51

Ти луд ли си?

преди 2 години

До: номер 93 За какво искаш да се повтаря плана Барбароса, като го няма Хитлер? Кой според тебе е умрял за мъртвите сибирски полета???Въпросът е да не се повтори 7.11.1917 г.!

50

Христо Христов

преди 2 години

До До 4/61"Ако не беше лошия Запад, СССР си заминаваше" - великият Д-дей : 3 несмки дивизии в Нормандия, една с военен опит. Сталинград - само в чувалчето пленени 20 дивизии... Аман от велики промит'аци.

49

ззз

преди 2 години

За първи път от доста години насам САЩ са напълно беззащитни от към ядрен удар от Русия, докато в момента руската противоракетна защита гарантира 100% ефективност (на важните обекти) от към удар от САЩ. Така не е било никога до сега и сега е моментът Русия да извади максимални дивиденти от ситуацията. Ако в Русия сега управляваше някой по-краен - войната вече щеше да е факт! А какво ще се случи от беззъбата без енергия и умираща днес Европа - ще видим. Само икономически заплахи не помагат!

48

Ше ви ба рекламите

преди 2 години

Спрете с тези реклами ше ви то

47

До: 76

преди 2 години

Не бъди толкова спокоен.

46

Анонимен

преди 2 години

Русия е обречена, но Путин смята че и с лошите карти които държи в ръката може да спечели. Всички конфликти в крайна сметка се печелят от този който има по-голям ресурс, а ресурса на Русия е 30 пъти по-малък от този на НАТО.

45

Христо Христов

преди 2 години

До Анонимен/86"Русия няма да нанася удари по центровете на НАТО в Европа, ами ще нанесе удари директно във САЩ и Вашингон" - което ще бъде голяма грешка. За да има свободна и независима Европа на способните и достойните европейски граждани, не трябва да има натовци в Европа

44

Анонимен

преди 2 години

"Да бъде определена минимално допустимата дистанция на сближаване между бойните кораби и самолетите." Да, да, правилно! Затова Русия трябва първа да се оттегли от общата си граница с Украйна, защото тя първа нарушава това нейно изискване! По-голяма дистанция товарищи, нищо че сте си на вашата територия, по-далече от Украйна ако искате реципрочност!

43

Анонимен

преди 2 години

До.76.Вижте,драги.Когато на сцената на спектакъла има закачена пушка,тя до края на представлението ще гръмне и ще убие,така както,пищова в ръката на Болдуин гръмна и уби украинката на"сцената" (без предвиден сценарий)Когато се трупа оръжие някъде то може всеки един момент да гръмне,макар и по погрешка.Та ако си мислиш,все още,че решенията за въоръжаване на България се взимат тук,си голям наивник или(извиняваи за израза)rлynakОтвори си очите и погледни реалността.Тя просто ги боде.

42

Христо Христов

преди 2 години

До Спокоен до 80/84"... а съвсем друго е съвременния Ханс, който си има достатъчно пари за преживяване дори ако остане без работа" - първо Ханс е осито, дето едва ли има достатъчно пари, ако остане без работа. Така че по-скоро Ханс ще трягне заедно с Путин да вземе Мерцедеса на Мюлер, който пък ще търси на кой Али да плати да се опита да спре Ханс. Но едва ли Али ще е про'ст и продажен като балканските фенове на германия...

41

Анонимен

преди 2 години

До.76.Вижте,драги.Когато на сцената на спектакъла има закачена пушка,тя до края на представлението ще гръмне и ще убие,така както,пищова в ръката на Болдуин гръмна и уби украинката на"сцената" без предвиден сценарий.К когато се трупа оръжие някъде то може всеки един момент да гръмне,мскатк по погрешка.Та ако си мислиш,все още,че решенията за въоръжаване на България се взимат тук,си голям наивник или(извиняваи за израза)***.Отвори си очите и погледни реалността.Тя просто ги боде.

40

Христо Христов

преди 2 години

До Анонимен/82"Minister Annegret Kramp-Karrenbauer" да призове Украйна да си изпълни Минските споразумения.

39

Спокоен до 80

преди 2 години

Леко бъркаш епохите. Едно е германския войник, унижен след първата световна и търсещ реванш, а съвсем друго е съвременния Ханс, който си има достатъчно пари за преживяване дори ако остане без работа.

38

Анонимен

преди 2 години

Истината зад всичките тези закани е, че са го закъсали политически и им трябва още един Крим за да покажат колко са силни и да спечелят рейтинг у тях.

37

до 77

преди 2 години

Точно! Аз лично ако получа призовка от военните, моментално ще си бия камшика из някои забутани селца където няма да ме намерят. Аз на война не отивам! Изобщо не ми дреме за тая територия българия. Нищо добро не съм видял до момента от нея. Абсолютно честен съм.

36

Спокоен

преди 2 години

До пълномащабен конфликт няма как да се стигне. Европа е твърде оядена и ленива за да подкрепи военни действия на територията си. Ще тръгне германски войник срещу Русия ли ?! Да не говорим пък за Франция. САЩ пък си имат прекалено много вътрешни проблеми за решаване. Виж, руснака е по особена порода. По атавистична, по първична някак си.

35

Анонимен

преди 2 години

ДонАнонимен 73,България да е с Европа,но е против въоръжаването и. - Нека да напомним че България е независима държава. Решенията как да се държим, какво да ядем, как да се въоръжаваме се взимат със съгласието на суверена в лицето на Българската държава. Русия не я е грижа какво въоръжение има - нея я е грижа решенията за България да се взимат не от българския суверен. И това е грешно. Няма нищо лошо решенията да бъдат български

34

Анонимен

преди 2 години

Много хора в България,гледат на проблема,с нисхождение и мислят че е сън и ще се размине.Но този път,нещта са много по сериозни от всеки друг път,след разпада на СССР.Русия няма против,България да е с Европа,но е против въоръжаването и.И аз така мисля,винаги да сме с Европа но никога срещу Русия.На кой в България му е нужна война с Русия при положение,че никой няма да е победител и Земята бавно ще замре за хилядолетия след една ядрена война.На кого е нужно това.Никой няма да оцелее.

33

Старата Нова година

преди 2 години

Предупреждението за реципрочен оръжеен отговор би могло да се тълкува като заявление, че Русия след 14-ти януари ще разположи своите ракети в непосредствена близост до/в Северна/Латинска/Южна Америка, ако получи отрицателен отговор на направените от Путин мирни предложения.

32

Хайде, хайде

преди 2 години

Нали се сещате, че тия неща се смятат от едни хора с огромни глави, които мислят по 50 года напред. Русия предупреждава-Нато отказва-Русия си взема Украйна-Нато излиза с гневна декларация и Европа спира да купува руски газ-Русия пренасочва износа си към азиатските пазари, където търсенето и цените нарастват постоянно-Европа е колапс-САЩ си мълчат и благодарят на Бог, че са на друг континент. Степ бай степ.