371

Радев-фигурант

преди 6 години

Радев-зелените чорапи се оказа един фигурант. Говори празни приказки и известни на всички истини като например , че спортът е полезен, небето е синьо и корупцията е вредна. И нищо истински важно и смислено не казва. Кому е нужен такъв президент ?

370

израстнал с охкане

преди 6 години

РП е нааканото бебе на Тиквената революциа което с черпак куса мъжката маьонеза която системно повръщатова е доказателство че РП не е LеZбийка, а че не е LеZбийка се подтвърждава от едно помашко селце където е бил регистриран първият му многопратньорен полов акт изобразен на снимка на която всичките селски пехливани уморени седят. само РП стои изправен до един голям седловиден камък който усмихнатите му родители обливат с ледена вода и мълвят: ще мине, ще мине. тате и дядо и батко ти охкаха

369

Плевнелиев и ГЕРБ

преди 6 години

Плевнелиев винаги е обслужвал ГЕРБ. Единственото, което може да се запомни от неговото президенство е махането на въпроса за намаление на броя на депутатите от референдума. Жалко човече, подобно на Петър Стоянов като начин на избор. В ситуация: магаре да предложат, магаре ще изберат.

368

Анонимен

преди 6 години

Eстествено, че на запад са най- яките *** и е много гот и яко да ги чистят Западняк -ци. Пускат ли Ви да чистите и в *** тоалетната?Боже докъде се докарахме.

367

Койчо

преди 6 години

А мен винаги ме е кефил Роско когато откриваше геи парада.

366

Питане

преди 6 години

А какви доказателства има за химическата атака в Сирия освен фотомонтажите на деца с кислородни маски?

365

Западняк

преди 6 години

Живея на Запад и мога да ви светна че тук на запад където аз живея е много яко, ако някой от вас вече е излизал на запад знае за какво става дума, а в раша е шит.

364

Анонимен

преди 6 години

УжасъВярно ли Борисов е обавил образованието за приоритет?Сигурно помощници ще са Цветанов, Цачева, Деси от Дулово и новата острилка Биков.Ужаст

363

До 343

преди 6 години

"Ми Борисов още преди година обяви образованието за приоритет,"Бухахахахаза ... еднокнижникът обявил образованието за приоритет!!! Откъде ви намират такива олигоф.рени бе?!?

362

Анонимен

преди 6 години

От Благоевград съм и бившият (за щастие) Президент е унижение за мен като жител на този иначе хубав град - пътувам много в България и съм чувал във всеки друг град, че Благоевград е най - хубав! Росене, стиснах ти ръката от възпитание, а не от уважение, вече не си Президент! Млъквай!! Никой не иска да те вижда и слуша!!!

361

Анонимен

преди 6 години

Ха. Къде ще ходи, че няма да ходи :)

360

Щирлиц

преди 6 години

До Анонимен 369Да заличавам,ама като няма какво?Освен глупостите от запад,които са задръстили главата ти,друго няма за заличаване.

359

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 368Бабоеба може изобщо да не отиде, това че им се иска на руснаците да иде не значи че ще отиде.

358

Анонимен

преди 6 години

До ЩирлицОтивай в Дамаск да заличаваш следите от руската атака с БОВ, вместо да ръсиш проcтотии.

357

Анонимен

преди 6 години

*** ще го легитимира преди това. Нашият само ще препотвърди демократичните евроценности, положени от нови водач на ЕС.

356

Анонимен

преди 6 години

Киряк Стефчов е пример за българщина пред мpъсника предател Румен Радев.

355

Щирлиц

преди 6 години

Радев поне прилича на мъж,и се държи като такъв.Който разбрал,разбрал,който не е-да гласува за ***.

354

Анонимен

преди 6 години

Пoмияpа Радев ще ходи да легитимира нелегитимника Путин. Боже кога ще си прибереш двете големи вересии Путин и Радев?

353

Анонимен

преди 6 години

Плевнелиев беше отстранен от Борисов по заповед на Москва. Решетников дръпна юздата на Борисов и той издигна неизбираемата крава Цачева за да бъде избран долният руски агент Радев. Срам, срам за България е предателският тандем Борисов и Радев.

352

Анонимен

преди 6 години

Плевнелиев пак се изходи на метеното и не заслужаваше толкова много внимание,което му отделихме.Хората го плюят,а той си мисли,че дъжд го вали.Горкия.