65

Анонимен

преди 8 години

Е не преувеличавай толкова, само 50 рода е изклал, тя цялата държава е била 50000.

64

Jivko.Roussev65

преди 8 години

докато ,,Робството,, е тема номер ,,Едно,, в БГ,народа ще гладува!!!!

63

Анонимен

преди 8 години

"Но с това няма да спре битката на кюрдите."И за какво се борят кюрдите? Утре ще се радваш ако *** решат в България да си правят държава! Дето никога и никъде по света не са имали. Също като кюрдите.

62

Анонимен

преди 8 години

До чичо ГошоТи си християнин, защото Цар Борис 1-ви е решил така. И защото е изклал 50 000 рода от аристокрацията, които са били цвета на нацията ни, ама са били против християнството. Славата на Борис 1-ви е била също като на Василий 2-ри... ***. Идеята да се приеме християнство, не е защото е по-добра религия, а защото всички големи около нас вече са били такива. И ако сме контра е можело всички да ни го набиват!

61

Анонимен

преди 8 години

Imali naslednici Ataturk v Balgaria !?!?!?

60

Анонимен

преди 8 години

Днес Ердокак ще се пържи на бавен огън на собствена територия. Ще пробва изнудване, наглост и безочие, за да измъкне ПАРИ от европейците и някаква изгода, да покаже мускули и сила, зада се задържи на власт. Демирел вече го пожертва. Но с това няма да спре битката на кюрдите. Истината е, че за Европа Ердоган вече не съществува като политик, защото на него не може да се разчита и думата му пет пари не струва!

59

Анонимен

преди 8 години

До ХА ХА ХА"Единственият читав родил се турчин е БЪЛГАРИН"Българин, ама мюсюлманин!

58

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен"В БИТКАТА ПРИ ГАЛИПОЛИ..." (и така нататък...)Умират не 250 хиляди, а над 450 хиляди. В битката са участвали и помаци. Всеки който иска, може да отиде и да види паметника дори и днес. Били са ни съюзници, имайте го предвид.

57

Анонимен

преди 8 години

Агаряните стават "турци" и започват да се обединяват в нация едва в началото на миналия век, когато са изклали арменците, изселили гърците и е минала Балканската война, свързана също с огромно етническо "разчистване" на териториите. Питайте потомците на тракийските българи! Съвременните турци се надъхват със шовинизъм до дупка, учебниците им са пълни фалшификати, убеждават ги, че са били водеща цивилизация, в пълен разрез с истината. Империята е била застояло блато! Сега претопяват кюрдите...

56

Анонимен

преди 8 години

До чичо Гошо"Нито искам да го знам ,нито да целувам г... на турците!Ние сме християни ,а не ислямисти!"В миналото християнството е било много по-кръвожадна религия от Исляма. Това, че днес се говори повече за другите идва от там, че са им разорени държавите и са останали назад с науката и техниката. Иначе е имало периоди в които Европа се е учила на наука от тях. Математиката в Европа от там идва. В онези времена са вярвали, че ние в Европа сме диваци, които се избиват. И са били прави...

55

Лев

преди 8 години

Лефски е с турски произход! Скоро ще напишат 10те турски тайни на Лефски

54

Анонимен

преди 8 години

До историк"не забравяйте, че и ние сме от татарски произход - мюслюмани! Руското славянство е фарс!!!!!!!!" Освен това славяните са европеиди, близки са до немските племена. Има 2 типа славяни - източни и западни. Западните по-късно населват включително и балканите. А източните пресичат Урал и после при голямото преселение явно виждат зор и се връщат. Тия "руските" славяни и до ден днешен спорят кой е бил "първоизточника" на славянството. А то е ясно - западните.

53

чичо Гошо

преди 8 години

Нито искам да го знам ,нито да целувам г... на турците!Ние сме християни ,а не ислямисти!На който му харесва турския манталитет-прав му път в Турция.

52

Анонимен

преди 8 години

Османската империя е тюрлю гювеч от езици, религии и раси. Бяла, жълта, черна... На робските пазари всяка година е изкарвана "стока" от къде ли не. Важно е било да си приел исляма, защото другите са били третирани като тор, стадо за доене, за ангария/безплатен труд/, за кръвен данък, за да се поддържа войската с еничари, зер на агаряните нещо не им се е мряло заради династията. Да, Ататюрк е с български гени, но това не ни прави близки със съвременните пуйки!

51

Анонимен

преди 8 години

До историк"не забравяйте, че и ние сме от татарски произход - мюслюмани! Руското славянство е фарс!!!!!!!!"Никакъв историк не си. Татарите са ислямизирани по-късно. Тогава, когато сме се отделили от племена, които ПО-КЪСНО са наречени татари, се е изповядвала официалната религия на Средна Азия - Тенгризъм. Няма християнство, няма ислям!

50

нормален българин

преди 8 години

В идеологията на Левски има ли асимилационни извращения като "възродителния процес"? Има ли забрана на майчин език? Само губим от тези глупости.

49

Анонимен

преди 8 години

Елени Каринте де

48

Анонимен

преди 8 години

Елени Картите каква е?

47

Анонимен

преди 8 години

Ататюрк не е глупав човек и е осъзнал безобразията които са вършели турците по нашите земи 5 века. А и голямата му любов е българката Димитрина Ковачева.

46

88

преди 8 години

Поправка:Заради това преселение роднините на Ататюрк не са в Македония и Гърция, а са около Одрин.