56

Анонимен

преди 5 години

Радев ако не може нищо да работи да го назначат охрана в ипома

55

Анонимен

преди 5 години

Кремълският парашутист Радев се опитва да представи Корупцията като по голямо зло от Военен Преврат !Да, ама Не !Това харесва само русофилската Мафия и то не, защото с военен Преврат ще бъде премахната Корупцията, а за да вземат те Властта !

54

Анонимен

преди 5 години

летецът Радев скри топката на футболиста Борисов

53

Анонимен

преди 5 години

Ех радев и за туй не ставаш и кво да те правиме сега

52

Анонимен

преди 5 години

Радев да иска помощ от братушките

51

нормален

преди 5 години

Радев сега като не успя и преврат да направи ще продължи ли да седи на президентското място

50

реалист

преди 5 години

По добре военен режим от колкото Мутренски режим от крадливи СИКаджии и Шайки.

49

Анонимен

преди 5 години

И какво сега,понеже Румен Гечев/не го знам/ бил някакъв да вдигнем лозунга -Ело зло /герп/ ,че без тебе по-зло.Всеки трябва да бъде изритан с шутове,ако не спазва правилата на обществото.Жалко,че у нас такова няма.

48

Анонимен

преди 5 години

Този кремълски парашутист може да почерни отново България, ако не бъде отстранен !Личи си, че не не дорасъл за този пост. Все още си мисли, че е в караулното на Графигнатиево.

47

Анонимен

преди 5 години

Борисов се готви за военен преврат ,ако загуби изборите,за да не сдаде властта...но военните са с Радев и няма да го позволят...Ако ,както се очаква ,Борисов загуби изборите и не подаде оставка,тогава е най-добре танковете да дойдат и да разпертушинят крадливите герберасти...

46

Анонимен

преди 5 години

Полицаите срещу военните(сините срещу червените),седесаро-герберастите от тип Софиянски от другата страна бесепарите и десебарите,но герберите не се страхуват толкова от бесепарите,отколкото от десебарите.

45

Тредовакъ, до истина

преди 5 години

Примерът с 19-майците е емблематичен. През 1934-39 г. икономиката на България бележи подем, невиждан в историята на Третото българско царство. Свежда се до минимум намесата на дебилни политици в икономиката-изпратени са в трудови лагери и са разселени в провинцията (не са им давали апартаменти). На най-важните приходоизточници се налага държавен монопол. Износът на тютюн и др. стратегически суровини се регулира, така щото производителите да не фалират-дава се защита от борсовите спекулации...

44

Анонимен

преди 5 години

Де Гол е военен герой, смел човек, истински лидер. Може ли да го сравнявате с *** Радев и крадеца Борисов?

43

Анонимен

преди 5 години

Русофилската Мафия се опитва да манипулира наивници, че кремълския парашутист Радев ще оправи "корупцията" чрез военен преврат !!!

42

късоглед

преди 5 години

До Гледна точкаЯвно имаш нужда от изкуствени очи

41

Анонимен

преди 5 години

Обикновено воените преврати не ги правят генерали а най-често полковници а после генерали застават зад тях и управляват като хунта.А на страхът очите винаги са големи.*** народ управляван от прости хора означава само едно,слаба Държава.

40

бай вълчо от хисаря

преди 5 години

До АнонименАми ще ти кажа анонимен от незная от кое село си!!!Та започваме с генерал Дьо Гол,Пиночет. От Чили който събра на един стадион всички такива като твоите приятели и ги погребаха за 16 яаса./виж в нета колко хиляди са.Само,че генерала е д-р по философия и има 2 факултета. Не е като един наш и сегашен д-р на когото не могат да му намерят дипломата от милиционерската школа в Симеоново.Бая търсене, бая пари се изръсеха за дипломата му.Завършвам с генералите Йосиф Броз Тито, Новак,и др

39

33 000 000 000 ЕВРО

преди 5 години

33 000 000 000 ЕВРО ВЪНШЕН ДЪЛГ НЕЗНАМ КОИ ПАДА И КОИ КРАДЕ

38

Гледна точка

преди 5 години

Ако аз бях на мястото на Борисов, до сега сто пъти да бях внесъл ИМПИЙЧМЪНТ на Зеленият пъпеш. Червени шмиргели трябва да целувате краката на Баце, че не го е направил досега!

37

обеСпечен

преди 5 години

Какво сега-искате да си кривим душата и да кажем,че ни харесва управлението на герп?!Просто нема начин , убеждението не е с приказки и клетви,а с действия в полза на всички.