36

Анонимен

преди 5 години

Всички партии трябваше да осъдят най-остро изцепките на самозабравилия се кремълски парашутист Радев, особенно като се има предвид, че това е втори подобен случай на умишлено подстрекаване на армията за активна намеса в политиката в полза на Радев !Това е равносилно на държавна измяна по законите на всички държави !

35

ген. Де Гол

преди 5 години

До Има, има: И генерал Де Гол във Франция

34

Анонимен

преди 5 години

Какво му е лошото на военния преврат. До там сме я докарали че идеята ми се струва добра. След като от политиците нищо не става и това е вариант.

33

Оруел

преди 5 години

Къв преврат кви пет лв не мое се съберем 1000 човека протест да напраим срещу мутрата. Сега ще пратим и Пеевски евродепутат и Ал Йо.

32

Има, има

преди 5 години

До Анонимен 30:В САЩ поде двама президенти са били генерали, така че ние не сме прецедент. За мафиотите не може да се каже.

31

Анонимен

преди 5 години

никога повече управление на бсп!

30

ето едно нещо

преди 5 години

До каскетиДостатъчно е да видиш какви лупинги прави на авиошоу през 2015. Има го в интернет.За това ако не се иска кураж,здраве му кажи и си ритай мачле с бистришките "тигри".

29

по-кротко тролчетата

преди 5 години

за Радев гласувахме 3 Милиона ! - народа го харесва и го иска на власт!и за Борисов гласувахме честно преди 10г , но не сме доволни ,редно е да отстъпи .Просто и Ясно ,без излишни драми .

28

Мнение

преди 5 години

У нас преврат не може да стане поради 2 причини. Първо армията и да иска да го направи няма ресурс и подкрепа и втората причина е че преврат се прави с много пари. Ето например за преврата в Украйна когато Порошенко дойде на власт и близките до него олигарси, ЦРУ изхарчи 5 милиарда долара. А у нас политиците клякат на САЩ така че няма защо да се прави преврат.

27

истина е

преди 5 години

ОТДАВНА ТРЯБВАШЕ ДА ИМА ВОЕНЕН РЕЖИМ ,И СЕГА ЩЕШЕ ДА ЖИВЕЕМ КАТО БЕЛИ ХОРА ,НЕ ДА РОБУВАМЕ НА ТИКВИ !!

26

Анонимен

преди 5 години

Кажете ми една цивилизована европейска държава, която я управляват някакви генерали и мафиоти? Хората затова са измислили гражданското общество и демокрацията, за да се справят с такива жалки диктатори.

25

БАТ ВИ МУХОБОЙКО

преди 5 години

може само да рита мачле и то с подадена топка на гол линията. Свърши тя неговата. Първи слугите му ще го заплюят

24

да

преди 5 години

Борисов е *** и некадърник, който освен да го играе домашен любимец на чужди държави друго не умее..пуделче на Брюксел, Вашингтон, Анкара и кой ли още не.. опитва Инна Москва да се навежда, но нещо не го отразяват и често Кремъл се присмива на Пожарникаря

23

ай сиктир

преди 5 години

Положението у нас е толкова зле, че нямаме армия и за един преврат. Иначе проЗтотиите на тиквата всеки път се обясняват от някой от придворните му лакеи как тиквата искал да каже друго, но и той не знае какво точно.

22

Гледна точка

преди 5 години

Тесногръд "президент" злобно сквернящ всички други български институции. На барикадата бранещ усърдно опорните точки спуснати от прекият му шеф Решетников.За да си успешен президент, трябва да разбираш поне малко от икономика, право, политически взаимоотношения, да влизаш при това успешно в позицията на опонента си. Но Зеленият пъпеш си мисли, че най-важното което трябва да прави един президент е коремно!

21

Риторичен ?

преди 5 години

Как да не е призив към армията за военен преврат !!!?Я погледнете какво прави Партията, която го предложи за Президент - излезе в нелегалност както преди 9-ти септември, а кремълския парашутист Радев зове армията да не стои настрани !Това само наивник може да оправдае такова изказване на самозабравилия се генерал !Апропо, а как трябва да звучи една подкана за военен преврат ?

20

АМА БОЙКО

преди 5 години

и той е генерал от ПОЖАРНИКАРСКИТЕ ВОЙСКИ към личната гвардия на АХМЕД с ТЕЦа. Като се пенсионира ген.ТИКВОВ, ДОГИ може да го назначи охрана на ТЕЦ ВАРНА

19

Анонимен

преди 5 години

Борисов срещу Радев е като катър срещу расов кон.

18

СЪБИ СЪБЕВ

преди 5 години

Обикновен КАРИЕРИСТ, каквито има навсякъде. Даже в армията. Усетил повея на времето и той стана яростен НАТОвец. По-вярващ от папата католик. Такива НАГАЖДАЧИ са СРАМ за армията. Още по-жалко че полегна пред С.ИКаджията ТИКВОВ

17

Борисов действа ...

преди 5 години

Докато в тази измислена институция начело с Грипен Джоланов Шербетов , явно по цял ден се чудят какво да правят. Освен плямпане, и интриги както и скитане напред назад , до сега нищо смислено и в полза на България не е сътворено там. Целия народ ги хрантути, а ефект никакъв !!! Явно и международния правителстве елит го усеща що за стока е и за това му обръщат внимание само от куртуазия и уважение към прeмиера Борисов...