16

реалист

преди 5 години

ЕРадев заслужил генерал. а Пожарникаря по милост от Доган. После защо армията мизерства докато Доган си "купува" ТЕЦ Варна.

15

Анонимен

преди 5 години

Генерала от резерва Съби Събев се изказва неподготвен.Кого да обединява президента и около кого да се обединяваме?Може би иска всички да се обединим окло Бойко,да няма опозиция и недоволни?От сутрин до вечер да скандираме "Осанна"!Ай,стига,бе!Къде отиде плурализма,различните мнения и виждания?Контрола на народа към властта?

14

Анонимен

преди 5 години

Пожарната и ВВС в пряк двубой. Едните ще им мятат бомби другите ще ги пръскат с маркучи. Единия майче е доста по образован. Простотия срещу интелект.

13

Анонимен

преди 5 години

"" Не ни трябва преврат, а ривалюция ... ""...............това което наистина ви трябва, другари червени, неграмотни селяни - русофили e ... ЕВОЛЮЦИЯ, но това значи селския гумен *** да се превърне в лачен чепик да речем ... трудна работа

12

:)

преди 5 години

Да сравняваш Генерал от ВВС и елитен пилот със завършил Симеоново псевдо "генерал" милиционер е все едно да сравняваш Орел с Магаре!

11

Анонимен

преди 5 години

"Държавният глава трябва да бъде обединител на нацията..."А какъв трябва да бъде Мутрата Министър - председател? Значи когато не си съгласен със СИКаджията Винету си разединител на нацията, но когато му вървиш по гайдата си обединител. Това Мутренска логика. Оставка, съд, конфискация и затвор. П.С. И защо Мутрата да се изказва по политически въпроси, а Президента, който също е политик, да мълчи?

10

Анонимен

преди 5 години

Генерал е само Радев. Сабри Сабри е мъжка секретарка, а Борисов изобщо не е генерал, защото около даването му на това звание има доста неясноти и нарушения!

9

Анонимен

преди 5 години

Какъв па генерал и каратист е Боко 300 кила мас.

8

Анонимен

преди 5 години

Когато атовете се ритат , магаретата реват ! Ако така се мобилизират съмишленици да внимават в играта , то не ни остава какво да мислим за културата и умствените възможности вожда .Затова ще бъдем винаги в девета глуха . Първо се мисли и тогава се хвърлят думи в пространството . Преди някое време имаше един дето му пишеха на листче какво да говори , но той изтече в канала ...

7

Анонимен

преди 5 години

Бахт.и деполитизираната армия! От старшина на горе всеки е готов и иска да управлява държавата!В краен случай поне евродепутат!

6

Анонимен

преди 5 години

Борисов се опитва да използва Радев по начина, по който НАТО използва Русия - като оправдание за огромните си заплати и доходи. Разликата е, че докато Русия е държава с доказан военен потенциал и възможности, то България далеч не е такава и за военен преврат е трудно да се говори. Борисов просто няма какво друго да измисли, за да държи избирателите си, и респективно всички граждани, в подчинение. Колкото до Радев,той е малко от тези на всяка манджа мерудия,но в доста от случаите нацелва гозбата.

5

Анонимен

преди 5 години

До АнонименРумен - генерал, абе той и на гимнастик се правеше, ама нещо..... Абе направо казано - за нищо не става милия. Срам и резил е.

4

Анонимен

преди 5 години

Генерал vs пожарникар,за съжаление пожарникарят ни управлява.

3

Анонимен

преди 5 години

Не ги е срам бесепарите.А ни предлагат генерал,учил в сащ.И знае английски на всичкото отгоре.Френски беше достатъчен,защото ние всички тук парле ву франси.

2

ГЕРБераст-помияр

преди 5 години

Браво на достойния президент ГЕНЕРАЛ Румен Радев - той се радва на подкрепата на 88 % от българските граждани!!! Докато бай СУДЖУК, Цецо АСАНСЬОРА, Пацо Терасата и Сашо Къщата за Гости ще ЗАГУБЯТ КАТАСТРОФАЛНО изборите и отиват в ЗАТВОРА!!! ОСТАВКАТА 3 е спасението за България!!!

1

Анонимен

преди 5 години

бсп признават само завършилите в русия за генерали.