102

fdf

преди 10 години

селяните прости идват пак на гости...

101

до 117 - Анонимен

преди 10 години

За теб специално е постижение.Правиш ли разлика между "By" и "Buy"?

100

Анонимен

преди 10 години

Хайде софианци да се прибират в София, да намалят катастрофитеи ние в провинцията да си починем от техните превземки.Да вървят да бачкат, че имат кредити да плащат-резултат на стремежа им да са гъзари.Преди 3-4 години едни превземки като извадиха едни Айфони си мислеха, че ще впечетлят провинцията и като видяха нашите тогава нови Samsung и LG и ги сравниха с дизайна на техните дърва за огрев от ентусиазирани настроението им премина в разочарование.Случва се.

99

Минка

преди 10 години

Българите нямали пари аааааааааа, вдигайте данъците и цените!!!

98

Reverse

преди 10 години

Ай пак обратно - от малкото до гоуемото село.

97

Язе

преди 10 години

до 117мойто пък е 129. Само казвам, не че има значение

96

Иван Костов

преди 10 години

"Кой не скача е червен"-Забравихте ли,че Костов е най-червения и червив КОМУНИСТ?!Така ще се стои в задръствания и краде!Ще чакате задръствания,кражби и лъжи!Това е прехода!!!

95

Анонимен

преди 10 години

До МенсаАз не съм убеден, че хора с подобно на твоето IQ>=140(най-накрая намери начин да се похвалиш публично) са много продуктивни. Buy the way IQ=140 не бих казал, че е постижение.

94

Язе

преди 10 години

До До ЯзеПрав съм, щото съм от малкото щастливци, де имат възможност да си останат на село с доходи колкото да не умрат. Боря се да си остана тук. И се моля да не дойде денят в който да се наложи да напусна спокойствието и атмосферата на които се радвам.

93

Анонимен

преди 10 години

Добра организация на движението от бововдолския *** Орешарски, нали?Другият път пак гласувайте за правителството на "експертите" !

92

sofeto

преди 10 години

"Колони от автомобили по обратния път към дома"Баа мааму, София станала дом на цяла България! ха ха ха

91

До Язе

преди 10 години

Колко си прав само!Няма нищо по хубаво от къща в спокойното село, ако не бяха прате които се изкарват в София, кракът ми нямаше да стъпи тук!Пък и в София колко са кореняците?, 20 000, 25 000Колко от вас имат баби , деди, прадеди или имоти останали от тях ит.н?

90

Анонимен

преди 10 години

До vargТи не си ли селянин?

89

Анонимен

преди 10 години

До vargчутовно умен както винаги.

88

Мнение

преди 10 години

Коментарите под статията дават поне донякъде представа за състоянието на България в момента - омраза, негативизъм, нетърпимост към другите. Няма начин една държава да върви напред, след като живеещите в нея не могат да се понасят един друг и не се чувстват част от нещо общо. И това по Великден - семеен, християнски празник, когато хората би трябвало да са по-позитивно настроени. Джоко Росич в едно от последните си интервюта каза, че първата стъпка да се оправи България е да спрем да се мразим...

87

Анонимен

преди 10 години

stiga se obijdaite. malka dyrjava, 1 avtoban i mnooooooooooooooooooooogo koli. kakvo iskate da e prazen li? tova e polojenieto.

86

Язе

преди 10 години

Шматки, стига сте се джафкали!на село си е супер, в големият град се ходи по необходимост.

85

Селянин от Видин

преди 10 години

До АнонименАе, симпатяга, в софето съм идвал само до летището. Ти пък си безкрайно ограничен, ако си мислиш, че Айфеловата кула е нещо впечатляващо - явно само на картинка си я виждал. Предполагам от Dell-а, от панелката на лизинг в прекрасната ти софия?

84

Менса

преди 10 години

До АнонименЗащо изявявате желание да уринирате върхи IQ-то ми? След като кореняк-софиянците могат да изразяват недоволство от съжителство със ***, защо аз да не мога да изразя своето ?

83

Me

преди 10 години

Важното в случая е че от бързане средностатистическия *** , няма да стигне до София в кола а в катафалка . Ще седне зад волана пиян на *** , ще ръчка 20 годишния немски кошник и накрая в сублимния момент ще се нацепи с 200 в ТИР. Е това е Българина