71

Менто

преди 2 години

Сто хиляди от " работливото " сТадо висят на български телкове от десетки години! Ам-гъл най-добре знае, че добитъка без остен и камшик не тегли!

70

опетков

преди 2 години

До Абе, проблем е Спокойно, турците са работливи и бързо ще научат езика, след като родителите им го знаят. Ама едва ли "ще се юрнат". Между другото, само преди десетина години турците бяха поне три пъти по-добре от нас, а сега ни дишат прахта. И то заради "лошата" политика на ББ и ГЕРБ. За "радост" сега петорната пак ще обърне нещата, не в наша полза.

69

Христо Христов

преди 2 години

До 80"Как ще ги изхранваме е мистерия." - тия са работливи. По-скоро те ще ни изхранват. По би ме било страх от пълчища европеиди и лгбт-та дето единствено да искат нещо и да ни поучават как сме длъжни да им го дадем могат.

68

Кесар Тервел

преди 2 години

Нищо добро от югоизток от хиляди години! СкОта преяжда с баклава и джигер, скоро ще дойде време да повръща!

67

опетков

преди 2 години

Когато в една страна шета диктатура и стойността на валутата се определя от диктатора, а не от икономиката, става така, както е в Турция. Преди десетина години, когато смениха лирата с 1:1000, една лира беше 1 лев. В действителност сега българите работим в полза на турския бизнес и им правим износ, без да се охарчват. Аз качествена турска стока не съм видял и се чудя на всички, които се прехласват по "евтините турски стоки". Знам, че и швейцарците пазаруват в Германия в пограничните им райони.

66

Абе, проблем е

преди 2 години

Оставете тия битовизми колко струвало олиото. Ако така продължат нещата в Турция, очаквайте към България да се сюрнат пълчища с двойно гражданство. Неграмотни, неговорещи езика ни, но пък по документи български граждани. Няма какво да работят и ще виснат на социалната ни система за помощи. И говоря за стотици хиляди. Как ще ги изхранваме е мистерия.

65

bg

преди 2 години

Одрин е на 20км от границата. Географията яко куца май май..

64

Анонимен

преди 2 години

Първо Одрин е много по близо от 150 км от границата и не мога да разбера една бутилка олио колко литра е та да струва 100 лири. Допускам, че и в двата случая са добавили по една нула авторите.

63

Предпочитам

преди 2 години

да пазарувам от Турция първо защото качеството на предлаганите стоки е високо, цените са ниски в сравнение с тукашните дето предлагат *** на Европа с четворна надценка, обслужването е на ниво, въобще заслужава си! Това са хора, които знаят и как да правят бизнес и как да те привлекат като клиент И те не взимат високи заплати и но работят не са мързеливи!!!

62

cinik

преди 2 години

И в България при Жан Виденов всичко беше евтино, и заплатите бяха евтини 5 долара месечно ! Стоките бяха безумно евтини и турците идваха да пълнят колите със стока. Иначе високите цени в България ще доведат единствнено до вълна от фалити на алчни ***. Търговците сами си вкарват автогол с алчността си :)

61

Анонимен

преди 2 години

Сибел Кикели е светска ататюркистка, нещо си се объркал!

60

Анонимен

преди 2 години

Журналиста от ДВ сигурно е от гастербайтерски произход! И е дал воля на пантюркистките си мечти за духовните граници на патрона му!!!Такива са ,ако ще и 5 поколение да живеят в Европа.Уж интегрирани ама са спящи клетки и нелегални "Сиви вълци".Даже и Сибел Кикели дето снима порно е ислямистка и пантюркистка!

59

Талибан Ер-джолан

преди 2 години

Турците - селектирано стадо от обслужващ персонал и потомствени роби!

58

Аталай и ДПС

преди 2 години

Защо не протистират?

57

Анонимен

преди 2 години

Одрин бил на 150 км от българската граница. Може би от устието на река Велека... и на 300 км от границата ни с Румъния.

56

Анонимен

преди 2 години

Едно евро е 17 лири. Сто евра са 1700 лири. Като сте тарикати кувайте злато и евра, а не храна.:D Извинявам се изядох цяла нула рано рано още спя.

55

Анонимен

преди 2 години

Едно евро е 17 лири. Сто евра са 170 лири. Като сте тарикати кувайте злато и евра, а не храна.

54

Христо Христов

преди 2 години

До 63"От вчера,до днес сутринта лирата се срина с още 10%." Тя и газта на TTF в Холандия скочи вчера 8%, а днес сайтът им "не работи"....

53

АнонимеН

преди 2 години

ЕРДОГАН САМ СИ Е ВИНОВЕН!!!! МОЖЕШЕ ДА ВЪВЕДЕ ОЩЕ ПРЕДИ ГОДИНИ ВАЛУТЕН БОРД И ДА СЕ ПОДЧИНИ НА МВФ ТОЕСТ НА ФАЩ! НО ТОЙ ИЗБА ДА Е НА СТРАНАТА НА КОМУНИСТИЧЕСКИЯ ДИКТАТОР ФАЛШИВИЯ ПУТИН И СЕГА ДА СИ ПАТИ!

52

Атаман Сирко

преди 2 години

Гнясна история!