10

бай Иван

преди 2 години

Причината за тая статисика са старите комунисти,които са зомбирани от пропагандата на КПСС.Младите ,както у нас не знаят за убийствата и останалите престъпления на болшевиките.В Русия,както у нас са орязани т.н." Народни пенсии на борци протов фашизма и капитализма" т.е. на червените терористи,които избиваха без съд хората по симпатии.

9

Жо

преди 2 години

СТАЛИН оглавява едно управление, дошло с насилие, управлявало с насилие и унищожило свободата на словото, християнството и свободния избор. Ако на руснаците им харесва този насилствен начин на управление, значи че са с робска психика. Робът не може да се оправя в живота без някой да му казва как да живее. На робът му стига да може вечер да седне и да се натряска с водка, да набие жена си и да и направи поредното дете. Жалко за руснаците, там има и свестни хора, но изглежда те са малцинство.

8

Адолф Хитлер:

преди 2 години

"Силата на руския народ не е в неговата численост или организираност. Силата на руския народ е в способността да ражда личности с мащаба на Сталин. По своите политически и военни качества Сталин далече превъзхожда и Чърчил, и Рузвелт. Той е единственият световен политик, достоен за уважение. Нашата задача е да раздробим руския народ така, че да стане невъзможно появяването на личности с мащаба на Сталин".

7

Въпрос

преди 2 години

Кой финансира анкетата публикувана днес от "независимия" център "Левада", и кой финансира самия "независим" център "Левада"? Защо точно днес тази анкета, когато европейските фашисти преди 80 години напандаха Русия?

6

Анонимен

преди 2 години

За Путин е важно наследникът му да е патриот, а не какви са отношенията им, каза Путин в интервю за NBC. Нищо няма да рухне в Русия за една нощ, когато президентът бъде сменен в страната. Сега ситуацията е различна (в сравнение с 2000 г.). Сега има много проблеми, но ситуацията е съвсем различна". Путин изрази готовността си да направи всичко, за да подкрепи своя наследник на поста си, независимо от личните отношения и различията във възгледите, при условие че този човек е изцяло отдаден на страната.

5

Анонимен

преди 2 години

Сталин е постъпвал жестоко, но не заради самата жестокост. За времето 1921-1953г при Сталин по политически причини са пострадали 4 милиона души в Русия. 800 хиляди са разстреляни със смъртни присъди - 1,7% от населението. Това е за период от 32 години. Въдворените в лагери са по малко процентно отколкото затворниците днес в САЩ. При френската демократична революция от насилсвена смърт загиват 25% от населението. При демократичния преход в Русия 1991-2009 Русия губи 15 милиона, 11% от населението си.

4

Анонимен

преди 2 години

Дори другаря Сталин не си е мечтал за QR кодове, вечрни, часове, маски, тестове и игли.

3

Анонимен

преди 2 години

Путин предаде Русия на унищожение. След срещата с Байдън въведе задължително чипиране.

2

Анонимен

преди 2 години

Нефть за рубли! Мощное ЗАЯВЛЕНИЕ Путина!

1

Българин

преди 2 години

А на нас ни говорят за робско мислене? Няма човек в историята, който да е избил толкова руснаци, колкото този грузинец, и те пак му се кланят!