27

f

преди 4 години

Малките награди сови в Езикова гимназия, Силистра, на випуска, пък отишли у хора, ругали гробища с крадени задачи от силистренския инспекторат, неграмотни бо-клуци, ходили по състезания с хиляда измами. Даскалите там знаят за това, нали те са им давали задачите! И даскали и психоложката там, са рутили гробища!

26

Анонимен

преди 4 години

Другарката Нона Йотова е много модерна, от актьорската й заплата ще да е...

25

f

преди 4 години

Славянска ли е писмеността, пак си помислете!Тъ-пите руснаци идват тук с невидимите си слушалки и видеокамери на челата, не могат да четат и пишат, в образованието ни, въпреки шашмите са със статут близък на бавноразвиващи се! Совата на ЕГ Силистра, мъ-стийката, цяла Русия я е правила отличничка, във важните моменти по време на изпитвания да й диктуват в слушалките, и пак не може, че корумпираните даскали трябвало да й пишат фалшиви отлични оценки, кво ви казвам,че гимназиите в Сс са много зле

24

Червен каскет

преди 4 години

Руския Патриарх Киро жа ги пере тез с кандилото!

23

f

преди 4 години

Половината думи в английския език са крадени от българския и малко видоизменени по време на робството!А простите май-му-няци от сащ и русия не могат да четат и пишат, факт!

22

Иванка Йотата

преди 4 години

Прочее Иванка беше ученолюбива и не се мислеше за *** човек. Той преди няколко време например, в кафенето беше казал на господин Фратя по повод на българското правописание: Време е, ние, учените, тоест, да се соберем и влезнем в соглашение... трябва да оправим язика и прочия. Тя се изразяваше по книжовно и говореше на мющериите си: Вчера ми дойдоха маслини от важна степен и с твърде способна цена.

21

Иванка Йотата

преди 4 години

Иванка Йотата и днес не отстъпва никому в учението и е страшна привърженичка на i-то (йотата), която учител Гатю злодейски изгони из класовете на училището. Тя и днес записва в бакалския си тефтер с твърде красиви черковни букви: Нikitа Пiшiкат: четiрiдесе др. сiлiмikia 3 гр, Дiмitpia Пiнtiяta: пiл пitie 20 гр. Освен това Иванка Йотата беше бъбрица сплетник, дръзновен и блажеше през коледни пости скришом от мъжа си

20

f

преди 4 години

България си има много подчасти, но прабългарите са кучета, кучета да слагат в армията ни!

19

Анонимен

преди 4 години

Прилича на Шабаш или нянкакво сборище, нищо духовно не се вижда на снимките, лъщи на политика и популизъм, един учен няма там.

18

Тулупа

преди 4 години

Да направят книгата винету буквар на бългрия.

17

Иванка Йотата

преди 4 години

Тя взема участие във всичките сериозни въпроси, които се възбуждат в Джаковото кафене, и може да се препира успешно с учител Гатя по филологията, с Хаджи Атанасия, който още припознаваше гръцкия патрик по черковния въпрос, а с Хаджи Смиона, дори и с по-учени хора по външната политика.

16

f

преди 4 години

днес, защо на славянската писменост, ние славяни ли сме?

15

Анонимен

преди 4 години

Приносът на безделницата Идиотова е ,че се стова в краката на чекисткото ченге поп Кире Фасо...Целуна му ...жезъла...

14

Ганьо

преди 4 години

Каква пропаднала държава, какво чудо. Живейте спокойно и бъдете здрави.

13

Червен каскет

преди 4 години

Според Кремъл 24 май е празник на славянската писменост,а не на българските език, писменост и култура!Според Кремъл Кирил и Методий са създали кирилицата,а не тяхните български ученици ,България и Българския цар във Велики Преслав-столицата на България!Според Кремъл това изявление е недопустимо!Според Кремъл Радев работи против единността на Коминтерна и интернационалния пролетариат!

12

по смело

преди 4 години

Неможа ли това да го каже на руския поп Киро, че азбуката е българска а не македонска и после славянска.

11

Анонимен

преди 4 години

Долу ГЕРБ, малко им остана!

10

Възмутителна Йотова

преди 4 години

Много грозен ПиАр си прави безделницата Йотова, използвайки българските неделни училища в чужбина, за да маркира дейност ! Тези училища са спонсорирани отМинистерството на образованието !!! Какъв е приносът на безделницата Йотова ?

9

ШибиРиби

преди 4 години

Празнуваме деня на Дочо Булгуров

8

До шести

преди 4 години

Тоя "диктатор", който си мислиш, че споменаваш, избори след избори бие тези, които го наричат така и едни избори не могат да спечелят. Наесен - пак!