727

ББ

преди 1 година

Добре,гласувате за копейкин,Народа го кръсти така,ама какво ви предлага?къде ще ви води?как ще живеете?къде ще работите и как ще плащате руските сметки?руски са защото плащата на копейкин и хилядите ен.чари манипулиращи ви!кой ще пази домовете ви от гАспадаря му обявил ви за"вражеска"заплашил домовете ви със Сармат...не построена ядрена ракета е !и ви жълтеят рашите и кгб със ...записи!по делата е казано в Библията!ама вие по руската пропаганда съдите хората...Бог е Съдията!!!Мислете хора!

726

5тата

преди 1 година

Колона е яко надрусана и с бустерна доза от доктор Мунтафонова . Кремъл ще влязат в криза ако не спрат инвестициите за купуване на симпатизанти у нас

725

Анонимен

преди 1 година

Tи и всичките мафиоти от герб и по и дб незабавно в затвора. Иначе народа ще ги помете с вили и търнокопи.

724

Анонимен

преди 1 година

До 783: Ще вземе оръжието, но не за да се борим с ПП, а с вас долните комунистчета , корнелийки и коССтадиновци!

723

Анонимен

преди 1 година

Не става въпрос за никакви проруски партии, а за защита на България от трима предатели, които искат да продадат България и да я направят разграден двор с помощта на един пожарникар от Банкя. Не може човек, чиито родители са имали 280 дка земя да продаде държавата си, още повече ,че земята я взе почти без пари един бивш бивш 'червен' наследник. Не може обаче някакви дошли от Канада да ни правят на луди.

722

Анонимен

преди 1 година

Нужно е прочистване със силови методи. Днес нагледно стана ясно как Урсула ни казва какво и как да правим. Посланикът на Украйна ни казва какво да правим. Кирчо и кокорчо директно ни казват как чужди посолства как да назначават и уволняват шефовете на службите ни за сигурност!!! Българино взимай оръжието и си върни държавата!!! Смърт за психодесните!

721

Анонимен

преди 1 година

Тези предатели са извършили гнусно предателство срещу НАЦИОНАЛНАТА СИГУРНОСТ НА БЪЛГАРИЯ!!! Да не се надяват за правителство,ами да се стягат за затвора!!!

720

Шефрет

преди 1 година

От кол и въже разбойници ,които да вредят на страната по заръка на Краваристан. Е и оная утайййка Тагарев искаха за военен министър .

719

славянин

преди 1 година

След това катастрофално разобличаване на харвардците и техните атлантически господари вече не знам къде ще се скрият! Разобличаването разбира се е ''руска пропаганда'', каква друга да е!

718

Анонимен

преди 1 година

Един американски агент започна да бълнува руски агенти наяве.

717

преди 1 година

Изборите с ала бала досега печелихте но вече няма да така маймун такъв!Съсипахте държавата ни българомразци

716

Затвор

преди 1 година

За кремълските агенти

715

Открихме

преди 1 година

Топлата вода

714

предатели!!!

преди 1 година

Затвор за Киро и Асен!!!

713

Сата НАТО

преди 1 година

По всичко личи, че на следващите избори жълто паведтната ссг-ааннн ще гласува с две ръце за комунистическия демагог Боко, когото щяха да чегъртат.

712

Анонимен

преди 1 година

И аз искам да припомня на Кирил Петков, че не може на своя глава тайно да дарява боеприпаси и дизелово гориво на Украйна. И даже се гордеел с това. А аз се чудех защо до неотдавна дизелът беше с 40 ст. по-скъп от бензина. Той дарява, а аз плащам.

711

Щерю

преди 1 година

- А-а, не бе! Да не мислим, че атаките идват от глуппавия койот...

710

СМЕХ...

преди 1 година

...за всички магарии на нашичките русофилски тумбаци , си го изкарвай на Руското посолство ---ТАМ САМО ОТ ТОВА РАЗБИРАТ..защото само от там идва мръсотията!

709

КИРЕТО ПРОУМЯ...

преди 1 година

.., ЧЕ РУСКОТО ВЛИЯНИЕ ---ТРЯБВА ДА БЪДЕ ИЗЧИСТЕНО ТОТАЛНО , ЗА ДА ИМА ПРАВИТЕЛСТВО И ДЪРЖАВЕН ПРОСПЕРИТЕТ ЗА БЪЛГАРИЯ!..ЧЕСТИТО !!!!!!ОТЛИЧНО , ДАВАЙ, КИРЕ , СЪС СИЛЕН ШУТ В ГЗ НА РУСОФИЛСКАТА МАФИЯ!НАПРАВИ ГО!!!!!!

708

Анонимен

преди 1 година

Кирчок ако има избори парламент няма да види и ти като кръглъсия суджук от Банкя сте за при бай Ставри