327

Анонимен

преди 5 години

Да е обкръжаваме Русия с НАТО бази от всякъде санкционираме и искаме нещо различно от нея ;д ? А тия американчета са като някакви момиченца ;д САЩ: Излизаме от договора !Русия: И ние излизаме от договора!САЩ: не аре преговаряме ама искаме всичките оръжия си ги унищожите! И ако може вход свободен към Сибир? ;д

326

Кетчуп

преди 5 години

Краде кадри и още как?! Както народите от колониите емигрират в метрополията! Защото често питаш защо сме отивали на Запад. Защото сме колония! А само да се опитаме да не им играем по нотите, ще ни обявят за диктаторски режим и ще ни демократизират като сирийците! Затова нашите мъдри държавници се преструват на атлантици, но като опозиция държат и другата опция! За всеки случай като дойде Альоша с мотора с коша!

325

Зная, че

преди 5 години

Вместо да се завладява Русия и да се бере грижата за зомбирано, алкохолизирано и с един милион болни от СПИН население, е по- лесно да се търгува с продажния му елит, който го експлоатира, държи в подчинение и кара да добива суровини на ниска цена. Така че никой от Запада не иска да завладява Русия, те са си направили сметката. Обаче за да оправдае гореизложеното, елитът им внушава как искат да ги колонизират. А, и за да им помпят самочувсвието им дрънкат как са велики и през пет години нахлуват

324

Анонимен

преди 5 години

раССия не се готви за никаква война.за война се готви т.н. "световно правителство" , чрез която да създаде "неизбежна" предпоставка за налагане на т.н. нов ред, което си е стария, но с нови средства - електронно-банковият концлагер на блокчейна

323

Анонимен

преди 5 години

До До 339Никой не краде кадри, кадрите сами си отиват доброволно за по-добро заплащане. Такъв е модела на ЕС свободно движение на стоки и хора в това число и трудова сила. Що се отнася до превземането никой не дошъл като СССР едно време и да ти е опрял ножа в гърлото и да и казва как трябва да живееш. Какво можеш да си купиш и какво не можеш да си купиш. Дори и една дрелка нямаше право да притежаваш защото по комунистическите стандарти тя се водеше средство за производство т.е. забранени.

322

Анонимен

преди 5 години

Промити малки хора! ;д Нямащи акъл за 2 стинки!Какъвто е този новинар също!

321

русия злобее

преди 5 години

русия злобее и ще започне война не за да спечели ,а за да загубят всички.И да се принизят до нейното жалко ниво.

320

Анонимен

преди 5 години

До БобиДрънкаш небивалици. Крилата произведени с материали различни от американските трябва да бъдат отново сертифицирани и то НЕ ОТ РУСКА лаборатория за да може да лети този самолет в ЕС.

319

До 339

преди 5 години

По своето същество ЕС е организация,позволяваща на богатите страни да превземт останалите без война.Да премахнат това което пречи на техните икономики и да крадат суровини и кадри.

318

Анонимен

преди 5 години

До АнонименДо 276И защо да го слушам какво пее някаква си там г.вно? Аз имам собствени впечатления за разлика от п а п а г а л и като теб.

317

Анонимен

преди 5 години

До за ЕСКъде е най-голямата джамия в Европа? Що ми се струва че е в Москва. Що ми се струва че лично Ердоган и Путин я "осветиха" с присъствието и адмирациите си. Що ми се струва че тогава Путин заяви че руското православието е по-близко до исляма отколкото до католицизма. Що така бе другарю путинджия, що така?

316

за ЕС

преди 5 години

ЕС вече не е европейски, ами афро-азиатско-европейски съюз.............като се види етническия състав на населението и тенденциите към увеличаване на ислямската полулация!!!Ор Брюксел да помислят за промяна на името на ЕС!!!

315

Анонимен

преди 5 години

По своето същество ЕС е организация за мир и икономическо благоденствие но най вече за мир и ако някои тутманик с ограничено мислене казва че ЕС не ни е нужен е също толкова зающен колкото и пияниците от изток които искат да го разтурят за да властват над колко се може повече територии и народи!

314

за ЕС

преди 5 години

Германия се напълни с джамии и турци, Франция- с араби от Африка, с които не може да се справи!!!Но руснаците са най-лошите ,нали???ЕС е загубил пътя към истинската си цел.............братсво, равенство и свобода.........всички сме равни, но западняците са по-равни от източноевропейците, нали??Такъв ЕС не заслужава да съществува............колкото по-бързо се разпадне , толкова по-добре за България и за самата Европа!!

313

Анонимен

преди 5 години

До за ЕСМай ти забрави кой запали ВСВ, Сталин и Хитлер. Забрави и съвместните военни паради през 1939г. Забравяш щото така ти е изгодно, но знай че вината на сталиновия СССР e еднаква с тази на хитлерова Германия за касапницата наречена ВСВ. Сега тука ще ми ехидничиш колко много руснаци били загинали, ами загинали са щото толкова е акъла но малоyмните им вождове.

312

Боби

преди 5 години

До Анонимен"За композитните криле изобщо не е фейк а чистата истина -руската фирма получаваща съставките от САЩ попадна в забранителния списък и.........до там."Да напълно вярно е това което казваш. Вдигна се доста врява. След което се пръкна някаква фирма от някъде с незнайно име която продължи вече с "руски" доставки за машината за полимерни плоскости.Да ти кажа нещо смешно но вярноПреди години когато руските хеликоптери сменяха металните винтове с композитниМашината дойде от АЛБАНИЯ:)

311

за ЕС

преди 5 години

Руснаците са лоши, защото са православни, но ислямистите от Близкия Изток и Африка са добре дошли, нали!!!Стройте сега джамии и учете арабски и турски езици...............европейски лицемери!!Е..............и някой атентат може да има в Париж или Берлин, но вие сами си отглеждате екзекуторите.............не се сърдете на руснаците!!

310

Анонимен

преди 5 години

От Позитано и президентството алармират: НАТО иска да нападне майка ни Русия.

309

за ЕС

преди 5 години

Европейците са неблагодарно и късопаметно племе и забравиха колко руснаци загинаха за да може да няма трети Райх, защото сега щяха да говорят на немски език вместо на родните си езици, ако не бяха измрели в нацистките концлагери!!Заслужава ли да го има този ЕС???Според мен..............НЕ!!!

308

Анонимен

преди 5 години

Русия се готви за война а САЩ постоянно водят войни.