473

Антиваксър

преди 2 години

Мразя ваксарите и ковид истериците , и им желая бързо да се " възнесат" в небесата.

472

да,да ама не

преди 2 години

Тoя Кaнтaрджиeв повечето пъти нe ce и уceщa кaкви ги дръcти! Преди месеци еретично и в противоречие с Мутафчийски, Балтов и прочеето неимуно и невирусолози каза, че най-добрия имунитет се получава след преболедуване на вируса! Дръпнаха го назад и спря да дава интервюта! Пoнякoгa ce изпуcкaт дa кaжaт иcтинaтa, пocлe им нaчуквaт кacкитe и ce рaзкaйвaт и ce oтричaт тaкa кaктo Пeтър ce e oтрeкъл oт Иcуc дo три пъти в дeня нa рaзпъвaнeтo нa кръcтa! А Кантарджиев го и пенсионираха зорноволно!

471

Естет

преди 2 години

В Англия нали са ваксинирани?!Защо ги мори индийския щам?Във Франция нали са ваксинирани?Защо бяха заклюни до онзи ден с комендантски час?Май май ваксините пренасят заразата, както стана тук откакто почнаха ваксинациите! Няма да се ваксинирам, както и няма да приема онези, които наскоро имаха парад!България не е и няма да бъде концлагер!

470

Иван

преди 2 години

Само простоватите хора не се ваксинират.

469

Някой

преди 2 години

Брей, какво внимание на щатните плювалници към проф.Кантарджиев? Явно че човек има някаква тежест като личност, щом се е изсилило Цялото тролско войнство да бълва помия! И кой изобщо ви е засилил да се ваксинирате, зор никой не ви дава ! Но да се набирате да давате и акъл , си е лицемерие!

468

Гюро до Михайлов

преди 2 години

Мога да те насоча към семейството на момичето, на които да обясниш как е най-нормалното нещо момиче без никакви заболявания за две седмици да си отиде след ваксинация. Ама доведи телевизионен екип, който да заснеме и излъчи всичко! Ако ти стиска, ще дам координати!Нали ваксинираните сте защитени, какво ни мислиш нас?! Никой не ви пречи да се ваксинирате! Даже ако искате и децата си ваксинирайте, с по 2-3 ваксини, за по-сигурно! Нали са безопасни! Наглеци! Срам нямате ли! По-зле от концлагер!

467

До Ужасена и удивена

преди 2 години

Ако можеш и искаш - самоубий се! Скапаният ти живот няма смисъл нито за света, нито за бЪлгария, нито за планетата!

466

Анонимен

преди 2 години

aз мисля че ваксинацията боксува заради тия като Кантарджиев дето се напъват толкова много да ни бутнат отровата. Ае мерси щом толкова насилвата нещата явно нещо не е като хората

465

Ужасена и удивена

преди 2 години

Ужасена и удивена съм от простите, неграмотни, безсъвестни и безотговорни българи, които от страх че няма да имат деца или ще хванат рак отказват да се ваксинират с доказаните продукти на американската компания Пфайзер като по този начин обричат нас умните, красивите и интелигентните на бавно и мъчително отваряне и затваряне! В развитите западни общество мъжете сами плащат за вазектомия, а ракът се лекува за разлика от коронавируса, който според учените от НОЩ причинява необратими последици!

464

да,да ама не

преди 2 години

До До ЗлатенаЗЛАТЕНА, УЖАСЕНА, РАЗГНЕВЕНА, Убедена..... са щатните дразнители за предизвикване на НЕТ-трафик и разбира се показване на рекламки, колега! Цяла година заработват на гърба на коронавируса! Дори не е интересно на твърдо възнаграждение ли са или на % !

463

Анонимен

преди 2 години

Добре, че те пенсионираха.

462

Анонимен

преди 2 години

Буксува ти мозъка заради ваксърската ти същност.

461

Анонимен

преди 2 години

В Италия уволяват каъдрните лекари, които не са ваксинирани, в България - същото, ако стане скоро време война, ще има липса на качествени кадри лекари, медицински персонал ( съсипани точно заради такива като тоя боооклук на снимката), както липса и да здрави неваксинирани хора, които доброволно или платено да даряват кръв! Тоя е за публ;ичен разстрел! Стига скапани медии, престанете да давате публични изяви на тоя ПЕНСИОНИРАН уроод, предател и ***!

460

Анонимен

преди 2 години

България беше най-незатворената държава по време на пандемията. Благодарение на ГЕРБ. Та за какво затваряне бълнуваш чалгарче?

459

Анонимен

преди 2 години

АКО ГЕРП спечели изборите ни чака дълго затваряне затова си опичайте акъла!!!!При още едно затваряне всички ще фалират

458

Анонимен

преди 2 години

За публичен разстрел или екзекуция си, Кантарджиев! Още малко и на народа ще му кипне!

457

Златена

преди 2 години

Ваксинираните са интелигентни и взимат по 30000лв. Пък антиваксърите са слабоинтелигентни безотговорни роми.

456

НЕ БУКСУВА С ПЕНСИЯ

преди 2 години

Не му стига пенсията и натрупаните пари та още иска Кантара малко му е.

455

Анонимен

преди 2 години

Абе тоя *** Кантарджиев знае ли, че ако всички се ваксинират, няма да има с МЕСЕЦИ хора, които доброволно или платено да даряват кръв, друг е въпросът, че самите ковид ваксини не лекуват, а какво да се говори за страничните им действия, които са и опасни за човешкйото здраве и живот. Тоя боооклук на нсимката ваксинирал ли се е? Толкова се е ваксинирал, колкото си е носил маската, скрита в панталоните. Тоя е за публичен разстрел!

454

Светозар

преди 2 години

А самия Кантарджиев защо не се ваксинира ? Сигурно е забравил.