194

Сюлейман паша

преди 2 години

Не забравяйте,че в европейската и световна политика вие сте само слушатели.Така е било в миналото,така ще е завинаги-докато свят светува .В случая с Македония нищо не може да решите сами!Сьдбата на Македония отдавна е решена от САЩ,Европа и регионалната сила-Турция!Последната ще позволи вие да решавате какво ще стане с Македония?! Забравете!Македония ще стане член на ЕС-рано или кьсно!На вас ще ви остане като кяр вражеските отношения и пропуснатите шансове за добри отношения с нея!!!

193

Зони

преди 2 години

Аде бе, блгарчетата да диктират што може и што не може да се случи... македонизмот им пречел, абе каков фактор си мислите дека сте вие!?

192

Сюлейман паша

преди 2 години

...налага се омраза кьм бьлгарите,че са долно качество хора,учат децата още от малки ,че бьлгарите са фашисти,насилници,убийци и,че са татари... Ами,да!!!Кое не е вярно?!?!По добра характеристика от това-здраве му кажи!Доказват го деянията ви не само кьм македонците,но и кьм собствените,преките ви малцинства-роми,помаци и турци !А кажете,че не е вярно !

191

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 235 В Егея по гражданската за доказване на верноподаничество към ГКП, имената и фамилиите се сменяха с гръцки. На Груевски дедо му беше Груюс. Преди ВСВ по Вардара се сърбизираха. На Заев фамилията беше Зайевич. После комунистите също се прекръстиха на ски, както ти каза, Заев стана Пирински, като верноподаничество към СКП. След като Тито подгони коминтерновците, някои избягаха в Америка, други в Австралия, трети в СССР. И Лукановите и Станишевите са от тая кохорта.

190

Ъглово

преди 2 години

Когато чуя новини за Македония самочувствието , че съм българин леко се увеличава. Държава с измислена история , изчезваща чрез сигурна етническа подмяна и обедняващо и по-бедно население , без морски излаз и т.н. Всичко това го пиша заради последния македонец писал във форума , който не знае къде се намира.

189

Пепи сатъро !!!

преди 2 години

Ха ха ха!Едно ддиво племе тюркоезично и чергарско,прехранващо се с конекрадство и домъкнало се на коне и кобили от дивите степи на Алтай преди 1342 г.в нашата мила родина Европа иска да убеди цял един народ,че е част от него,бре??!!Ха ха ха!Това ддиво племе,чиято пародия на държава е със затихващи функции-краен срок на годност е 2030 г. иска да убеди нашата Европа,че е на страната на ИСТИНАТА,бре!Ха ха ха!Да живее и пребъде Джон Траволта2.0,който ще обясни на ддивото племе кЪк точно стоят нещата

188

Анонимен

преди 2 години

Тия така си го натресоха с албанците, ама нали са тъповати и още не осъзнават. Втори национален език албански. И познайте какво ще е след 20 години? Ония са като фабрика за деца. Ние нямаме проблеми с албанците и те нямат с нас. И предпочитам за съсед албанец, отколкото психопат-грандоман с наполеонов комплекс.

187

Приятелю 241,

преди 2 години

Младите македончета знаят само това, което учат, слушат и четат! А ние знаем какво е то! Дядовците и бабите им българи вече не са измежду живите. Документите са или унищожени, или скрити дълбоко. Няма кой да им разправя за истинския им произход и история. Майките и бащите им са наплашени, част от тях наказани за непослушание, някои -жестоко, за да слушат и се подчиняват. Та откъде да знаят младите кои са !

186

Оставете ги!

преди 2 години

Толкова усилия, средства и нерви хабим за тази смешна ГМО държавица! Зачената изкуствено от Комунистическия Интернационал! Да си гледаме нашите си работи, без, обаче, да отстъпваме от позицията си, и да ги оставим да се саморазпаднат. Албанците ще свършат работата, която ние не свършихме. С твърдоглавието си само това заслужават тези хора под помпозния паметник на великия им "предтеча" Александър Македонски! Горкият, ако знаеше...

185

Анонимен

преди 2 години

Какви македонци, какви пет лева. През турско там са живели само българи и архивите го доказват. Тези сегашните македончета от небето ли паднаха?

184

Заьо

преди 2 години

Йероглифите под номера 239 и 237 изчезнаха напълно. Правилно. Това български веб форум и се пише на български език.

183

Заьо

преди 2 години

След поредното *** във форума.237, предполагам, че не си въобразяваш, че някой ще ти чете йероглифите.

182

Друг начин няма!

преди 2 години

Г-н Кирил Петков трябва да е наясно, колкото и да го притискат външни недоброжелателни към нас сили, че възможният избор пред него, сега, когато българите му гласуваха доверие, е само един. Отстояване на истината и непозволяване на когото и да било заиграване с историята ни! Бедни сме, лъгани многократно, пренебрегвани от великите сили сме, но достойнството си на народ трябва на всяка цена да запазим!

181

Заьо

преди 2 години

239,предполагам, че не си въобразяваш, че някой ще ти чете йероглифите.

180

Анонимен

преди 2 години

По Вардарот населението не е точно българско. Като българско можем да определем в южните и части. Българско беше в Егея, но там комунистите го македонизираха. В Скопие имаме много голяма сръбска компонента, които сега се определят като македонци и преобладаващи македонизирани власи. От много време там именно власите са на власт, забравили влашкия и приели български диалект с малка промяна на имената: Николае Чаушеску - Коле Чаушески, Маня Манеску - Мане Манески. Тези без "В" са власи. Мицко/ски.

179

Заьо

преди 2 години

Населението на РСМ са ни толкова близки колкото и населението на Мароко например. Много хубави хора са, но времето не е подходящи за подаръци. Танкове повече няма да им подаряваме например.

178

бг

преди 2 години

великосръбската агентура която управлява Македония има за задаба да не допусне влезанто на Македония преди Србия в ес и затова постоянно провокира раздор и скаднали .но македонците са си виновни .зСлед берлинската стена повече републики от миниимперията сърбославие изхвърлихя сръбската агентура от управленето си само македония ги остави .да си сърбат попарата

177

Заьо

преди 2 години

Аз досега не съм видял много "братя и сестри", които да си отстояват правата, че са българи в РСМ. Тези високопарни приказки, че било трябвало да им помагаме ми изглеждат странни. И защо някой често се опитва да хипнотизира българите, че населението на тази територия са ни били братя. Колко български знамена изгориха тези наши "братя" напоследък?

176

Никакво отстъпление!

преди 2 години

Македонските власти от дълго време дават луди пари за международна подкрепа на нечестната си политика. Изграждат лобита навсякъде, където пробият с подкупи. Но фалшификациите са си фалшификации и не могат да се отрекат. А ние можем и трябва да залеем света с доказателства, документи, които са НЕОСПОРИМИ! Имаме ги, имаме и законното право!А на тези наши братя там, които се борят и отстояват смело правото си да се наричат българи, трябва да помагаме всячески!

175

У СОФИЯ....

преди 2 години

САМО РУСОФИЛИТЕ СА ТАТАРИ И ТАДЖИКИ.... ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ СА МАКЕДОНЦИ---ПРЕСЕЛНИЦИ ОЩЕ ОТ 12-13-ВЕК......