50

Анонимен

преди 2 години

Айде като сте почнали искам мораториум за сертификатите. Ниноваааа няма да ви търпиме ако ще да се коалираш с папата ,ще ви изметеме като кучета!

49

Анонимен

преди 2 години

Преди година Корнелия Нинова в теливизионо участие заяви, че за нея Енергетиката е най-важния отрасъл в една държавна икономика. Без енергия няма медицина, няма произвотство.. всичко в държавата зависи от енергитиката и нейната цена. Затова сега изобщо не се учудвам, че г-жа Нинова прие да ръководи именно енергетиката на България.

48

Нинова да ми...

преди 2 години

....."гарантира" Еврозаплати от 4000 евра и Пенсии от 1200 евра, повече от даскалицата не искам. България е в икономическа и политическа кома откакто Божков и Радев организираха "Промяната", всякакви Европроекти и финансирания са спрени, дори леля ми спря да ми праща пари от UK , ама тук си играем на "гаранции ". Бегай да гарантираш стабилен паричен европоток от Фон ***, че тая държавица изсъна та пресъна.

47

Анонимен

преди 2 години

А Кирчо защо не обясни преди изборите ,че ще налага диктатура със зелен сертификат?! Ай ще ви у номерата ! Вмнимавайте да свършите в канафката съвсем скоро ,че ние вече свикнахме с нови избори

46

Василев

преди 2 години

Селяни прости как мислите , ако изобщо може да мислите, дали щеше да има сделка за зелената енергия, ако въглищата не бяха концентрирани в икономиките на Китай,Индия,Индонезия,Казахстан и Африка, а бяха в САЩ,Великобритания,Нова Зенландия,ЮАР????И запасите на въглища да надвишават тези на петрола???Агент Ксара Миранджа!ЦРУ!!!

45

Анонимен

преди 2 години

Нали П.П. е партия на промяната?! Каква промяна е БСП във властта?? Партия на 100 години. Държала властта 75 години. Довела до 3 национални катастрофи. Изградила концлагери разтреляла интелигенцията на България и още хиляди покрай тях.. Това ли е промяната за която гласувах?!

44

Анонимен

преди 2 години

Пуснете реклами на бизнесмените: Скъпият ток е като скъпо вино, искрящ и светещ с неземна светлина, озаряващ вашите бизнес планове на богаташ. Позволете си да си купите най-скъп ток, произведен от най-чиста ядрена енергия, преминал през трансформаторите и електропроводите, за да стигне до вас и вашите бизнеси. Позволете си този лукс за вашия бизнес..............Бизнесмените ще се бият да купуват и ще се хвалят един на друг със скъпия си ток и на кого му е по-голяма сметката.... Маркетинг трябва.

43

Анонимен

преди 2 години

Нормално е като се замислиш че БСП ги намери тез "юнаци" да са им параван

42

Василев

преди 2 години

Кунева и мадритският комарджия трябваше да лежат в затвора, а не да живеят спокойни старини!!!Агент Дороти Хамър!ЦРУ!!!

41

Анонимен

преди 2 години

Бизнесмените не се оплакват от скъпите коли, а се хвалят. Трябва по същия начин да се хвалят със скъпия ток. Ток, който не всеки може да си позволи. Само богаташите.

40

Анонимен

преди 2 години

Нинова, заради която спряха тока на Позитано 20 за неплатени сметки, ще опрая енергетиката в България?? Божков да ни е напомощ, докаде я докарахме, слепия да показва пътя..

39

Анонимен

преди 2 години

Били от 16 , днес сме все още 15ти ох мале мале

38

Вьзмутен

преди 2 години

Гербаджиите стига лаяхте вие сте най виновни за тока - по ваше времеБуцо подари южен поток на доган , ликвидира белене , и прати тока на енергиините борсиЖалко е , че няма да бьде сьден заедно с секретарката на - маджо теменужка петкова бивш енергиен министър

37

Анонимен

преди 2 години

Ще построим комунизъм за бизнеса, а див капитализъм за народа и работниците. Евтин ток и скъпи коли за бизнесмените. Евтин робски труд и скъпи ресторанти за бизнесмените.

36

Щастливец - Чалгар

преди 2 години

Слава Богу, Още нямаме мораториум за македонския космонавт

35

Анонимен

преди 2 години

После като дойде Бойко да се оправя.

34

Пустиняк

преди 2 години

Како, кой ще плати масрафа, како.

33

Анонимен

преди 2 години

Гласувах за ПП. Защото обещаха да намалят цените на тока и парното.. Изобщо не съм очаквал точно Корнелия Нинова да гарантира за това. А гласувах за Партията на промяната, защото съм против БСП.. А тя каква стана, пак БСП ще опрявят енергетиката ни.

32

Анонимен

преди 2 години

Нищо няма да е безплатно , днеска Гьоков мънка на тез въпроси , отново ни лъжат

31

Василев

преди 2 години

Продължаваме промяната идват да декапитализират българския едър бизнес и да ги направят неконкурентно способни на международния пазар, а така също българската икономика , ще се върне в зората на демокрацията, когато българските фирми ще бъдат подизпълнители на големите европейски фирми!!!Всичко друго е манипулация на българския селски мозък!!!Агент Ксара Брамачи!ЦРУ!!!