154

ТВ на истината

преди 1 година

Смешен плач! В страна като България, където се спират неудобни местни телевизионни канали, е фалшиво да се говори за нарушения на свободата на изразяване някъде в чужбина.

153

хахахахаааа......

преди 1 година

....преподавател Денис Скопин показва на Стийв Росенберг от BBC документа.......БЕЗ КОМЕНТАР!

152

Анонимен

преди 1 година

В Русия малко неща са се променили от времето на Сталин. Властващите убиват непрекъснато за да се държат на власт.

151

пасарела

преди 1 година

" РУСНАК " стана олицетворение на ненавиждан индивид , изпревариха американците !! Язък , Путин , язък по думите на Нешка за " широката " руска душа !! Широка , ама завоевателна !!!

150

Анонимен

преди 1 година

Къде изчезна, бе, Михалков? :) Уплаши ли се? :)))

149

Анонимен

преди 1 година

Да уточня, че "Хайнц" е най-старата и Най-добра марка в света. И въпреки, че звучи немски, е американска. Но вероятно се произвежда и в Европа.:) Не вярвам да я ВНАСЯМЕ от САЩ. :)

148

Анонимен

преди 1 година

"Хайнц" е по-хубав от българските кетчупи. Все пак кетчупът не е българска храна. Виж, имаме N на брой лютеници и всички са супер. Така че караме на "Хайнц" и българска лютеница. Домати имаме и наши, и турски, без да броя тези, които зреят в дворовете ни. Нашите са по-скъпи, но и по-хубави. А вие в Раша с какво ще се похвали те? Че няма и една останала западна марка? :)))

147

Ген.Лизимах Македон

преди 1 година

Вуггарос, ВАШРА ДЪРЖАВИЦА, И ВАШТО ТУРСКО ПЛЕМЕ --- ВИ ИМА, САМО ЗАРАДИ ВЕЛИКА РОССИЯ..ТЯ ВИ СЪЗДАДЕВ 1878 ГОДИНА НА 3 МАРТ , И ТЯ ЩЕ ВИ ПРАТИ ПАК В ГРОБА, ОТКЪДЕТО ВИ ИЗКАРА И СЪЗДАДЕ В 19-ТИ ВЕК .

146

Асен

преди 1 година

Надявам се всички сте наясно относно бомбардировките от Съюзниците по време на ВСВ.На нас българите може да ни е криво от този факт,но трагедията е,че сме били съюзници на мракобесните фашисти:(

145

Анонимен

преди 1 година

Няма какво да се чудим. Комунизмът е най-човеконенавистната доктрина. По-страшна дори от фашизма, където поне има частна собственост. Вече 100 години този тумор разяжда човечеството.

144

Петър

преди 1 година

До Английски архив:И 50 коментара да напишеш,куцат ти знания по история! Например: не си съвсем наясно със събитията около Берлинския конгрес.Прочети малко повече:)

143

Анонимен

преди 1 година

Русия е пътник.

142

Поредна гнYсотия

преди 1 година

под формата на лека съботна пропагандичка!Агенция ЕЖК,този път от Малобритания!

141

Анонимен

преди 1 година

Русия е пътник.

140

У бре

преди 1 година

Колкото е опасна, толкова и жалка! Миналата седмица в мрежата гледах как украинците си връщат малко селище. На гарата отвориха изоставен хладилен вагон.Когато го отвориха,се развикаха - Смрад,смрад! Вътре беше пълно с чували трупове на руски войници.Оказва се, че девиза "Своих не бросаем" ( Не изоставяме своите) е гола фраза на руската пропаганда.И Жалка...

139

Анонимен

преди 1 година

ми това е ОТЛИЧНО ! КОЙТО НЕ ЗНЕ КАКВО КАКЗАЛ (МАКАР И ПОДЪЛ ЧОВЕК )ЧЪРЧЪЛ ЗА СТАЛИН НЕКА ЧЕТЕ В НЕТА -НЯМА ДА ВИ УЧА ЦЯЛ ЖИВОТ НЕГРАМОТНИ АМЕРИКАНОФИЛИ

138

Анонимен

преди 1 година

Английски архив, пий си хапчетата, обличай пижамата и заспивай. Забрави за няколко часа нещастно то си битие. Ние българите коментар по-дълъг от три изречения не четем. Който не казва нищо, разтяга локуми. Истината е кратка и ясна.

137

До 183

преди 1 година

До АнонименНе си чул защото не си слушал подходящи руснаци. Ситуацията там сега напомня края на управлението на Брежнев. На битово ниво само мързеливия не му се подиграваше и не разказваше вицове за него, но открито да го направят се осмеляваха единици, защото ги очакваха репресии. Сега е абсолютно същото!

136

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 185 теб какво те боли за чужд грях индииец - а мисли за кадифената си кожа

135

Български архиви

преди 1 година

А между там минаха се 10 години и днес всекий разумен българин, всеки патриот, който милее за бълг. Независимост и народност, като гледа какво вършат в България и навън руссите, иде да даде право на немците и ингилизите, да признае, че техните уверения са биле и прави и уместни... Едно време турците душаха бълг. Свобода и народност, днес същото дело искат да вършат нашите братя освободители. Едно време всяко зло за българете идеше от Ц-град, днес иде от Петербург..."(Стефан Стамболов, Дневник, 6 декември 1886 г., /71, 106-108/)