747

Калашников

преди 1 година

Всичко е под краварското командване ! Просото е краварски васал , както и Тиквата ! Слава на РУСИЯ !

746

Мислете

преди 1 година

Вие съгласувате ли си собственият живот с други хора? Е, не искаме и България да съгласува с други държави. Това е отказ от суверенитет и точно затова антисистемният вот ще расте.

745

Анонимен

преди 1 година

Просто Киро да каже какво още е съгласувал с разни посолства,за да сме подготвени. Гешев нали ще рине политическия ***. Да видим дали ще започне от понеделник.

744

Анонимен

преди 1 година

Логично се развиват нещата,навсякъде назначени некадърни,по-некадърни и най-некадърни калинки,и в крайна сметка балона се спука.Като въшката като са много и са уядат,излизат по челото.Така е и в политиката,и в съдебната,в здравеопазването и т.н. И ужасно се чувства при кметовете и местната власт.

743

681

преди 1 година

Кой каквото сам си направиш и от Кремъл не могат да ти направят. Бу-ха-ха!

742

Анонимен

преди 1 година

Руските агенти си разиграват коня тук, все едно са в Москва.

741

много елементарно

преди 1 година

Много елементарно, пич! Не може за всичко в страната да е виновна Русия. Не може единствения отговор към критикуващите ви за предателствата и простотиите, които вършите да е: "трай си, защото си проруски ***". Измислете нещо друго, че ставате за смях.

740

Анонимен

преди 1 година

Предлагам в понеделник някой депутат да излезе и да пита- "Кирца, аре стига глупости. Ама имам един въпрос по мъжки към теб! Лена гълта ли?" В процедурен план- Желязков какво може да му направи?

739

Анонимен

преди 1 година

Вярвайте на Киро Лъжеца!

738

Анонимен

преди 1 година

Абсолютно! Никакви съмнения!

737

Анонимен

преди 1 година

Байдънофили! М.мммм...

736

_-

преди 1 година

Стига сте преигравали *** такива. В чуторите ви са само пари,власт и нарцизъм.Проруски калинки са ви напъплили.Аха,

735

Анонимен

преди 1 година

Какво сега да очакваме 5 лв.нафтаи10 лв олио отново)

734

Българче

преди 1 година

До Ехххбезбожнико от ***,чувал ли си за Бог?Бог е единственият Съдия!можеш да съдиш *** и баща ти,че са те оставили не образован и гладен...зависим!

733

ББ

преди 1 година

дали копейкин и други рус.р.би,работещи за убийствата на жени и деца в Украйна ще срещнат баща на убити с тяхна помощ децата му...ами Да!Война е...вие руските р.б. я обявихте на Народите и децата ни!

732

ББ

преди 1 година

До Анонименкоя първа линия бе дрогиран изрожденецо???България е член на ЕС и НАТО!не са воюващи!манипулатори от пАсоалството ви лъжат и насаждат страхове!къде е прокуратурата и Данс???а да фалшифицират и разпространяват "записи"по нареждане на пАсолството и резидента!найстина ли рАдев вярва,че може да мине...САЩ...ЕС...Нато...България????...камикадзе...сър!дали САЩ записват,следят парични от раша към...копейкин?ами да!Война е

731

ББ

преди 1 година

До Анонименпозорно ми пАсолство,оправете си кочи.а.а в която сте превърнали Държавата си,да рАсия е ко.и.на,вижтекак живее Народите ви,а имате всичко,робуващи на болни и луди,рАсия няма нужда от Украйна,от България,от Справедливост има нужда и ще е най проспериращата Държава с благоденстващи Народи!...ако имахте вяра в Бог!!!има Бог...това с манипулацийте по-гьобелс...така умря хилядолетният на хитлер!успех в желанието ви да умрете позорно!

730

Анонимен

преди 1 година

ПП на фронта на първа линия )

729

Анонимен

преди 1 година

Проруските сили ли те накараха да барaш парапета на Лена? Ей, за врабчета ли ни взе, бе Кирчо? Като изчезнат записите от квартирата с Лена, пак ли проруските сили ли ще са ти виновни? При нови избори отиваш директно в канала.

728

Божееее

преди 1 година

*** постановки и манипулаци са като на Хитлер,ама и така ще свършат!