78

Анонимен

преди 3 години

До ***-съмнителнаАбе тя съмнителнa колко да е съмнителна, кои са в коалиция със СДС приватизаторите на цяла БГ ?

77

Нинова е

преди 3 години

Троянски кон в бсп. Нещо като бартомеу в Барса. Само че социалистите нямат Меси да извика сериозно "оставка", защото кадърните напуснаха семейната и партия, която скоро ще стане партийка...

76

Анонимен

преди 3 години

ТИКВУНДЬО ЩО НЕ МУ ИСКАТЕ ОСТАВКАТА БЕ ФАШИЗОИДИОТИ?ИЗБИРАТЕЛИ НА ИМА ТАКИВА ТЪЧОВЦИИ - ЩО НЕ ИСКАТЕ ОСТАВКАТА НА ДЪЛГАТА СИ ТИКВА, СКРИЛА СЕ ЗАД КОВИДА В САРАИТЕ ПРИ ПЕЕВСКИ И ДОГАН?

75

Курнелия-съмнителна

преди 3 години

През 1999г. Ив. Костов назначи *** Нинова за изпълнителен директор на "Техноимпекс" и едновременно с това - и предс. на Съвета на директорите на "Техноимпортекспорт". Тя успешно приватизира и двете предприятия като придоби по 37% от акциите и на двете и така стана бързо милионерка. А може би задачата, която изпълнява сега *** по пълното унищожаване на БСП е също заръка от Ив.Костов?

74

до 63

преди 3 години

Абсолютна професионалистка в приватизиранията е, малко хора има с нейния професионален опит и експертно ниво.Е има и хора които са по добри ,например Ковачки, но това е друга тема, въпроса е че не са много .

73

Анонимен

преди 3 години

Запънала се е като бивoлица на мост!

72

ПУКНЕТЕ ЧАЛСОРОСПИИ!

преди 3 години

Алооо, последните герберски цоцалисти, като пияния Миков и компания, които инициирате под диктовка от Банкя подписката - ВАС ЩЕ ВИ ИЗГОНИМ ОТ БСП. Защо не си дава оставката Волен с половин процент, Каракачанов, Марешки, Симеонов, под 4 процента, защо не си даде Христо Иванов с мижави 8 процента, Мая с 5, ЛИДЕРА на абв - С ПОЛОВИН ПРОЦЕНТ, бОЙКО ЧЕ НЕ МОЖЕ ДА СЪСТАВИ ПРАВИТЕЛСТВО, ЗАЩО НЕ СИ Я ДАДЕ, Славчо популиста, че има само 17 и изгуби целия си електорат на референдума!САМОБСП-ДЕСНИ ПУКАТЕ

71

Анонимен

преди 3 години

Оставете я да довърши съвсем тази сатанинска организация, пряко отговорна за избиването на хиляди интелектуалци през миналия век. Това е позор!!!

70

Анонимен

преди 3 години

Експеримента с комунистите свърши!!Идва ред на чалгарите и прос..тотията!Народа и тях ще изтърпи!

69

Нинова свалени гащи

преди 3 години

Из Позитано 20 Социалисти цял ден гонят Нинова. Тя бяга със свалени ***. Забавляват се другарите!

68

fact

преди 3 години

браво,браво,браво.Нема да я изгоните, ама инициативата ви е похвална.

67

Kuncho

преди 3 години

Да бе вижте само кой са срещу нея :) Мисля че и Гагаузов от Батко и Братко е областен председател:)По добър експерт в усвояване парите за магистралите едва ли ще намерят :)Пък те на областно ниво са феодализирали партията си то и затова резултата им е такъв :)

66

Анонимен

преди 3 години

Още един човек на Пеевски, си отива.

65

Мед. сестра

преди 3 години

Комунист и оставка....Тази иска да кара , като баба ЦОЛА Драгойчева- до напикаване на стола.

64

Калеко Алеко

преди 3 години

Тези социалисти не знаят какво правят, Нинова е главният актив в РеМеДето на "Позитано 20", без нея партията на приватизаторите няма да има какво да приватизира, а и червените бабички са записани в акционерната книга на Импексова, както и думата Народ, която тя отдавна приватизира ... а и на мен Корна ще ми липсва, както и сценките и от селски вечеринки в НС, без нея България и българският Парламент вече няма да са същите, а и огънят на 9-ти септеври може да загасне ... Мъка, мъка ... Мъкааа...

63

Анонимен

преди 3 години

Нинова е единствената която може да ликвидира БСП

62

ЕДИ КОЙСИ

преди 3 години

КОИ СА ТЕ ОТ БСП И ЦЯЛ ЖИВОТ С ТЯХ ЛИ ЩЕ СЕ СЪОБРАЗЯВАМЕ

61

Анонимен

преди 3 години

Те без Нинова колко мислят ще вземат, може да догонят Каракоча, Нинова не е удобна на задкулисието искат да я махнат.

60

Нина Георгиева

преди 3 години

Не бива да има саморазправа. Никой до сега е е провеждал избори по време на пандемия. Не защитавам Нинова, макар и да съм гласувала за нея, но партия без председател би я унищожило окончателно. Не бива да се дава повод на враговете с партиен билет да разчистват лични сметки. Не сега., моментът е важен. Има време за смяна.

59

Анонимен

преди 3 години

Не Нинова е виновна. Виновно е участието в предишната тройна коалиция. Бсп с Ндсв и Дпс довършиха кражбата, която Ндсв не успя да довърши сама. 100 нови лидера да има, пътя е само надолу.