88

Аз

преди 1 година

Ами затвориха ни устите. Вижте в България като се ваксинираха на 100% и Ковида изчезна! Няма какво да кажем. Науката си е наука 😂

87

Анонимен

преди 1 година

Статията очевидно е предвидена за Острова. Тук 70% са неваксинирани и се питат къде са ваксаджиите. Шансът да срещнеш игленик е изключително малък.

86

Анонимен

преди 1 година

продължат да са бедни и нещастни...

85

ПОМНИМ

преди 1 година

Трябва Целия Свят да БЛАГОДАРИ на Русия .Ковида се произвеждаше в Харков , Украйна - Сина на Байдън - Харис Байдън беше собственик (защо БГ Медиите крият това ?) .Армията на Русия СРИНА БИО ЛАБОРАТОРИИТЕ в Харков и Харис избяга в САЩ - сега се строят Био Лаборатории в България , но нашите Политици са Уплашени и НЕ Подкрепят Проекта .

84

АНТИВАКСЪР

преди 1 година

Тук съм, И? Прекарах ковид миналата зима, И? Беше, като обичайна настинка, И? Даже я изкарах по-леко, отколкото грип, И? А преди ковида минали години съм бил с температура, гърло, треска и тн. в които не съм могъл да се оправя цели седмици при стандартните зимни грипове,... И? Аз днес съм прав, здрав и корав! Ама повечето се набоцкаха нали? Ще ги питам аз след 3-4 години. Къде ще са ваксърите!

83

Анонимен

преди 1 година

Тази сутрин един наш, много популяризиран от медиите лекар (нарочен за авторитет) обясняваше разпалено по бнт как ваксините срещу ковид давали 97-98% гаранция за защита или най-малко леко и без усложнения преболедуване, "да не говорим - каза той, за стигане до болница и смърт. Това противоречи на логиката!" - И аз си спомних колко хора едва оцеляха или починаха именно след поставяне на ваксина, уж внезапно и от "придружаващи заболявания". Без никаква логика! ;(

82

Анонимен

преди 1 година

Конспирации? 70% от населението не е ваксинирано и премина през пандемията без боклучавите ви "ваксини", въпреки уверенията ви, че "ваксината" била единственият начин.

81

Антиваксър

преди 1 година

Тук сме и се наслаждаваме на победата. Изкарахме една настинка и никой не успя да ни прободе насила. Следващата пландемия ще сме повече и по-подготвени.

80

Анонимен

преди 1 година

Е къде да са, мият чинии, чистят улиците, карат такси, обаждат се на врачки, седят си вкъщи и нищо не правят, слушат чалга и пишат по 2 кутии цигари на ден! "Елитна" група!

79

Сина

преди 1 година

Тук сме, но няма кой да ни дразни и си траем!

78

Това са

преди 1 година

Пп, Вгъ.зраждани, Маяма, отровно трио и пр. Божкови протрестъри дето счупиха държавата.

77

Бил Гейтс

преди 1 година

Чичо Доктор с голямата игла

76

Анонимен

преди 1 година

Не слагайте хората под един знаменател, с едно и също образование, мислене, социален статус....няма такова нещо! Тук някой написал, че противниците на ваксините били с ниско образование и агресивни....вярвали в теории на конспирацията. Това са медийни внушения, за да настроят обществото срещу нежелаещите доброволно да се подложат на социални експерименти и недоказани теории за наличие на пандемии. Много пари имаше в тази схема, далавери и манипулации, гигантска корупция!

75

anonim

преди 1 година

Експеримента продължава,и жестоко се лъжете,ако мислите че нещата са приключили.Отново ше затварянки и боц-боц.Просто четете между редовете поднасяната ви информация.

74

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 78 - Ти можеш каквото искаш да си мислиш, не знам дали са хиляди умрелите ваксинирлани, на мен ми стига, че си отиде най-близкият ми човек с три ваксини. Аз без нито една все още живея. Та ми е все тая, че някой си мислел за някого, че е нискообразован, агресивен и т.д. Иначе, и аз си мисля, че ваксините са набързо скалъпени, за пари, неизпитани и ги набучиха на хората, пък каквото дойде, на късмет. И не съм антиваксър, всички ваксини имам без тия последните бози.

73

Анонимен

преди 1 година

До До Тео Я кажи нещо за Кемтреилс.

72

Анонимен

преди 1 година

Свръхсмъртност е когато 2011 до 2019 умират по 107/108 хиляди, а 2020 - 125 000, 2021 - 149 000 (данните са от НСИ). А да си затваряш очите пред очевидното е ......?

71

До Тео

преди 1 година

Това с чиповете беше глуппост, спусната от същите хора, които пропагандират ваксините. Идеята беше да те накарат да се почувстваш като глуппак, ако не искаш да се ваксинираш. Манипулиране, което даде добри плодове. Много хора се ваксинираха, за да не ги помислят за психясали параноици.

70

Анонимен

преди 1 година

Тук сме, живи и здрави!

69

няма антиваксъри

преди 1 година

Няма антиваксъри и никога не е имало. За да има антиваксъри трябва да има и ваксини. Тези течности които някои хора позволиха да им вкарат в кръвта нямаха никакъв ефект срещу вируса. Не се знае какви ще бъдат последствията след години от тези течности за здравето на инжектираните и за техните деца.