37

Анонимен

преди 5 години

Добро утро конова твоята фирма кога ще я видим на магистрала

36

Тотална трагедия

преди 5 години

Проектирането на пътищата продължава по соц. инерцията. Преди 30 г. никой не е предвиждал и планирал, че ще има интензивно движение и че българските семейства ще притежават автомобили. То и затова пътища нямаме!

35

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 27Я провери със streat veaw дали нямат магистрали в Русия.

34

Анонимен

преди 5 години

Две неща ще подобрят условията по магистралите:1. В Белгия по магистралите камерите освен за превишена скорост, засичат и времето за което колата се е предвижила от камера 1 до камера 2. Така и да си намалил на камера 2, но през дугото време си карал с 200 - пак си плащаш глоба.2. Още една лента - в момента в дясно някои карат с 70км/ч, а в ляво изпреварват с 200+. Къде да застане човек с 120 км/ч не е ясно.

33

Анонимен

преди 5 години

На менте "Магистралите" на Суджука и 80 км в час е много.

32

Анонимен

преди 5 години

Стига майтапи,какво означава "тежък терен" по магистрала? Освен в *** БГ,другаде подобна глупост,едва ли може да бъде измислена!За какво плащам висока застраховка,пътен данък,а не мога да използвам мощността на колата си при уж идеални, пътни условия?

31

Анонимен

преди 5 години

Щом се допускат изключения, значи нищо няма да се промени.

30

Анонимен

преди 5 години

"Пътищата в България доскоро се проектираха по съветски модел. Наредбата не беше променяна повече от 30 години."Ами то Съветски Съюз няма вече повече от 30 години... Значи в момента, в който се е разпаднал и ние сме вдигнали ръце от пътищата и сме продължили по инерция?

29

Здравейте

преди 5 години

От Стара Загора до Бургас новата магистрала само там може да караш с 200км ч пътя е хубав грапав не плюете истината

28

Анонимен

преди 5 години

Ми като не можете да карате даже ви е много.

27

Анонимен

преди 5 години

Какво значи "тежък терен"? Че някой не е оправил настилката на магистралата?

26

Тиквун

преди 5 години

Опит-грешка..........опс-бррррОпит-грешка..............опссс-брррррОпит-грешка.............опс-брррр

25

11

преди 5 години

До Златко желевДа не си мислиш ,че някой ти вярва щом имената не можеш да напишеш правилно

24

Анонимен

преди 5 години

Колко ли трябва да си изпаднал, за да плюеш по народа си?

23

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 30В Бг няма експерти в нито една област защото ГаньУ И *** колхозник!!!

22

Анонимен

преди 5 години

Проектната безопасна скорост по пътищата винаги е по-висока от разрешената. Това може да стане проблем, ако разрешената скорост е много под безопасната. Световният опит сочи, че тогава катастрофите се увеличават, а не намаляват, както ни внушават псевдоекспертите. За съжаление в България експерти по пътна безопасност няма.

21

BB

преди 5 години

Ааааааааааа 100 са много 70 км за да има глоби за превишена скорост ако е 140 няма работа за кат

20

Анонимен

преди 5 години

По пътищата само с конски каруци и волски впрягове. Вие сте няколко века назад, не можете да шофирате съвременни превозни средства.

19

Златко желев

преди 5 години

Здравейте, живея и в канада и българия . В онтарио скороста на магистралите е 100 кил. Или до сто и двадесет максимум ако полицаите не решат друго а то е спират и гледат дали си глобяван колко години си карал и нарушения , от там решават какво ще е рендето в българия авто парка е къде по стар и такива скорости ? Иначе магистралата тая южната ми хареса миналата година пътищата също не е зле само внимателно , лек ден

18

Анонимен

преди 5 години

До Domino 19Ганьо И ***.Него знак и закон нИ *** лУви.Не случайно премиер ви е Тиквата, избрахтИ си водач по ваш образ и подобие.Сега всичкУ И точнУ.П.П. Още преди 100 години най-великият журналист го е казал че при демокрацията само въпрос на време е за лидер на страната да бъде избран *** който ще е пълнокопие на обобщеният образ на дадена нация.Или "Какъвто народа такъв и оправника му" са казали мъдрите хора.БАСТА!