178

Що бе

преди 3 години

доста хора ще гласуват за тях точно заради произхода. А болшинството изобщо няма да дадат вот за сините, те отдавна са аут /колкото и да ти е мъчно/.

177

Анонимен

преди 3 години

И дали те не са живяли по времето на соца.по твоята логика никой в България няма право да се занимава с политика,защото родителите им са живяли в друг строй и са имали други разбирания? Аз и родители ми живяхме по времето на цоциализма без да бъдем членове на партията! Живяхме скромно, не заемахме ръководни места и си мълчахме защото имахме в рода си избягали роднини на запад! Който е осмуквал червени *** не би било редно да бъде част от съвременната управа!

176

Венцислав

преди 3 години

И какво като са били комунистите,по пътища построени от кого пътувате сега,кой ви построи язовирите и панелките,вецовете и тецовете,кой обучи всичките кадри,кой електрифицира селата,кой изгради болниците и училищата.ако не бяха комунистите сега щеше да си на село и да си светиш със газова лампа.най-мразя ***,които не са живяли никога през онзи строй да се изказват.

175

Анонимен

преди 3 години

Доста от тях вече са с ремонтирани биографии................. Всичко може да се провери! Колкото и да се мъчат да "ремонтират" биографиите няма как да скрият БКП произдода! В много от случаите човек сам би могъл да се досети ако някой почне да приказва небивалици от сорта че заемал директорска позиция без да бил член на партията по времето на Тошковия "Рай"!!!

174

Иван До Анонимен

преди 3 години

Плюеш всеки коментар срещу заплащане или просто си ***.Ти заслужаваш да те управляват Блек Лайвс Метър или ИДИЛ.

173

Петър Димитров

преди 3 години

А на тебе коя е *** и баща ти? И дали те не са живяли по времето на соца.по твоята логика никой в България няма право да се занимава с политика,защото родителите им са живяли в друг строй и са имали други разбирания? Кого да извикаме тогава Ердоган или Джо Байдън или Путин да ни управлява? Или да сложиме някоя чалга певица с джуки и цици или направо Азис.

172

до 193

преди 3 години

От листата на БСП вече са ясни като бял ден. Изкараха им имената. Справка може да си направи всеки от досиетата има доста хора. Все агенти от миналото. Доста от тях вече са с ремонтирани биографии, но хората помнят и знаят какво направиха през последните 30години. При Румен Гечев с псевдоним Економов заплатите бяха 3 щ.д. Хората гладуваха и умираха от студ. При баджанака на Радев - Г.Свиленски се знае за Софийски имоти и далаверите със заменки за милиони. Няма да ми стигнат символите.Много са.

171

Анонимен

преди 3 години

.....четохте ли им програмата и предложенията преди да цъкате минуси..........Приказки, паметници и делата на "гълъбините"! Мерси предварително! :))))))))))))))БКПто е майстор в тези, програми и приказки от Шехерезада! :)))))))))))))))

170

Анонимен

преди 3 години

До Георги ПетровЪслъ чи тъй

169

Петър Димитров

преди 3 години

Е като не са в парламента,как да постигнат повече.и това да отидеш в студа да садиш дръвчета,да поддържаш паметници малко ли е.колко от Вас всички са си дигнали *** например да почистят и да окосят тревата пред блока например или да протестират против незаконното изсичане на горите например.като не е нищо защо не отидеш да поддържаш на някой паметник ти например и четохте ли им програмата и предложенията преда да цъкате минуси.

168

Анонимен

преди 3 години

Нека всеки и всяка партия кандидат за изборите публикува на всеки свой член кой са били майка му, татко му, баба му и дядо му! Айде да видим кой ще се осмели да го направи??:)))))))))

167

Георги Петров

преди 3 години

И бъдете сигурни,че ако не бяхме на стратегическо място и Запада и Американците нямаха интерес от територията ни,никога нямаше да ни приемат в НАТО нито ЕС. Ние сме по-скоро централноазиатска диктатура,населена от хора,които не ги свързва нищо друго освен нещастието да се родят на тази територия със затихващи функции.и нито Слави нито друг от обявените за следващи в парламента нещо ще промени,понеже и те се гърба на една и съща монета.

166

Анонимен

преди 3 години

Единствените за които си заслужава да се гласува са Демократична България. Само те имат идеи за адекватни реформи.Я им виж родословното дърво и на тях! :))))))) Пак синчета и дъщерички на бившите БКПта! :))))))

165

Анонимен

преди 3 години

Може да ме плюете,но единствената алтернатива е Възраждане.гледайте делата а не думите.колко паметника са помогнали да се поддържат и приведат в приличен вид...........................Те гълъбите и "гълъбините" си вършат работата щом им лъсне паметник, а вдигнеш ли паметник вършиш най родолюбивите дела за България! Ех наивинитет, ех анти-акълие! Ще се страда!!!!!!!!Я сега виж родословното дърво на тези от "възраждането"!!!!!!!:))))))))))))

164

Анонимен

преди 3 години

Единствените за които си заслужава да се гласува са Демократична България. Само те имат идеи за адекватни реформи.

163

Георги Петров

преди 3 години

Да попитам слагащите минуси какво постигнаха всичките *** управлявали последните 30 години,освен че ни закопаха на дъното по всички класации? Най-бързо изчезващи,най-бедни,най-болни,най-корумпирани,с най-раздута полиция и администрация.такъв геноцид май и по турско със всички кланета не е имало.но *** си избират едни и същи *** да ги управляват.дори и магаре да им сложиш за депутат те пак ще го изберат.вече и Сърбите са пред нас.

162

Анонимен

преди 3 години

Негдето и както да се обърнеш - само БКП! Изкарайте родословното дърво на всеки от всяка партия преди да гласувате! Инак пак ще осъмнете с ненарязана едра краставица някъде отзад!

161

Анонимен

преди 3 години

Какви ли не тъпотии и измислят само и само да нямат значение изборите и да няма електронно гласуване и предварителна регистрация както и образователен ценз за гласуване, а защо не и имуществен, бдността е порок.

160

бай Пешо

преди 3 години

Значи едната сигурна коалиция ще бъде бсп-дпс и мая мутрата. Тия три мафиотски организации може да постигнат над 100 места в парламата и да платят на *** да се прикачат към тях и така да минат 120 и да направят правителство.

159

Петър Димитров

преди 3 години

И забележете,че срещу Възраждане се води второ дело за заличаване.явно режима на ГЕРБ,ЛъжеПатриотите и ДПС много ги е шубе,да не вземат други властта и да не им потърсят отговорност.И да попитам с какво право етническа партия участва в парламента.например в Чехия има над 500000 Украинци,но там и дума нестава да имат партия и да са в парламента.