229

До чичо Митко

преди 5 години

Какво ми дреме за мафиотите?Такива има навсякъде.Важното е,че и в България човек може да има добър стандарт на живот с по-малко средства.Ама такива като теб злобеят и ги е яд,че не всички се оплакваме от живота тук.

228

Чичо Митко

преди 5 години

До 239За човек със собствен бизнес не са малко! А българските депутати и крадци като Баневите ходят но до време и така трябва да бъде.

227

Анонимен

преди 5 години

как да откажа 120 хил евро годишно, тези пари в България и на 3 работи по 22 часа на ден да работя не виждам как ще стане. но спокойно ще пратя децата в българия и ще им отворя по един малък бизнес

226

До 238

преди 5 години

И колко пъти ходиш във Флорида в годината?Та в САЩ годишната отпуска е максимум две седмици.Щото аз ходя всеки месец на спа хотел в България.

225

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 236Не мога да си го позволя в чужбината.:))) От 31 години завиждам на истинското "обслужване" по нашите земи. Но истински предпочитам Швейцария когато съм в Еропа или Флорида - САЩ.

224

Чичо Митко

преди 5 години

До Анонимен 235Гледаш под чвервен микроскоп! Ами продължавай с гледката. :)))))

223

Анонимен

преди 5 години

До Чичо МиткоИ понятие си нямаш от цените и обслужването,ама пишеш глупости.80 лева на вечер стаята за двама със закуска плюс вечеря за хотел с два басейна с минерална вода,сауна,джакузи.И безплатно за деца до 6 години.В чужбина за тия пари само може да се снимаш в спа хотел.

222

Анонимен

преди 5 години

До Чичо МиткоТочно статистиката гледам.В края на 2017г населението на България според НСИ е било 7 милиона и 50 хиляди.През 1989г беше 9 милиона,а 400 хиляди турци заминаха за Турция.А са умрели с 1,1 милиона повече от новородените за тези 28 години.Значи всички емигранти са не повече от 500 хиляди.И какво му е на обслужването в хотелите?Стаите са чисти,сменят чаршафи и чистят всеки ден.И какъв елит като има спа хотели със закуска и вечеря за по 80 лева на вечер стаята.Уикенд излиза 200 лв .

221

ШибиРиби

преди 5 години

Българите в България ги лъжат че българите в чужбина ще се прибират и им точат парите от данъците през агенции пирамиди. Кой луд ще си купи къща за няколко стотин хиляди долара и ще се прибере в България да праща от България пари в Америка да я изплаща. Преди трийсе години ви лъгаха с 120% лихва по банков влог сега ви точат париците през агенцийки цъpвyли наивни

220

Анонимен

преди 5 години

До Чичо МиткоКъде ги видя 2 милиона българи?През 1989г бяхме 9 милиона.От отрицателен естествен прираст сме намалели с 1,1 милиона.400 хиляди турци емигрираха по време на Голямата екскурзия.Сега сме 7 милиона.Значи емигранти са 500 хиляди.От тях поне 200 хиляди са *** и турци,емигрирали след 1990г.Значи българите емигранти са не повече от 300 хиляди.И почивка ще имаш на куков ден повече от българите тук.Всеки месец ходя на спа хотел,понякога и по два пъти.Защото цените са евтини.

219

sperko

преди 5 години

Всички да сме живи и здрави! Другото са бели кахъри! Седнете, помислете за това, което имате в момента, бъдете благодарни и намерете силата да сте щастливи. Здравето и успеха произлизат от щастието! Весели празници, скъпи сънародници! Пожелавам на всички само най-доброто!

218

Чичо Митко

преди 5 години

До Анонимен 228Няма никаква опасност от завръщане на 2 милиона българи!! Хората си имат поминак, плащат и навреме, здравеопазването не им е бреме и развлеченията откъм природа и почивка са повече от българските!

217

Чичо Митко

преди 5 години

До ШибиРиби 226Имаме си ги 'такиви' луелки които само 'чекат' да съ завърти сбирка в посолството за да поведът орото и стъкмят баниците. Това само по себе си не е лошо но се подмятат изречения от сорта на "англо-саксонците, канадците, американците са мързеливи и за нищо не ги бива" а самите те не могат и едно изречение да сглобят. ***'ънарки, клюкарки а някои знахарки и като заквакат като Байовица направо да повърнеш. За щастие не са много и винаги се намира някой трезвен да им запуши устата

216

Анонимен

преди 5 години

Всичко е индивидуално. Познавам семейства отишли в чужбина с деца, устроили се като обикновени бачкатори и са щастливи - карат си уикендите и празниците със семействата си и се радбат на живота. Познавам също така лекари и инженери с къщи и скъпи коли, които нямат семейно щастие или са попаднали на гадна жена, която ги тормози, за такива хора живота е ад.А иначе емиграцията е обективен процес - ако се върнат вкупом 2 милиона човека държавата ще рухне тотално.

215

Чичо Митко

преди 5 години

До Анонимен 225Ти си по в час от мен. Аз съм написал приблизително цените, а от това което си дал като точна информация се вижда че не е скъпо за Англия. Един човек който работи спокойно може да си го позволи.

214

ШибиРиби

преди 5 години

Познавам една успяла офцА дето за двайсе години единствената английска дума дето е научила е окей. Пазила корените си... от кой ги пази не е ясно. Иначе прави вкусни кюфтаци, поне мъжа и щъка наляво надясно да извади некой лев докато пазителката на българщината меси каймата.

213

Анонимен

преди 5 години

До Чичо МиткоАман от разбирачи, на стринко му шуринейката казалаИмаш 3 банда1 21,60 снимка преглед чистене пилене полиране2 59,10 всичко предходно плюс пълнене на кариеси, канали вадене на зъби 3 256,50 всичко предходно плюс коронки мостове щифтовеПример 3 кариеса, снимки и вадене на 2 зъба, чистене и полиране плащаш 59,10. След 3 седмици ти се чупят други зъби и трябва да се направят коронки и мостове. Доплащаш 197,40 и ти го правят, ако ще и пет коронки да са и няколко моста.

212

ШибиРиби

преди 5 години

Начи, мразим цепеняци дето фъфлят пред чужденците а като влезнат в стая с българи го вадят надървен и се въртят на 360 градуса да видят всички какъв коравKyp имат. Същото правят като кацнат на летище София. Не знам какво значи успял. Какво да успееш кат таман аха аха и бум ДАБЧ продали бг гражданство за двайсе лева. Успехите и чудо. В Ирландия не приемат онлайн резервации заради бг граждани. Анадъмо?

211

Спас

преди 5 години

Забравете родоотстъпниците. Стига сте писали за тях. На днешния свят ден нека всеки да изтрие поне по един емигрантски номер от телефона и пощата си. Предателите не заслужават нашето внимание.

210

Номерът става НО

преди 5 години

Ви трябва диплома за висше от страната в която сте отишли за предпочитанеС БГ диплома пак става но в зависимост от годината на завършване може да ви признаят бечелър вместо мастерсОчевидно трябва да владеете езика им писмено и говоримо!И трябва търпение докато се закачите на подходяща работа ! Три до шест месеца обикновено После с Бг хъс и понякога с инат си ковете бъдещето / кариерата Пише ви го инженер в Англия , 50 000 паунда годишна заплата. Това е средна работа за моята позиция