60

Анонимен

преди 2 години

Честито но безатговорните безотговорните антиваксари българи егоисти на ромите на здравния министър и на малоумния ни президент Румен Радев всички те мислят само за собственото си удоволствие и благодарение на тях случайте на заразени българи с коронавирус се увелича всеки ден.Зараси антиваксарите българи егоисти и неграмотните роми мислят само за себе си за никой друг нашата родина България никога няма да се оправи като държава горчиви думи но за съжаление това е самата истина.

59

Анонимен

преди 2 години

В Израел умрелите вече се водят в друга графа. Не са от ковид :)

58

Зозо

преди 2 години

Ковид сертификата върви между 50-300лв. Въпроси? :)))))))))))))))))))))))

57

Анонимен

преди 2 години

Делта варианта влезе в България с чуждите туристи които се мотаят насам натам. Ама няма кой да чуе даже е доказано това, никои нищо не спазва влизат с фалшиви тестотове и ръсат. Ама нали трябва да се печели, то парите са по важни от хората. А иначе всички боледуват ваксинираните и не ваксинираните.

56

Анонимен

преди 2 години

Израел около 4000 заразени на ден, а умрелите са под 10. Га...н...я защото е много хитър и не се ваксинира, имаме към 100-200 заразени послеените седмици и умрелите са между 10 и 20.

55

Зозо

преди 2 години

Абе индийския, ромски щам що не мори нашите апахи? :)))))))))))

54

Анонимен

преди 2 години

Калинката май иска да спечели

53

Анонимен

преди 2 години

Израел много заразени, но почти никакви билни и умрели ;)

52

ефбет

преди 2 години

от тоя страшен вирус умират само балъците.. готините като коцето фики и николeтчeто лозанова не съм видел да измират, ай да не ме плашете, че бил много смъртоносен!

51

Брато,

преди 2 години

До АнонименТе си патят основно ваксинираните.И в момента съобщават новина за Литва и "борба с коронавируса" със СЪЛЗОТВОРЕН ГАЗ срещу протестиращите.Толкова мислят за здравето ни, че всеки който им противоречи е подложен на ИНТЕНЗИВНА ТЕРАПИЯ!!!!!!!!

50

Анонимен

преди 2 години

До Зозо "Добре, че май месец като ходих да се ваксинирам стана някаква обърка"........Загуби се в градския транспорт ли? Или не можа да си вържеш връзките на обувките?

49

Анонимен

преди 2 години

Комунистите, начело със Стойчо-безплатното и фигуранта ще ни довършат

48

Анонимен

преди 2 години

Неграмотниците не могат да схванат, че ваксината предпазва от тежко боледуване, но не спира заразяването и разпространението на заразата. Иначе казано, всички ще го прекараме. Някои ваксинирани, някои със свалени ***. Кой колкото му е акъла.

47

Ееееее, Познах!

преди 2 години

Миналата седмица ви писах, че до деня на гласуване на кабинета ще минем хилядарката и ще има "затягане на мерките", особено в централната част на София. Последното за сега се "обсъжда"................И на фона на увеличаващите се бройки, министЕрката на туризЪма се хвали, че "разхлабили" мерките за влизащи чужденци???

46

Д-р Коронис Кауза

преди 2 години

Кацаров ако има топки ще разпореди на медицински одит проверка по Ковид отделенията в страната, за да се види колко човека реално са там! Не може Израел от месец и нещо да има по 2000 заразени дневно, а в последните дни и по 5 000 и 6 000 на ден да има, но само около 500 хоспитализирани към момента, а ние да влачим три месеца 700 човека с под 50 човека на ден, и сега вече 1200! Трябва да се сложи край на Балтовщината в здравеопазването, която излиза солена на българския данъкоплатец!

45

до 53

преди 2 години

:D По-добре да си направят Електроенцефалография и Мозъчна картография. Всичко идва от празните им глави.

44

Анонимен

преди 2 години

Никакви нови мерки да не се налагат! Който е имал мозък се е ваксинирал. Който е нямал мозък ще си пати.

43

Зозо

преди 2 години

Ко стана, че не вечеряхме? В Израел 90% ваксинирани, вчера 6000 нови :))))))))))))))))))) Добре, че май месец като ходих да се ваксинирам стана някаква обърка и не можах. Тези лъжат повече и от Славчо Трифонов :)))))))))))))))))))))))))))))))))))

42

HOMO SAPIENS

преди 2 години

Световен заговор, илюминати заговорници, чуждоземни рептили със спринцовки, чипове в главите, уранови мини, летящи вещици, Батман, самолети ръсещи коронавирус, паника, антиваксърчета с уголемени от ужаст очи, УЖАС, АПОКАЛИПСИС!!!

41

Анонимен

преди 2 години

Както се казва, ако 1200 човека са в болница ЗАРАДИ Ковид и наистина се нуждаят от лечение, то аз съм трамвай