20

Анонимен

преди 2 години

До 16 Когато един човек е ваксиниран ако бъде заразен от неваксинирани, обиковено за три дни се изчиства от вируса, а неваксинираните мъкнат вируса 15-20 дни. И неваксинираните мнго обичат да не носят маски и да обсипват околните със слюнки докато дрънкат безспирно глупостите си

19

Анонимен

преди 2 години

С такава клинична пътека златна, само да кихнеш и те прибират в болница. Източване до дупка, как не свършват тия пари?

18

ААА

преди 2 години

"Направени са 18 556 теста... поставени ваксините срещу COVID-19, 11 901 през последното денонощие." Тая Държава явно има Стотици Хиляди Медицински Работници и Лаборанти, аз на 30 000 души само Първото Име не мога да въведа в Компютъра за 1 работен ден!!

17

Анонимен

преди 2 години

Явно освен всеки кихнал хоспитализират и всеки пpъднaл. Че не излиза бройката. Иначе новият ужасен смъртоносен щам е бич за галактиката, протича с кихане и зачервени очи. Затова по десет химикала си набучете, направете си антикурунавирусен карашик.

16

Последни Новини

преди 2 години

в Китай, първи случай на БелоДробен Антракс, смъртност 80%, властите разследват източника на инфекцията...

15

Поет

преди 2 години

Вчера в Детската Градина Делтата Удари Двама Трима, Две Дечица със Ваксина, Делтата не Подмина...

14

Изуглавена

преди 2 години

Чудя се и не мога да се начудя. Уж задобрявахме, а сега каква стана - 1200 души в болниците. Носете маски, бе некултурни, хаванати от гората шкембари из наше Тъпанарско и вземете се вакснирайте. То пък по Сръбско дсет души умрели от западнонилска треска.Комарите им били заразени с тази напаст.Мечкта играе ли в двор на съседа и у вас ще дойде кафе да пие

13

Няма Страшно

преди 2 години

Краят е Скоро!

12

Сф

преди 2 години

И колко от тези са туристи, 10 заразяват 16. Ваксините само влошават вируса, те създават грешен имунен отговор, който се бори с вируса по грешен начин. Разносители са ваксинирани които прекарват безсимптомно и носещи сертификат. Ваксината влошава болестта при вече прекарали. Не можете да победите сезонен вирус с друго освен естествен имунитет. Ваксинират безплатно защото вие сте продуктът.

11

Бог да Пази

преди 2 години

Президент Байдън - той ще ни изведе от Пандемията!

10

Анонимен

преди 2 години

Но в действителност не се ваксинирайте. Отивате на чалга кючечницата и си плюйте по мутрите. Ще имате по голяма имунизация.

9

да знаете

преди 2 години

Починалите от началото на "пандемията" били 18288, но от тях поне 10-12000 са били пътници и без "вируса".

8

Анонимен

преди 2 години

Мозъкът на ваксинираните е 30% по лек от нормалните хора. Напълно доказано е вече.

7

След Като

преди 2 години

Делтата помете Вакснатите, България ще е държава на АнтиВаксъри и благодарение на това ще Оцелее от Геноциза на Глобалистите!

6

До делта настъпва

преди 2 години

От първата и втората ваксина тялото се бори и гради имунитет за месец. Това е и целта на самата ваксина ИМУНИЗАЦИЯ. Като те хване Делта и Файзер, Шмайзер, Джонсън плюс ако ще да си ги наоъхаш всичките ням да те оправят. Все едно да ми разправя че ако нямаш ваксина против шарка ще чакаш оня от горе да ти спусне.. .. един по голям щи спусне.

5

УчудЕна

преди 2 години

Ама защо са в проценти?!БройкЪ дайте, бройкЪ за да се плашим!

4

До1

преди 2 години

Е чакай де. Нека да станат 10% че тогава да ги видя анти мозъчните откъде ще ми търсят ваксина 1 и 2. А това ще стане когато е време за ваксина 3. Тогава ще има един отчайва вой преди да приритат. То и вия нам да е много голям че няма да имат въздух.

3

Делта+ Настъпва

преди 2 години

1260 пъти по-голяма вирусна концентрация в организмът от нормален КОВИД, секса тази Есен-Зима, тепърва предстои! В НИкакъв Случай НЕ се Ваксинирайте - Текущине данни показват, че е 700% по-вероятна да пу кнете от Делта, ако сте Ваксиниран, защото Имунната ви система е пречакана от Ваксината!!

2

Анонимен

преди 2 години

Тази информация е абсурдна!

1

Анонимен

преди 2 години

Антиваксърите, спите ли, хайде сипете по.мията. Чак мине кеф как ще ви го сложи властта със или без вашите писъци по форумите