120

Н

преди 1 година

Има ли приложение с разположение на бункерите в България.

119

Анонимен

преди 1 година

То от Чернобил още си има зараза,но уж нивата били нормални.Нормални ама друг път!Раково болните се увеличават и си отиват млади хора на по 40 години.

118

Анонимен

преди 1 година

Е чак такава лудост не очаквам.Да вярно е,че е възможно но през цялата студена война беше това плашене.Страхът е форма на управление и чрез него се извличат мнооого пари от населението.Две години имаше страх от ковид и светът правеше оборот на бялата мафия.Сега друг страх се насажда,за да се прави оборот на оръжейната мафия.Така се правят много пари,ама мнооого!!!!Е може да пусна някоя обогатена бомба,но не и чисто ядрена.За да има оборот,трябва да има е действия.

117

отCиднейАавстралияя

преди 1 година

Побъркахте ли се, какви атомни б0мби в 2022. Кой са му притрябвали? Не са му необходили. Има вакуумни и термогоривни бомби които правят такава гъба и измират всичко в радиус. Защо някой ще си навлича белята с атомни бомби нарушаващи куп споразумения. Има толкова модерни б0мби по мощни от първобитните атомни над Нагасаки и Херошима. Ама се иска малко мисловна дейност да се осъзнаете какви глупости за атомни б0мби дрънкате

116

Анонимен

преди 1 година

От статията не прочетох и ред. Добре, че беше клипчето за да видя за какво иде реч и все пак не съм особено впечатлен.

115

Анонимен

преди 1 година

Гледах симулатора и там някъде между всичките жълто / червени колелца е и мръсната бомба на Зеленски , ама не разбрах точно коя ?! Африка и Латинска Америка щели да се отърват , ама пък в Африка температурите ще станат -25 гр. така че да му мислят Масаите !

114

Анонимен

преди 1 година

Тая Н*ели Христова не спира да публикува статии които подготвени от евроатлантиците (меките) срещу Русия..

113

Анонимен

преди 1 година

А после Крим чий ще е , защото нали цялата тази какафония е за този Крим ?!

112

Анонимен

преди 1 година

Нищо не казаха за интернета и социалните мрежи , и какво ще работят инфлуенсърите ?! А нашите прословути програмисти , ще си запазят ли заплатите или ще паднат зради зимата ?!

111

Анонимен

преди 1 година

До Анализатор 127 - Знаеш ли при ядрена зима , колко ще скочи цената на дървата за огрев ?!

110

Анонимен

преди 1 година

До ТНР - А ако я няма Америка , откъде ще вземаме евтин втечнен газ ?!

109

Анализатор

преди 1 година

Ако има ядрена зима и двете полукълба ще бъдат засегнати. Който не умре от радиацията, ще умре от глад и студ.

108

Анонимен

преди 1 година

До ТНР - Еми те като изгорят Европа , Америка , Канада и Русия - Какво значение има че нямало да засегне Буркина Фасо и Код Д'воар ?!

107

Анонимен

преди 1 година

Джъстин Тимбърлейк и жена му си подновили брачните обети , семейство Бекам щурее в Дисни , Аманда Байнс се върнала при гадежето си - Вие ни занимавате с глупости ?!

106

Анонимен

преди 1 година

"Германският инженер д-р Иван Степанов" - WTF ??????

105

Българин

преди 1 година

Питайте САЩ. Те знаят най-добре. Само те са имали наглостта да хвърлят ядрена бомба над градове с цивилно население. При това два пъти.

104

Анонимен

преди 1 година

Когато полетят ракетите - няма НАТО, няма мАТО - всички умираме, особено там, където има разположено ядрено оръжие. Дано не ни докарат такова! Щатите ще са история, Европа ще е история, европейска Русия също, Япония, Китай, Индия, Австралия... Всички. Само Африка и Лат. Америка ще оцелеят.

103

Анонимен

преди 1 година

как само предизисквате русия да ви кине ядрена бомба и после каквао ще направите на русия знаете приказката кучето си лае кервана си върви прости и *** медии сте

102

white star

преди 1 година

Преговори с русия за край на войната - може: Много е просто: Русия изтегля войските си от Украйна, включително донбас и крим, и започва да изплаща репарации, предава военнопрестъпниците на специалния съд за награди по заслуги. Украйна продължава да е суверенна държава и се включва в каквито съюзи сметне за правилно, а Русия получава правото да обяви по канал пйервъй пабйеда и че всички цели на спициялная апирация са постигнати.

101

white star

преди 1 година

Използване на оръжие за масово поразяване, вкл. взривяване на ядрена централа представлява нападение над всяка страна до която радиацията би стигнала. Тогава вече наистина войната става световна - светът срещу русия. Руската армия ще бъде анихилирана, дори без ядрен отговор. След това остатъкът от русия ще води процеса по пълно ликвидиране на всякакви видове ядрено оръжие в целия свят. И ще плаща репарации и обезщетения стотици години.