366

ама няма

преди 2 години

Мъча се да си спомня кога сме били добре ,когато са ни управлявали комунисти.

365

до 468

преди 2 години

Щото предните 5г. здраво работихме,да не спираме устрема.

364

Анонимен

преди 2 години

Единстен бай Кратучно Тиквата можел да управлява. И други могат да управляват и то по-добре. Айде, че има да се върши много работа

363

Анонимен

преди 2 години

Не се върнаха на бял кон, а на куца камила, но и тя падна и умре преди финала, та се наложи Карадайъ да носи Герджишката на гръб като жив-умрел

362

Реалист

преди 2 години

До 463. Такива като теб не ме интересуват, знаем че сте 80 процента. Само чакаме, за да ви гледаме сеира, когато държавата пак фалира и като безумци пак ще излизате на площадите и ще търсите поредния месия. Т ъ п п о племе.

361

Зозо

преди 2 години

Честит Рундю - катастрофата на всички, които си го избраха. Зимата да не ревете от глад пак :))))))))))))))))))))))))))))))))))))

360

Гербер

преди 2 години

До 457. А вие не ревахте ли 11 години? Е, когато ни настигнете тогава се плюнчиш по сайтовете.

359

Анонимен

преди 2 години

Нароът не ви иска, герберунгелчета, не разбрахте ли? Айде, у канала

358

Ганьо

преди 2 години

Народ, който си избира за президент една фуражка вместо ректора на най-престижния си университет няма бъдеще. Затова и винаги ще бъдем на това дередже.

357

Анонимен

преди 2 години

СТАТУКВОТО СЕ ВЪРНА- 18ЮНИ 2013Г БЪЛГАРИЯ Е ОСЪДЕНА ОТ СЪДА ПО ПРАВАТА НА ЧОВЕКА ЗА 15 ПОЧИНАЛИ ОТ ГЛАД ДЕЦА ПРЕЗ ВИДЕНОВАТА ЗИМА НА 1997Г В СОЦИАЛНИЯТ ДОМ В СЕЛО ДЖУРКОВО- ЗА ОТОПЛЕНИЕ И ХРАНА НА ДЕТЕ СА ОТПУСКАНИ 050ЛВ- КАКВО НИ ЧАКА, ОЦЕЛЕЛИТЕ ЩЕ РАЗКАЗВАТ- НО СНОЩИ СЕ ДРУСАХА ХОРА И ГЪРМЯ ШАМПАНСКО.

356

ЗАЕДНО МОЖЕМ ВСИЧКО

преди 2 години

ДАЖЕ ДА ГЛАДУВАМЕ И СТОИМ НА СТУДЕНО, ЗАГЪРБИХМЕ СТАТУКВОТО- СЕГА ТУК Е 40% НА ЦЕНИ НА ХРАНИ НАГОРЕ И 3/4 ПЪТИ ПО ВИСОК ТОК- НИЕ ОБИЧАМЕ ДА НИ ГЪРЧАТ, ДА СТОИМ НА СТУДЕНО И ДА СМЕ ГЛАДНИ,,ГЛАДНИ, ГЛАДНИ- КОИТО ОЦЕЛЕЯТ ЩЕ РАЗКАЗВАТ, А СКОРО ЩЕ ГЛЕДАМЕ КАК РАДЕВ ПРАЗНУВА, ПОМНИТЕ ЛИ ВИДЕНОВИЯТ ГЛАД И ХОРАТА КОИТО НАДНИЧАХА ПРЕЗ ПРОЗОРЦИТЕ НА РЕСТОРАНТИТЕ И ПРАЗНУВАЩИТЕ ВЪТРЕ-Е ТЕ ТАКА ЩЕ БЪДЕ.

355

Анонимен

преди 2 години

България се връща при Русия....тя не че се е отделяла, де...

354

BG

преди 2 години

Какъв президент си ти бе селяни*но , същият *** като Тръмп

353

Киро и Асен

преди 2 години

БСП във властта не е статукво.

352

Анонимен

преди 2 години

ПРОСТОТО БЪЛГАРСКО НАСЕЛЕНИЕ СИ ИЗБРА КОМУНСИТИТЕ НА ВЛАСТ КОИТО ЦЯЛ ЖИВОТ ГИ КРАДАТ И УНИЩОЖИХА БЪЛГАРИЯ !Каква промяна всичко е измама. Целта им беше на Радев да свали Бойко Борисов от власт. Но немислещите и неинтелигентни хора това заслужават.Света е напред а вие сте 500 години назад. Никога няма да стигнете американците с тоя президент Радев. Поне да беше умен. Руски ***

351

Аха

преди 2 години

А ти от кои си бе ПЗвенк , не си ли от статуквото !

350

Грипен Гаменов Ветов

преди 2 години

Здраствуйте Паляци!Е,нема такъв народ,колкото и Баджо да вика,че имало?!Сега ша траа да *** тарпите още 5 годинки и секи месец ша зимам по 20 бинки!ако управляат Кирчо и Кокорчо,нема да има вето!Ако дойде некой друг на власт,пак почвам да плюя и да слагам вето,вето,!А на Коледа от сега са стягайти за мрачната ми декламация в стил нищо нема да са случи в Курица Не птица!Благодарим ви не,щастници,че пак настъпахте червената мотика!Друг опит нема да имате.От тук,вечните сибирски полета,НЕКАДЪРНИЦИ!

349

Анонимен

преди 2 години

При Борисов дизелът беше 1,80, а сега при Радев той гони 2,80 лв/ литър. Кой е по-добрият държавник?

348

пияница мистик

преди 2 години

А БСП що е бе, Фигуранте? Ти създаде ПП с двамата ль0льовци - крадеца и лъжеца. Те какво са бе, Фигуранте? А Бойкикев, потомък на славен комунистически род, дето и той сега ще е управлението какъв е? Ти Фигуранте си статуквото, комунист сkaпан, заедно с цялата шайка превратаджии около теб

347

Анонимен

преди 2 години

ГaHю си го нахендри с 200!