180

Handel

преди 2 години

До да, ако са безплатни"ако тестовете в Гърция са безплатни или на сносни цени - ще има тестуване."Ама че ти не знаеш ли че всеки ден 20-30 хиляди българи чакат по 5-6 часа на 40 градуса слънце да си направят тестове? Те не могат да заспят нормално вечерта ако не са чакали докато не слънчасат.

179

Анонимен

преди 2 години

В град Търговище имаше само 1 лаборатория за ПЦР тестове, която вече НЕ РАБОТИ! Къде ги изкарахте тия 12? В болницата също никой не влиза.

178

Анонимен

преди 2 години

Айдеее пЛАндемията пак почна .... и на вас да ви @!$ ...

177

Щирлиц

преди 2 години

А един мармот брои баламмурниците.

176

Анонимен

преди 2 години

и македонците се ваксинираха, за да не ги бъркат с българи.

175

Анонимен

преди 2 години

При спиране на тестовете -вируса приключва..Повече тестове -повече ваксини водя до- повече варианти..И така една спирала от която няма излизане..А те това искат..И който не е разбрал че вируса е отдавна замислен план за световно поробване..не живее в същата реалност

174

Анонимен

преди 2 години

До Fenb Руското министерство на здравеопазването по повод голямия брой заболяли ваксинирани публикува, че ваксинация не значи имунитет. Ваксината помага да се изгради имунен отговор, ако организмът на ваксинирания е способен на това. В този случай ако се зарази,той прекарва много леко вируса.Същото и при прекаран КОВИД.Там организмът способен на имунен отговор е унищожил вируса и е изградил имунитет при това на целия комплекс протеини, а не само на шиповия.За останалите ваксинирани се надяваме!

173

Fenb

преди 2 години

Самото министерство на здравеопазването, публиква следното официално потвърждение, че тези ваксини не помагат за доста голям процент от хора и дефакто с тях и без тях - все едно: h ttps:// w ww.dnes.bg/koronavirus/2021/08/08/zashto-se-zaraziavame-s-covid-19-sled-vaksinaciia.499698Отделно, накрая официално изплюха факта, че това че теста ти е положителен - не значи че си БОЛЕН и ЗАРАЗЕН!

172

Анонимен

преди 2 години

Цифри.А протокола на лечение,сгрешен умишлено или не!?А химическата пневмония,а мъчителната смърт!?Лекарството?Вдишаната ваксина?За *** ли пръскат или за...?Децата,учениците? Хаос,начини на управление,държава,липсата и...

171

ъъъ

преди 2 години

А друсат ли пак кючеци в болниците или вече им събират телефоните предварително?

170

да, ако са безплатни

преди 2 години

До gogoако тестовете в Гърция са безплатни или на сносни цени - ще има тестуване. А в България са над 100 кинта. Е да не ме *** лудьо да се тествам ?!?

169

до ГОГИЧ

преди 2 години

В БГ пътеките за КОВИД са доста по-платени от Дания например, за това хоспитализациите в БГ са доста повече. От друга гледна точка, нали мутафа, кантара, буци, ботокса и компания ревяха "Стойте вкъщи, като стане хептем зле - товага в болница", което е против всякаква човешка и лекарска логика. За това смъртността е доста висока тук, заради политиката на изброените по-горе оли.ни. За това - при първи симптоми - веднага на доктор и веднага адекватно лечение !!!!!

168

gogo

преди 2 години

До АнонименсЛЕДЯ БРОЯ ТЕСТОВЕ В ГЪРЦИЯ,ТАМ ПРАВЯТ МЕЖДУ 70000 И 121 000 ТЕСТА НА НА ДЕНОНОЩИЕ.вЪЗМОЖНО ЛИ Е ТОВА?

167

Анонимен

преди 2 години

дам, антиваксърите почнаха да измират.

166

смътен

преди 2 години

До истината (190)Опасявам се, че повечето хора няма да усетят сарказма.

165

Анонимен

преди 2 години

Абе как може да са направени толкова теста? Мислете. Не е възможно. Пък да не говорим колко са достоверни тестовете. Направени били 18 556 теста? Това реално ли е въобще?

164

Браво !

преди 2 години

До Здрав и неваксиниранИ аз така ! :)

163

айде стига вече

преди 2 години

Един познат се ваксинира въпреки всичките ми предупреждения и сега го уволниха от бачкане заради кражба.Случайност?!? Едва ли.

162

истината

преди 2 години

Как да вярвам на лекари и учени като повечето ми приятели в фейса пишат, че ваксината е отрова?

161

анонимен

преди 2 години

а бе поб ърк ани такива а пита, аз задавам въпрос а те ми сочат с червен пръст ПИТАМ БЕ , ПИТАМ