69

сър Пичук

преди 6 години

ЛилиПутин не го е страх да излезе на избори само срещу дакела си - Медведев...

68

антизападопоклонник

преди 6 години

До анонимен 64,То няма лошо да си богат работодател, ама и работниците ти да не са бедни! Пък 78 хил. рубли си е доста прилична заплата за Русия, като се има в предвид че на територията на закритото акционерно общество(совхоза), образование и здравеопазване, а и спортите комплекси са безплатни!

67

европейски съюз

преди 6 години

Навални е *** и лъжец на гадния Сорос!

66

наблюдаващотдалеч

преди 6 години

До Анонимен71 Теб ще те налази едноокият смок.

65

Анонимен

преди 6 години

Айдее, *** пак са налазили! Нормално, край на месеца е, Сорос е раздал центовете заплата и *** показват полит-коректност!

64

Наблюдаващ

преди 6 години

Средна продължителност на живота в Росия-58г за мъжете. 60г за жените. Росия на 137място в света. България на 53 място

63

Човек да го е страх

преди 6 години

Много руски мечки са пристигнали в Бьлгария, че и почнаха да висят по цял ден и цяла вчер по Бьлгарските сайтовете за да защитят великия си везир. От софия до сльнчака всичко изкупиха, че чак си имат и руска махала написана с големи букви в един от блоковете на крайбрежието!

62

Анонимен

преди 6 години

Манифестантите днес бяха много и предимно млади хора. Бъдещето на Русия е против вожда. Освен това Навални го вече го пуснаха.

61

Анонимен

преди 6 години

С ПРОТЕСТИ НЕ СТАВА!!! ПУТИН ЯСНО ПОКАЗА , ЧЕ ИЗБИВА МАСОВО РУСНАЦИ СЪС АТЕНТАТА В МЕТРОТО!!!КУРШУМ ТОВА Е РЕШЕНИЕТО ЗА ПУТИН !!!!

60

Анонимен

преди 6 години

Поредния предател на Сорос.... Навални ....модерен юда

59

наблюдаващотдалеч

преди 6 години

До Анонимен 63 А как се наричат тия които харесват ***

58

Анонимен

преди 6 години

До антизападопоклонникДа, вярно - средна заплата 78 000, значи към 800 000 на година, сега го прегледах, явно преди не съм чул добре. Но въпреки това неговият доход над 20 млн. пак си е доста над нормата за комунист управляващ по комунистически совхоз Ленина.

57

Анонимен

преди 6 години

Някой сеща ли се какво означава името на Путин на български ?

56

h

преди 6 години

Сорос е мобилизирал Украинските гастарбайтери в Русия на протест срещу Путин .......

55

Анонимен

преди 6 години

Хи-хи-хи.....ами ясно, ЗА ТАКИВА КАТО ТЕБЕ снимките не са доказателство!!!!.Мога да ти покажа каквито снимки искаш. Зависи какво искам да ти внуша. Шаранчета като теб налапват винаги.

54

антизападопоклонник

преди 6 години

До анонимен 51,Явно толкова си гледал или по-точно разбрал! При условие, че средната работна заплата на работниците в неговия "совхоз" е 70хил. рубли, няма как годишната да им е 200хил. Как да не се стремят да го очернят- нали само за тези сметки в автрийски банки, дето имал говорят, които той преди да се го регистрират, закри! Изкараха го олигарх и каккъв ли не! Той какво каза- цитирам по памет с превод - "не знам дали съм олигарх, но влагам парите си в Русия, нямам яхти и имения по Ривиерите"

53

скоро

преди 6 години

Големи празненства ги чакат руснаците, след падането на милиционерския режим на лицето -Путин и престъпниците в Кремъл !!! Сибир ги очаква ....

52

Анонимен

преди 6 години

До антизападопоклонникНяма как да му дадат 40% на Грудинин, след като процентите за Путин са над 70, а Жириновски също ще вземе 10-15%И както вече писах, гледах го този "комунист" и представянето му въобще не ми хареса. А то бе свързано с икономиката, все пак това му е специалност, относно външната политика, направо беше гола вода. А Русия не е совхоз, а велика държава, управлението й е прекалено голяма хапка за Грудинин.

51

Анонимен

преди 6 години

До антизападопоклонник 52Е да....ако му ги "даваш" ти, може и повече да са!!! Г.л.упак....погледни засега статистиките....движи се около 6-7%, а колкото повече времето върви, толкова повече ще го видят какъв е въздухар, направил един колхоз на окрадена земя....САМО ЧЕ РУСИЯ Е ДОООООООСТА ПО-ГОЛЯМО ОТ ЕДИН КОЛХОЗ!!!

50

Анонимен

преди 6 години

Браво на руснаците, събуждат се и ще изринат остатъците от КГБ които я задушават. Трябва и ние да направим една лустрация за да тръгнем напред.