80

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 100 Боди се и с моита доза. Все някоя ще те утрепееее.

79

Галин

преди 2 години

пълен *** е всичко..QR кодове..на бял лист хартия, ходиш с него кат олиго*рен, купуваш маски като алтав..ваксинираш се с 2-3 дози и отново се заразяваш *** го караш леко..ми и тия дето са здрави пак го карат леко..ваксината отслабвала след година, можело отново..всичко смърди на пълнене на фармацефтичните компании и производители на маски на джобовете.

78

Анонимен

преди 2 години

До *** антиваксарчета аз се ваксинирах преди 4 месеца с пфайзер заради хроничния ми бронхит и още съм жива нито пък имам чип в главата така ще не говорете пълни лъжи на които ви се връзват неинтелигентните българи и неграмотните роми

77

Чук

преди 2 години

Умрелите над 50 години пияници не ги признавам, покажете ми здрав и активен физически човек с нормални нива витамин д да му е станало нещо и пак няма да се ваксинирам срещу хрема каквито и да стават ще стават.

76

Анонимен

преди 2 години

1200 гастъра са си вадили чрез роднини по болниците документи за преболедуване! В болниците отрицателния ПСР става лесно положителен. Друго обяснение за нарасналата бройка е че просто си надписват статистиката!

75

Ние не сме Израел

преди 2 години

До всички, дето подскачат колко много заразени имало в Израел и колко малко починали, а в БГ обратното - медицината и лекарите в Израел са на светлинни години от колегите си тук! Там просто е друга вселена! Нивото е нищо общо! Даже в съседна Турция нивото е мнооого по-високо! Каквото и да си говорим - тук няма условия, няма техника, лекарите ни са си доста неграмотни и най-важното - няма грижа и желание. Искат само да лапат $!

74

Анонимен

преди 2 години

Китайският град Ухан завърши тестването на цялото население за коронавирус. Сред повече от 11 милиона проби са открити само деветима заразени, твърдят властите.

73

До 89

преди 2 години

Децата също знаят, че ваксина се бие преди или след епидемия, но не и по време на такава. А ти къде си израсъл?

72

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 73 в Израел над 90% от тежките случай са на ваксинираните. Вече и това се наблюдава в Англия. Моля четете правилната статистика. Сертификатите на ваксинираните са със срок 9 месеца и след това ще има трета доза!

71

Анонимен

преди 2 години

Данните са известни от снощи. Какви последни 24 часа? Дрън дрън.

70

Анонимен

преди 2 години

Аз пък не разбирам това, как за толкова време не се намери един журналист или една статистическа агенция да направи проучване, колко са новозаразените ваксинирани, колко от тях са в болница и т.н. Покрай изборите бяха много активни да показват кой печели и кой не, ама за такава статистика явно е забранено да се пише и говори.

69

Анонимен

преди 2 години

До галин Антибиотик на вирус не се прилага. И децата знаят, че антибиотик се прилага само на бактериални инфекции.Ти откъде се изръси.

68

Анонимен

преди 2 години

докато не видите масово депутати и доценти в болници на тръби, на статистика не вярвайте, все болни имаме, все обаче не са от тях

67

Анонимен

преди 2 години

Питайте Чорапа за ваксинирането.... Нали е вожда на подмяната... Да се изходи по въпроса за да ориентира балъците, които го избраха...

66

Анонимен

преди 2 години

Сегашния здравен министър и неадекватния ни президент Румен Радев са гъзъблизца на гнусните алчни бизнесмени рестарантьорчета които мислят само за собствена си печалба и удоволствие въобще не им пука за живота на българите с хроничните заболявания.Заради *** рестарантьорчета български които мислят само за себе си за никой друг нашата родина България никога няма да се оправи като държава горчиви думи но за съжаление това е самата истина

65

Анонимен

преди 2 години

До Д-р Коронис Кауза "Не може Израел ..в последните дни и по 5 000 и 6 000 на ден да има, но само около 500 хоспитализирани към момента"....И какво има да не разбираш? Има много заразени, но малко хоспитализирани. Защото повечето хора са ваксинирани. Тук има относително малко заразени (засега) и много хоспитализирани, защото повечето не са ваксинирани. Не виждам никаква интрига или конспирация в това.

64

Зозо

преди 2 години

До До 72 Зозо ....Имах час, отидох заключено. Теглих им една къса и дотук с ваксинирането.

63

галин

преди 2 години

абе къде отидоха нормалните настинки и АНТИБИОТИЦИТЕ? За един приятел питам?:) Как ваксина може, антибиотик не може?:)

62

До 72 Зозо

преди 2 години

Защото те не се ваксинират.

61

Анонимен

преди 2 години

Честито но безатговорните безсъвестни антиваксари българи егоисти ромите на здравния министър и на малоумния ни президент Румен Радев всички те мислят само за собственото си удоволствие и благодарение на тях случайте на заразени българи с коронавирус се увелича всеки ден.Зараси антиваксарите българи егоисти и неграмотните роми мислят само за себе си за никой друг нашата родина България никога няма да се оправи като държава горчиви думи но за съжаление това е самата истина.