото нормално ще е това !Да си знаете !След години ще има ефективна присъда за недоразвитите умове на антиваксъри !

66

11

преди 2 години

Разбира се ,след като и математиците станаха лекари!ИТН.

65

Уикенд харашо

преди 2 години

Хубавото е, че пенсинират кърлешите и ГЕРБ и НОЩ ги няма.

64

Анонимен

преди 2 години

В едно си прав антиваксърите си приличаме с ЛГБТ по едно-не държим да демонстрираме мнението си, но сме принудени да се борим срещу повсвместно натрапваното ни подканяне да се ваксинираме. Вече на нищо не прилича това постоянно мрънкане и навиване от страна на всевъзможни "експерти". Само астрономи не са пуснали още да ни убеждават колко било важно и хубаво да се ваксинирашНе е ли нахално, ваксъри, А?

63

Анонимен

преди 2 години

Абе изразявайте си мнения бе ! Те ако бяха много адекватни и аналитични,съвсем нямаше да ги изразявате тук под формата на АНОНИМЕН ! Защото сте най-умни и прозорливи от целия свят,затова сте и най-големите гашници и мнението ви тежи единствено в интернет форум !Параноични,невменяеми и пр()сти комплексари.Все някой ги мамел,все някой ги лъжел,все някой ги манипулирал,все някой ги скедял.Кво да ви следи бе,роби ***,та вие сте по-прозрачни от стъкло !

62

Анонимен

преди 2 години

Вироса утече в канала заедно с шлангаджията.

61

до славянин

преди 2 години

мале мале тез нормалните как само в Бг то останали, цял свят са ненормалници. Израел най големи щото 90% са ваксинирани. Айде сега от евреин за по тарикат ли се измисли. Славянин робите на римската империя и Византия.

60

Анонимен

преди 2 години

Долу ГЕРП и Мотафчийски още ли не е пенсиониран?

59

Анонимен

преди 2 години

Ах, този щаб какви решения взе! Да се затвори Витоша и парковете. Пейките с вериги. Излизането от града с пътен лист и декларация. Оставиха последни за ваксинация възрастни и хронично болни хора, което доведе до най - висока смъртност.

58

Анонимен

преди 2 години

Разликата е в това ,че ГЕРБ направи НОЩ и притежаваха над 90% от медиите и съсипваха психическото здраве на хората вместо да ги успокояват.Освен това откраднаха много средства.Освен това благодарение на Ковид и манипулацията се задържаха на власт ,въпреки непрестанните протести.ГЕРБ са убийци на народа. В това е разликата.

57

Анонимен

преди 2 години

Е би се със сичките си висши щом накрая си тука.

56

Д-р Коронис Кауза

преди 2 години

От къде черпи данни за процента преболедували, по положение че никой не си направи труда да направи мащабно изследване сред населението за наличие на антитела? Да не говорим, че доказателствената тежест на тестове за антитела е напълно игнорирана от ръководителите на борбата със здравната криза, при положение че те са използвани пряко при разработването на ваксините. Приета е презумпцията че ваксинираните не разпространяват и не са опасни, а преболедувалите са приравнени на непреболедувалите.

55

Анонимен

преди 2 години

От какво да се срамувам.От това да изразявам моето мнение ли? Аз имам две виши образования ,едното е медицина.Освен това бях на 7-място на световно състезание по математика.Не съм член на партия и не защитавам ничия идеология.Трябва да се срамува професора и приятелите му,които непрекъснато манипулират в нечий интереси.А който им се вързва да е жив и здрав.Свещено право е хората да изразяват мнението си тяхните виждания.

54

Анонимен

преди 2 години

Аз не разбирам защо не поканят поне един да изкаже съображения против ваксинирането? Със сигурност има какво да се каже и от другата страна на бариерата. Просто така да поспорят. Т.е. разбирам много добре. Говори се само това за което е платено или наредено.