76

222

преди 5 години

До бай вълчо от хисаряРадев е завършил матем. гимназия в Ямбол, д-р на науките.Владее 3 езика свободно.Анг-ки,руски и немски.................Моляяяяя, той родния български не може да го говори. Срича, запецва, не намира точните думи. 3 езика - на хартия може, но на практика ??? Насила хубост не става, мой човек.

75

Реставратор

преди 5 години

Още в нощта на избора за Президент Радев застъпи на този пост с Лъжа, като каза, че цял живот е рискувал живота си за НАТО, а като допълни "Аз съм НАТОвски генерал" разбрах, че това е втората му лъжа, особенно, като удари с ръка по масата и избяга от пресконференцита гузен !От тогава до сега Радев няма нито едно изказване за НАТО, както и за ЕС което да показва негова макар и минимум съпричастност към тези съюзи към които неговата държава принадлежи....народе ????

74

Анонимен

преди 5 години

При военните всичко може и ревизия не ги лови. Виновен за падналата ограда в Хасково е Вятъра. Това е заключението на воения експерт по безопасността и стихиите в мирно време. Във военно е друго.

73

28

преди 5 години

До Анонимен 82Личи си,че на вожда не му пишат речите.Като чуеш "изказа" се спукваш от смях.И в детската градина не говорят така.

72

Анонимен

преди 5 години

До 83. От двама души нищо нестава за цял народ. Който е най близо до тях той ще вземе от общото. А това е от БСП

71

Анонимен

преди 5 години

При тази словесна битка е нищо . Фирма БОЕЦ от Видин действа. Тя се пусна по диагонала на територията на България. Отиде в военното поделение в Хасково, на което му падна оградата върху пешеходец. Претегна дисциплината на личния състаав. И се прибра.47418

70

Анонимен

преди 5 години

От дългия престой по казармите, мозъка му се е изгладил, сега не е по умен от амеба, затова му пишат и речите.

69

Дядо поп

преди 5 години

Две петлета се скарали пред поповата врата,поп излезе и им каза...........

68

Реставратор

преди 5 години

За пореден път се убеждавам, че Радев е най-голямата заплаха за националната сигурност на България !Тава НАТОвски генерал, това Корупция, това "Апартаментгейт" са само паравани за проазиатските му въжделения за бъдещето на България !До сега той няма изказване по международната политика, което да не съвпада с това на Кремъл !До сега той няма изказване в което да е похвалил за нещо България !Случайности !!!....народе ????

67

!!

преди 5 години

разликата между президента Румен Радев и Борисов от групировката СИК ??Радев е българин, а Борисов - страхливец

66

бай вълчо от хисаря

преди 5 години

Не мога да разбера колегите които плюят срещу президента и защитават премиера.Или плюят срещу държавата ни или са пуснати от някой психо диспансер. Ами да прочетат CV-та и на двамата.Та, когато Радев е вдигал самолети във въздуха, Борисов и Цвъки са вдигали потните си *** в някой физкултурен салон. Радев е завършил матем. гимназия в Ямбол, д-р на науките.Владее 3 езика свободно.Анг-ки,руски и немски.Приет е в САЩ,Русия,Германия и т.нБорисов е приет само за цент.нападател в Бистришките тигри

65

Гошо...Тъпото

преди 5 години

Герберските *** се напъват с...двойна норма поради апартамент...гейт,а заплащане...кога.Фонд...тролска заплата е усвоен от Горанофф по заповед на Тиквата за купуване на десетина журналиста,които са на...инструктаж при Цв.Цв.за...изпиране на имиджа.

64

Анонимен

преди 5 години

Eдиният се снима във фитнеса, другият - на лостовете. Ей това не им харесвам на военните (и двамата генерали, нали?) Докато се мерят кой е по- по- най-, държавата и народът страдат.

63

Съвременник

преди 5 години

Събев е отявлен кариерист, ветропоказател, който е готов да предаде родината си за похвали от началниците. Пример: горещо ни убеждаваше, че е добре да купим стари самолети за първо време, пък после, когато се замогнем да ги подменим с нови. Очевидно не е вярно, но ще се подмажем на който трябва, може и комисионна да получим. Жалка работа. Заради такива продажници дереджето на армията ни е такова.

62

Анонимен

преди 5 години

Генерал Атанасов каза,че всяка сряда в 9 часа,ББ,Цаццаров,представителите на службите и вътрешния министър се събират,за да решат кой от неудобните да ударят.

61

Анонимен

преди 5 години

Единият от ГЕРБ, а другият от НДСВ, но и двете партии са от котилото на НДСВ и СДС и неслучайно нищо не се променя в България и страната затъва. Царедворци и демократи са водили страната само към катастрофи, особено когато почнат да се карат.

60

Анонимен

преди 5 години

Бе се пето да насъсква скарите че така без кебапчета кво прават нищо

59

Анонимен

преди 5 години

тоз самальотчик иска московци да докара

58

Анонимен

преди 5 години

Бойко май усети,че ще е бита карта до вчера мъкнеше, че армията няма ресурси днес говори обратното типично в негов стил.

57

Анонимен

преди 5 години

И двамата са ненужни и излишни. Борисов не е спечелил нито едни избори и купува бизнес мафията с държавни поръчки и СДС ОП или ДПС, за да остане на власт. Радев е само един ненужен цар от НДСВ, който се крие зад пешките на БСП при всеки шах от ГЕРБ.