9

Анонимен

преди 5 години

До 5 Ти си типична извадка на хората работещи за 500 лв в БГ В САЩ външния дълг е вече 21 трилиона Всеки ден масови стрелби Военните разходи са вече 700 млрд годишно 70 хиляди американци умират всяка година заради вземаме на свръх доза медикаменти Това го пиша ,просто да знаеш не е всичко розово в др.държави

8

Анонимен

преди 5 години

5, в десетката. Дадох ти +.

7

Анонимен

преди 5 години

50% от американците живеят под прага на бедността по официална статистика на федералното правителство.Но като говориш с някой в БГ особено такива по необразовани ,си мислят че в Америка парите падат от небето и всички са от богати по богати ..

6

до 3

преди 5 години

Вземи запиши и някой курс по български език, че като те гледам как пишеш...Дори и в България вече търсим грамотни хора.

5

Анонимен

преди 5 години

Не знам как са в чужбина, ама повечето българи в България са нещастни бедняци, без бъдеще, работещи за държава, която е станала частна собственост на шепа алчни корумпирани политици и мутри.

4

Анонимен

преди 5 години

Прав им път.Сестра ми и тя отиде в САЩ, въпреки,че и тук бяха добре материално.Сега реве,че нямало кой да й помага при отглеждането на децата.Ами да си беше стояла тук.

3

Анонимен

преди 5 години

Аз живея в САЩ ,изкарвам между 3 и 4 месец ..приятели не мога да кажа че имам намира се от време на време с някой да изляза ,имам жена дето не ме кефи ..Но бих казал ,че съм на 60% happy И все по често се замислям да се върна е БГ и да запиша магистратура информатика в СУ ..Хората в ИТ сферата вземат 3-4 а някой дори и повечеЗа кво стоя тука ,все по не ясно ми става

2

Анонимен

преди 5 години

Който си е бил кадърен в БГ, си е кадърен и в чужбина. Който не става за нищо в БГ - не става за нищо и в чужбина. Тези дето отиват в чужбина и живеят като скотове на хляб и сол, само и само за да могат като се приберат в БГ да си купят някоя що-годе нова бракма и ай-фон за да парадират с тях по кафетата, също ги причислявам към тези дето не стават за нищо.

1

Анонимен

преди 5 години

Колкото и да е успял щастливец, го мъчи и бих казал отвътре го яде (както червей яде ябълка) една тежка, постоянна и непреодолима носталгия по родното място, по родния език, по роднините, близките и приятелите.