126

Лентяй

преди 1 година

Ха-ха-ха руските изтpивалки пка сочат запад. Абе тавриши вижте жената на Песков кви ги дяла, и също Мария Захарова, пак тогава влюйте по запада.

125

Анонимен

преди 1 година

Скандалът е скалъпен пак от Русия, то е ясно като бял ден - като отмъщение че Финландия се присъедини към Нато. Сега очаквам подобен компрмат и към някой високопоставен политик в Швеция. Хм, напомня ми за "скандала" съчинен около К.Петков и Л. Бориславова, с цел да бъде очернен....Тези коварни поръчки имат само 1 почерк-

124

Анонимен

преди 1 година

Стана вече време да се въведат квоти за високи държавни постове в ЕС - първо женичка, след това гей, после коза и така да се въртят. По този начин ще бъдат доволни хем феминистките, хем ЛГБТ, хем екоталибаните или големия либерастки шлем.

123

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 131 - Е нали за този запад Ви сърбеше толкова много - Ето Ви го в изобилие и в цялата му прелест - Какво пак недоволствате ?!

122

Анонимен

преди 1 година

До Стадото си Блее 2 - Никакъв " апокалипсис " не идва , а просто досега всички се натискаха за ЕС , а сега ще се натискат за Евразия или поне за ЧАКАЛНЯТА ! Ние първи ще забравим че сме " Евроатлантически демократи " и ще се сетим за вечната дружба , ще си ударим пак червената боя ( даже може и цитатите на Мао да наизустим , защото ние това да сме хамелеони го умеем до съвършенство ) , ще се "снишим да мине бурята" ( и това го можем ) и ще си пием тихичко домашната пърцуцка докато утихне !

121

Анонимен

преди 1 година

Аз предлагам следващия премиер на Финландия да е някоя трансджендър порнозвезда отгледана от афро гей двойка, пък ако ще и да с IQ 40, която да заснема филмите си в парламента и министерски съвет - само така ще се гарантира, че ще вървят по правия либерастки път.

120

Анонимен

преди 1 година

Поредната мръсотия.

119

Анонимен

преди 1 година

До Nike - В манастир НЕ , но каква премиерка е ако не я снимат да спи гола с няколко торби Евра до нея ?! Пистолета не е необходим , той е само за допълване на снимката ако нямаш много какво друго да покажеш !

118

Анонимен

преди 1 година

Фактите са, че тази лека женичка не става за премиер, но понеже сме модерни либерастки сектанти, ще я величаем до край, каквото и да направи. Да се сравнява тази карикатура на държавник с велики лидери като Чърчил и дори Стамболов е признак на зловеща простотия, но днес тя е много модерна и очевадно на голяма почит във високооброзавана Финландия.

117

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 137 - Танцуват Самба , ама живеят на Екватора в ламаринени и картонени ФАВЕИ , а ти какво ще танцуваш до първа коприва ?! Друго може и да не е , но ще се моля да доживея да видя разлезените Европейци как от Мерцедесите , BMW-тата и луксозните къщи ще затанцуват Самба или по-скоро Капуейра по улиците ?!

116

Наблюдателен

преди 1 година

на Офчъиците дали им прави впечатление как този сайт махна Валутните курсове от началната си страница! Случайност, а?! Случайност, която съвпадна с Долара мина Еврото като Левово равностойност!! Да, не говорим, че днес Британското Правителство обяви инфлация от 18%, но при 2.5 пъти по-евтиният от паунда Лев, инфлацията била 14%, нали?! ако Англия вече е с 20% официално инфлация, то тази в България е поне 50%... а още нито Зимата е почнала, нито Войната...

115

Анонимен

преди 1 година

Ако някой си мисли, че ЕС ще рухне изведнъж заради енергийната криза и войната, много се лъже. Ами не, съвсем не. ЕС е икономически гигант, както беше СССР. Просто ще стане както 90те в Русия след СССР - обедняване, престъпност, висока смъртност(12 мил. загуби Русия), но пак ще се живее, Русия да не би да рухна след разпада на СССР. Разликата е, че Русия се възстанови, а ЕС никога няма да се възстанови защото няма да намери енергии за икономиката си, ще си остане като латиноамериканска страна, но и така се живее, как живеят в латинска Америка, и даже самба танцуват.

114

Анонимен

преди 1 година

Цялата статия казва много ЯСНО с няколко думи : " ОБРАЗОВАН и МИСЛЕЩ народ , никой и с нищо не може да го излъже и манипулира и си живее добре , а когато са доволни и от политиците си всичко е прекасно и спокойно " - Това е простичко и ясно ! Така че моят съвет към Българите е да се замислят , и вместо да се правите на Американци ( каквито почти станахте по простотия и лошотя ) , гледайте Скандинавците , че те хем са ни и по-близо , а има и много какво да научим от тях !

113

Стадото си Блее 2

преди 1 година

мога да продължа до безкрай, но мека казано идва Апокалипсис и то такъв който е Режисиран за Максимален брой жертви! отново само да кажа, във Великобритания, вече почнаха да идват сметки от по 10 000 паунда, т.е. 25 000 лева на малките бизнеси до вчера плащащи толкова на Година!

112

Стадото си Блее

преди 1 година

изобщо не е наясно, че го чакат 10-15 години, ако не на война, то на честока криза и малко ще оцелеят. Вчера, Белгийският Премиер - "гответе се за поне 10 тежки Зими", Британската преса в последните дни - "режим на тока тая зима е реалност", Швейцарската преса "ще е чудо, ако тази зима няма режим на тока", а Франция, която Българина си мисли, че е пълна с АЕЦ, не е разбрал Едно - а именно Дизайна им е Куц и разчитат на Реките, да ги охлаждат, които пресъхнаха - вече 50% от АЕЦ-ите са Спрени!

111

Анонимен

преди 1 година

Тайван реално е блокиран. Без полупроводникови чипове и без руски метал автомобилната промишленост в ЕС спира. До сега се чакаше 2 години за нова кола, сега ще се чака по 5 години. Към това се добавя и резкия скок на разходите за производство заради скъпата енергия. Цените на колите вече стават недостъпни за населението на съюза.

110

Анонимен

преди 1 година

При соца хората бяха образовани, не бяха подебилчени и никой не взимаше насериозно "Работническо дело". Сега народа в България е подебилчен и опростачен на нивото на западняците, които вярват 100% на техните медии.

109

Анонимен

преди 1 година

Тези западни "статии" все повече придобиват стила на "Работническо Дело", а защитаващите глобализма стават все по-арогантни, по-елементарни и по-груби. Хвърлят се някакви манипулативни "факти" извън контекста, борави се с клишета и откровена пpocтащина.

108

Анонимен

преди 1 година

Колко изхабено мастило за да се скрие резила? А е толкоз просто да се каже, на наш'то премиер я cъpби kaтepицaтa и я чeшe...

107

Анонимен

преди 1 година

Зелената сделка се оказа пълен провал. Трилиони похарчени на вятъра, разрушавне на европейската енергетика - Европа е изостанала 50 години в енергийните технологии. Към това се добавя енергийната криза и изтеглянето на Газпром от европейския пазар. Освен това Русия е изтегля от пазара с метали, минерални торове и туристическия пазар. Колапса на Европа е неизбежен, което вече се вижда в с първите признаци.