126

444

преди 2 години

Ами давай бе госпожа, кво чакате... Звънкайте в Москва и биите коляното, щото ще питаме де с......ерат гладните....

125

Анонимен

преди 2 години

До 555 Като си се накрал с рубли от българския народ - плащай! Веднага!!!

124

Анонимен

преди 2 години

Браво на Нинова!

123

555

преди 2 години

Е С каза , че не е нарушаване на санкциите ако газа се плаща в рубли. Нашите харвардчета очевидно не вдяват ни чужди езици ни българския . Обезателно трябва да обеднее народа с още 30-40% с новите цени на газа през посредници. Изобщо "голяма грижа за населението ни". До кога ще е търпението ни?

122

Анонимен

преди 2 години

Нинова иска това, което Путина иска. И все "в името на народа", но не е ясно за кой народ. Тия филми сме ги гледали вече.

121

Анонимен

преди 2 години

Най-големия и кръвожаден враг на България винаги е била русия, или ссср. А, митрофанова да си ходи, няма право да живее в държавата ни, си позволява да обижда народа ни! митрофанова *** на...., и вземи повече путинофили със себе си, нали ти им плащаш и ги отглеждаш.

120

Анонимен

преди 2 години

този танкер който е резервиран още на 8 ми с по скъпа газ е ясно че вързан с една корупционна схема за която да се произнесе прокуратурата. Това е *** африканска схема с ошфорки сега киро и компания да плащат танкера и да платят на газбанк

119

ПроСоТо

преди 2 години

До Милен Малинов...ОК !..Обаче да мъ простиш,явно не съм в час,но пак ще попитам:..-Въпросния съд в Хага ОСЪДИ ЛИ ГЕНОЦИДА,който Кравария натресе над Виетнам,Лаос,Камбоджа,Сирия,Ирак,Афганистан,Югославия и другите?...Само това питам!..НИЩО ЛИЧНО !...Е?!..За едни има съд в Хага,за други нема,така ли излиза?!...Ей това е МРЪСОТИЯТА,която ме дразни..Иначе повтарям:-НИТО ЗАЩИТАВАМ,нито обвинявам някого!!!..ВЪПРОСА Е ПРИНЦИПЕН!...ВЪПРОС НА МОРАЛ !

118

До183

преди 2 години

Как ти "денонсират" договора,би ли пояснил?

117

Анонимен

преди 2 години

какви преговори бе, те денонсират договора едностранно мааа Нинова, искат чрез някаква схема реално да им плащаме 40-50 % по висока цена, е нема как да стане

116

нопасаран

преди 2 години

Ако сега не се откачим от Газпром, никога няма да можем. Така че Нинова изнасяй се .

115

анонимен келеш

преди 2 години

Корни да каже продава ли България оръжия на Украйна:):):)Поне един патрон?:):):)

114

До Йоцо кьоравият180

преди 2 години

След два месеца като хлопнат кепенците на няколко дузини фирми и стотици хиляди останат без поминък,ти ли трооле ще търсиш'приятелска'газ или пък ПростоТо Киро?

113

дядо йоцо гледа

преди 2 години

Сделки с врага правят предателите. Предателите - в затвора.

112

от каракачанов

преди 2 години

Базираната в Швейцария МЕТ енерджи вече е резервирала от Булгартрансгаз капацитети за пренос на газ чрез връзката Комотини-Сидерокастро.2⃣. Същата МЕТ енерджи още към 8 април 2022 г е заявила доставка на кораб с втечнен природен газ през терминала Ревитуса в Гърция, която ще бъде доставена по тръбопровод за България в обем 142 500 кубични метра втечнен газ.3⃣. Новото правителство междувременно назначи за директор на стратегическото държавно дружество Булгаргаз Людмил Йоцов, който идва от пост директор в частната МЕТ енерджи трейдинг.4⃣. Цените, по които ще бъдат доставя

111

Анонимен

преди 2 години

А като няма газ, ще работят ли Макдоналдс и Кентъки фрай чикен?

110

Анонимен

преди 2 години

Какви преговори,какъв диалог,какви пет лева?Продавачът на стоката -ГАЗ,Русия иска за нея откриването на две сметки в Газпромбанк една във валута и една в рубли,превалутирането става от МОЕХ-Московска борса,когато имаме сетълмент кранът е Отворен!Разликата е,че преводът трябва да бъде направен руската банка а не както досега в базирани в ЕС банки!Газпромбанк не е изключена от системата SWIFT.

109

Спас

преди 2 години

Не харесвам Нинова. Обаче в тия смутни времена, тя е най-адекватният ни политик в момента! Пак казвам, не я харесвам, но тя има моите уважения. Браво, г-жо Нинова! Вие единствено браните българските интереси в момента! А щом получавате такива признания от хора като мен- които не са привърженици на БСП, направете си изводите какво правите... Браво!

108

Анонимен

преди 2 години

Кой не иска таван - на Брюкселската простоия, например? На българските политици? На журналистите?

107

Анонимен

преди 2 години

тоя бизнес като бизнес, да инвестира в енергомошности щом са скъпи ще печелат, какво то бизнеса е за това, в Испания, Италия, Гърция навсякъде хотелите има фотоволтаици за да намалят разходите си за ел.енергия, а тука наще бизнесмени вместо да инвестират в такива инсталации си купуват луксозни коли и рИват държавата да ги конпенсира,аре мах и никакви преговори с Газпром