40

Вангата

преди 2 години

Те сега ще ви пуснат нов вирус, защото този не е достатъчно ефективен и не изплаши достатъчно хората. Така че да се подготвим за нови локдауни и ваксини, но този път всички ще искаме да се набодем, защото наистина ще е страшно. И най-после Господарите ще си постигнат целта.

39

Анонимен

преди 2 години

София - 200, а РичитУ АлибегУфф реве да няма мерки. Като ги ошамарят сега от ЕС да пускат само със здравни сертификати ще фърлят гюбек Делта и къчове Делта.

38

Гост

преди 2 години

Нормално е да се излизат толкова болни. Все пак в средата и края на август месец всички българи и "българи", които се прибраха от чужбина за отпуските си, се прибират. Нали се сещате, че всички тези си правят тестове преди да напуснат родината България! Да не говорим, че българите със сините венци два месеца вдигаха сватби с поне 200 човека.

37

Ивелин Михайлов

преди 2 години

В най-големия Исторически парк в света до Варна, ковидът и маските са ЗАБРАНЕНИ! Заповядайте!

36

Хулигана

преди 2 години

Младите мъже , които ще се ваксинират с две дози е добре да си направят спермограма преди ваксина иите и след тях, просто за сравнение ;)

35

Анонимен

преди 2 години

В момента България е под наблюдение. Страната на последно място по ваксинирани.Държавата, която не може да внесе план за възстановяване. Ние сме експеримент заради промитите мозъци.

34

Славчо

преди 2 години

Дреме ми. По Фейса нЕма как да Фана вирОз.

33

Станишката

преди 2 години

Добро Утро, некадърни Циркаджии! След много слабата почти 2 годишна пропаганда продължавате с апокалиптичните измислици и с престъпното си поведение! Рано ули късно във вселенската история ще бъдете пример за еволюционна грешка и перрверзия! Ако има Ад и Рай, във вечността единствените моменти в, които ще видете нещо красиво ще са, когато за секунди можете да погледните нагоре!!!

32

Хмм

преди 2 години

Както съм писал. Хората, които не искат да се ваксинират, врякат като малцинствена група - хем тъмни хем дъги. Нали уж се борбите за свобода на действието? Това не означава ли че всеки има право хем да не се ваксинира хем да се ваксинира? Както казвате "***" по-скоро държанието ви е като на и д иоти отколкото на разумни хора каквито твърдите че сте. Същото се отнася и за другата група. Ако малко се уважавахте България щеше да е различна.

31

Мутафчийски

преди 2 години

Специален поздрав от института Роберт Кох-Германия до всичкото българи и гласоподаватели на ИТН с новия Делта кючек! Щамовете, щамовете, щамовете ееей! Щамовете, щамовете, щамовете ееей! Делтата, делтата, делтата дейй! Делтата, делтата, делтата дейй! Пи си ари на камари, прави кой където свари, позитив, негатив, позитив, негатив, маски, вирусни товари! Три игли ваксина, мене ми се боцка мале, малеее! Три игли ваксина мене ми се боцка мале, малеее! Нема кръчма без сертификати! Муааахахаха!

30

Анонимен

преди 2 години

Не съм се качвал в автобус от година. Вчера се качих в автобус в Пловдив и от 16 човека само двама бяха с маски над носа. На останалите барабар с кондукторката човките им бяха отвън. Пловдив 89. Това не е пълната картина. Винаги има скрита заболеваемост. Хората не винаги не се тестват в референтни лаборатории. Много от хората със симптоми си купуват тест от аптеката и се укриват, заради работодателите.

29

Анонимен

преди 2 години

DO 24 Антиваксърче криводжукесто пак си разчекна устата да лъжеш. Парите по пътеката за ковид едва стигат за една седмица лечение в болница. Само да кихнеш и те прибират в болницата - да, да - затова някои умряха по стълбите на болниците. Вкъщи те лекуват докато не ти спадне сатурацията и не получиш двойна пневмонияНо вие от Тъпанарско само слухове пускате -езиците да ви отрежат

28

Див Врачанин

преди 2 години

Връщайте Бацето че изгинааме.Чалгарите ще ни изморът

27

Анонимен

преди 2 години

Аз лично вярвам, че повечето хора, които се тестват са ваксинирани. Хората, които няма да се ваксинират отдавна спряха да се занимават с глупостите ви

26

УЧУДЕН

преди 2 години

Учудена и на един метър пак ще вика малък е и ще иска още.

25

Анонимен

преди 2 години

И Кацаров лъже, а?Егати щраусите.

24

До 25

преди 2 години

Знаеш ли как се познава ковидално зомби като теб ? Неграмотност и некомпетентност. На такива разчитат от Пфицер, Модерна и другите фашистки мед-мафиоти, които затягат пбръчите си около Европа и света.

23

Анонимен

преди 2 години

Нали Борисов лъжеше с бройката? А? Нали щаба лъжеше? Сега Кацаров истината ли казва?

22

Анонимен

преди 2 години

Немойш щот си още малък, като пораснеш и почнеш да работиш тогаз. Хаха

21

Нямам Търпение

преди 2 години

на Земята да остават 500 000 000 души, дори и да не съм сред тях, пак се радвам! Само така може да върнем Детството на Грета!!