38

Хахахах

преди 3 години

Ако вярваха в това, за което говорят, щяха да са поне с маски в това студио.

37

qmsi lainata

преди 3 години

В телевизионните студия няма ли ковид?

36

До славянин

преди 3 години

Внимавай какво си пожелаваш,защото може да ти се случи!Но ,ако не те подмине "храбрецо",знам какво ще се изприказва: "няма държава, къде е държавата,не се взеха навременни мерки и т.н." Всеки друг ще е виновен ,само не "героичния славянин".Пак някой друг ще ни е акал в гащите!

35

Анонимен

преди 3 години

Защо трябва да се стряскат? В България правителство и премиер има ли? Какво прави този премиер освен да краде и да говори глупости???

34

1234

преди 3 години

Само срещу 10 млн лв всичките областни болници шяха да имат кръвни центрове за плазма. Но на герб не им стигнаха 6 м е за това сега ще мрът хора, дано са първо тези, които ни го причиниха.

33

до 26 от славянин

преди 3 години

''Нещата са сериозни. Аз го преболедувах ,уверявам ви, че не е само хрема и кашлица. През цялото време си на косъм от пневмонията. Още 5-6 познати имам преболедували ,млади хора са всички и нито един не го е изкарал само със загуба на обоняние. Всички с температура, кашлица, главоболие, бронхити и накрая пият антибиотици. Не си играйте с огъня , пазете се и бъдете здрави!''На това допреди по-малко от година му викаха грип сега му викат ковид-19! Подобни симптоми съм имал често по време на грип

32

до 27 от славянин

преди 3 години

''П.П. това че вируса не е опасен за всички не значи че е безопасен за всички.Естествено с твоя дебилен, егоистичен и ограничен интелект това е трудно смилаемо.''Ами вярно че не е опасен поне за 95 % от нас, а за останалите 5 % от вас ама въобще не ми пука, колкото по-рано изпукате от каквото и да било, толкова по-добре за нас, останалите 95 %! Странно защо смяташ, че трябва да ми пука за такива като теб!? Какъв си ти, че да ми пука за теб!? Светец, мъдрец!

31

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 22Говориш на език който за народо-население в Бг е като ядрена физика за Айше.Няма как да те разберат.Те разбират само как Боко *** колегите в ЕС с 200.

30

ДДРОнег

преди 3 години

Пак има ид__ти, които оплюват Българския народ !!!Абе хора, четете малко повече, преди да плюете по себе си !!!И в Западна Европа има хора,които не вярват в този вирус, а в сащ пиха белина против вируса, в русия пък си пият перилни препарати, в ЕС има ковид-партита, където невярващите ходят да се заразяват и т.н. Не сме ние най-големите ***, като всички останали сме, споко !!!

29

По скоро

преди 3 години

Трябва да се стреснеш ,че те гази фашистки ботуш и то със свирепа ярост!

28

славянин

преди 3 години

Та чакам още сектантите от сектата на ''коронавируса от последните месеци'' да му се молят все по-горещо, за да ме повали! Хайде, давайте стегнете се в молитвите, че вече ставам нетърпелив и сън не ме хваща! Ама нещо сте много слаби във вярата и в молитвите си, вирусът не ще и не ще да ме поваля!

27

Анонимен

преди 3 години

До славянин 21"Проф. Христова: Стреснахме се, когато близките ни започнаха да боледуват"Само *** реагира чак като се блъсне в стенат с 200.А ти очевадно си такъв !!както и 90% от народо-населението на тази забравена от Бога балканска територия.П.П. това че вируса не е опасен за всички не значи че е безопасен за всички.Естествено с твоя дебилен, егоистичен и ограничен интелект това е трудно смилаемо.

26

joe

преди 3 години

Нещата са сериозни. Аз го преболедувах ,уверявам ви, че не е само хрема и кашлица. През цялото време си на косъм от пневмонията. Още 5-6 познати имам преболедували ,млади хора са всички и нито един не го е изкарал само със загуба на обоняние. Всички с температура, кашлица, главоболие, бронхити и накрая пият антибиотици. Не си играйте с огъня , пазете се и бъдете здрави!

25

Анонимен

преди 3 години

Стресът дойде от ужаса, че ще умреш не от смъртоносен вирус, а заради глупостта на управляващите и бездушието на лекарите. Капитализмът превърна здравето в стока.Яжте банани!

24

До 12

преди 3 години

Два метра е минималното разстояние, препоръчително е 3, но у нас заради кръчмите го намалиха на метър.

23

до 14 от славянин

преди 3 години

''Е то имаше и други като теб. Сега вече са в отвъдното и там маски не се изискват. Включително и доктори бяха.''Аз в момента даже съм болен от лека настинка, но ''страшния и страшнозаразен'' вирус го чакам от осем месеца и половина да ме повали, но той странно защо толкова упорито ме заобикаля!?

22

Анонимен

преди 3 години

Мисленето на българина е, не съм видял близък от болен от корона вирус, значи няма. Е то по тази логика, не съм ходил в Австралия, нито имам познат ходил там, значи няма такъв континент. Ето на това му се вика ограничено мислене. Или пък, е какво пък толкова ще го преболедувам. Ама наясно ли сте, какви са дълготрайните последствия за организма? Не, никой не е на ясно. Затова е на запад тази истерия, и обосновано. Защото този вирус остава в организма, и не е ясно кога пак ще избие.

21

славянин

преди 3 години

''Проф. Христова: Стреснахме се, когато близките ни започнаха да боледуват''Както написах по-долу: 90 % от колегите ми във фирмата вкл. и аз сме постоянно без маски, въпреки че останалите 10 % колеги са под карантина (за какво точно е голям въпрос), толкова сме ''стреснати'' когато ''близките ни започнаха да боледуват''! Но такива като теб и с-ие тъпо и упорито ще продължават да ни убеждават колко сме ''стреснати''!

20

Златният стандарт

преди 3 години

е в чекмеджето.

19

Анонимен

преди 3 години

До АнонименБолниците имат нужда от доброволци. Бегай там, след като "короната е измислена" и не те е страх от нея.