81

Анонимен

преди 10 месеца

Финландия е лесна, Путин никога не е казвал, че финландци и руснаци са един народ. Там никой няма да провежда специална военна операция. Ако има заплаха за националната сигурност Русия ще приключи с финландия за 10 минути, Финландия е една плюнka, едва 5 милиона население което може да се зачисти за минути. Пък после нека НАТО задейства пета, шеста или ен-та статия.

80

Анонимен

преди 10 месеца

Немците ходят при китайците да се учат да правят коли. Факт.

79

До 82

преди 10 месеца

Абе не знам за населението на ЕС и НАТО, ама ние, които сме част от него, не помня да сме били някога по-богати от днес. Ако така ще продължим да обедняваме, аз съм ЗА.

78

Анонимен

преди 10 месеца

А какво става с членството на Украйна в ЕС? Приеха ли я в ЕС?

77

Анонимен

преди 10 месеца

Русия и Китай ще повишават стандарта си на живот, а населението на ЕС и САЩ ще продължи да обеднява и да затъва в тежки социални, икономически и политически кризи.

76

До 78

преди 10 месеца

Не, ама приехме Финландия. А пък ако си забравил, една от целите на специалната операция беше да не допуска НАТО до границите на Русия ха ха.

75

ББ

преди 10 месеца

Юда здрависва...Юда,г-н Си украинците от векове са им роби,ВСВ побързаха да ви заробят!...качеството не количеството...и количествено сравнено със Свободният сте...малцинство...примитивно мислите и работите!ще огладнеят Народите ви и няма да имате шанс...не го причинявайте на Света ни!ако сте Държавник!да жертвате Народите си за...кОроната на путин е...примитивно и грях!!!Бог да пази Свободният!

74

Анонимен

преди 10 месеца

Хиперзвукът решава всичко.

73

Анонимен

преди 10 месеца

А какво става с членството на Украйна в НАТО, приеха ли е вече в НАТО?

72

До 74

преди 10 месеца

Тези ги слушаме от времето на Хрушчов. Да не би рязко да им се е заумирало на всички руснаци, че да допуснат откачения им фюрер да започне ядрена война? В момента в който си го помисли, най-близкият до него ще му счупи гръцмуля.

71

Петата статия

преди 10 месеца

"Страните се съгласяват, че въоръжено нападение срещу една или повече от тях в Европа или Северна Америка ще се счита за нападение срещу всички тях и следователно се съгласяват, че в случай на такова въоръжено нападение, всяка от тях, при упражняване на правото на индивидуална или колективна самоотбрана, признато от член 51 от Устава на Обединените нации, оказват помощ на атакуваната страна или страни, като незабавно предприемат, индивидуално и съвместно с други страни, такива действия, като счита за необходимо, включително използването на въоръжена сила".

70

Анонимен

преди 10 месеца

Въпрос: Каква помощ могат да окажат членките на атакуваната страна, и какви дейстия може да предприеме всяка "каквито сметне за необходимо" да помогне друга членка която се е превърнала в купчина радиоактивен кирпич? Какво може да се "сметне за необходимо" тогава? Примерно ако изведнъж Финландия остане без население и градовете са унищожени - какво ще се защитават тогава?

69

Анонимен

преди 10 месеца

Траекторията на конфликта в Украйна днес е такава, че води директно до сблъсък между Русия и НАТО. Ако това се случи, тя ще стане ядрена.

68

До 72

преди 10 месеца

Да. К.айцерът Москва ще изплува. Ще...

67

Анонимен

преди 10 месеца

Победата на Русия в Украйна ще нанесе стратегичеко поражение на запада.

66

До 70

преди 10 месеца

Че от кого отстъпват руснаците, щом украинците са се свършили? Да не са се подкарали помежду си?

65

УРАН-238

преди 10 месеца

Хохлите са на превършване.Няма смисъл от ядрено о-жие.Няма вече жива сила.Ядрено о-жие само ако НАТО се намеси във войната.Путин ги предупреди-февруари 2022г.

64

няма dates

преди 10 месеца

Китай отказа да приеме негово превъзходителство върховния представител по външните работи и политиката на сигурността на Европейския съюз Жозе Борел. Китай уведоми, че няма свободни "дати" за ЕС и отменя визитата на Борел в Пекин. С това действие де факто Китай публично обявява, че не признава ЕС като субект.

63

До 67

преди 10 месеца

...за три дни.

62

Анонимен

преди 10 месеца

Русия побеждава в Украйна.