183

Истината

преди 2 години

Каква бавноразвиваща се статия отново :D

182

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 199 "Водят се преговори, за среща между Блинкен и Лавров, за потушаване напрежението в Украйна. Как ви звучи това?" Като капитулация на пРосия.

181

Еврейн (Да де, ама..

преди 2 години

да де, ама сега тъй като укрите безкрайно ги е яд за безвъзвратната загуба на Мариупол, та взеха да измислят всевъзможни небивалици. Скоро може да прочетем и за канибализъм сред руснаците... Ама ха! Не гледат собствения си укровермахт какви ги е вършил в Донбас, не виждаха военните и криминални престъпления на ултранацистите от Азов, ами тръгнали да си измислят психоатаки с бели конци съшити.Не виждат и бившата си вече държава, която все повече заприличва на бунище...Ба ти нещастните мaриoнeтки!

180

...

преди 2 години

Значи как да го кажа по време на втората световна война руските командир са убивали не само ранените войници убивали са и други не ранени! Просто е ако по някакъв начин се опиташ да отстъпиш шт фронта отзад те е чакала картечницата! И това е! Та не знам колко са се променили нещата от времето на втората световна, ама след като руснаците и до сега денацифицират, та е твръде възможно да не са се изменили много много!

179

ЯМБОЛИЯ

преди 2 години

През ВСВ главната тежест падна на САЩ. Ако не бяха американците Германия и Япония щаха да владеят Света.

178

Анонимен

преди 2 години

Водят се преговори, за среща между Блинкен и Лавров, за потушаване напрежението в Украйна. Как ви звучи това?

177

До 196

преди 2 години

Значи всичко друго разбрах само не разбрах как така само руснаците са освободили европа не го разбрах!? Я пак се изходи по въпроса та и аз да науча нещо, макар, че се съмнявам ,*** я пак?

176

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 196 "Руснаците освободиха Европа." Европа сама се освободи. Затова русНАЦИте побързаха да влязат в Берлин, щото Съюзниците иначе щяха да го вземат целия. Изобщо, става вече невъзможно да се пробутват всичките лъжи на руските нацисти за това какво са правили през Втората световна война. Ролята им беше разкрита от Путин, да се свети името му, за това, че поправи една гигантска фалшификация.

175

Анонимен

преди 2 години

До 189. Руснаците освободиха Европа. Ето какво направиха. Това, че сега Европа смени ориентацията във всеки един смисъл, си е проблем на самата Европа.

174

Анонимен

преди 2 години

Войните са за простолюдието, ние печелим пари по това време:Родшилд. Който разбрал, разбрал.

173

Анонимен

преди 2 години

Пеедадоха ли се азовците, предадоха се, за нас българите само това е от значение, наслушали сме се на глупости :)))

172

Анонимен

преди 2 години

До 188. Имам "Спомени и мисли" на Жуков. Непременно ще проверя. Благодаря.

171

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 191 Има такива изследвания и макар че са приблизителни, се говори за 9 милиона убити във войната руснаци (включително при сражения и от своите). Останалите е избил режима на Сталин.

170

Анонимен

преди 2 години

Трябва да се направи научно проучване колко от 27 милиона жертви във войната са дело на самите руснаци. Германците едва ли са убили повече от 10 милиона. Останалите 17 милиона руснаци са убити от руснаците по същия начин.

169

Анонимен

преди 2 години

До 174. Ами ранените войници са ги лекували в полеви болници. Такива болници е имало по време на война във всяка една армия. Не си ли чувал. Май изобщо нямаш навика да се напъваш.

168

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 185 "Европа разбра какви са ги вършили руснаците през Втората световна война." Ето ТОВА е голямата полза от грешката на Путин. МАската на 75 години лъжи за войната срещу "фашизма" падна.

167

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 181 Жуков издава такава заповед при Ленинградската обсада: това е отразено от историка Димитрий Волкогонов в "Сталин: триумф и трагедия. Един политически портрет", както и самия Жуков в Спомени и Мисли, Том 2ри. Изобщо, русофилите не искате да четете и мисля, че знам защо.

166

souske

преди 2 години

защо подяволите "слава" и важно ли е това?????????

165

Анонимен

преди 2 години

А какво ли е било през Отечествената война? Същото и руснаците са убили повече руски войници и мирни жители от германците. Историята е била друга. Историята трябва да се преразгледа. Русия показа на света как работи във война. Европа разбра какви са ги вършили руснаците през Втората световна война.

164

Анонимен

преди 2 години

Пак в Харков, са се скрили в детска градина с децата. Уууроди дрогирани, това ако не си на черешата, нама как да го направиш. Точно при децата