213

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 273: Няма смисъл да пускаш проучвания - и 0.00001% риск да има да умрем от вируса, ще пуснат една сърцераздирателна статия за единият умрял и ваксърите ще скочат "не ви ли пука за живота", "кажете го това на семейството на починалия" и т.н. Когато няма логика, а има страх, каквито и аргументи и изследвания и учени да дадеш, ще бъдеш игнориран.

212

Грешна ваксинация

преди 2 години

Младите макар ,че не карат тежко вируса със изключения ,най-много се ваксинират защото пътуват и прочие ,старите най-много умират ,но никой не може да ги накара да се ваксинират--- затова и смъртноста е относително по висока ще добавя и разбитото ни здравеопазване .Едните пренасяли на другите тоест младите на старите --ами старите да се ваксинират .Какво като спряха дискотеките,ама пуснаха училищата .Бабата фледа внучето ,ама не се ваксинира еми нейна си работа като и се мре .

211

Анонимен

преди 2 години

Twenty-three seroprevalence surveys representing 14 countries were included. Across all countries, the median IFR (the infection fatality rate) in community-dwelling elderly and elderly overall was 2.4% (range 0.3%-7.2%) and 5.5% (range 0.3%-12.1%). IFR was higher with larger proportions of people >85 years. Younger age strata had low IFR values (median 0.0027%, 0.014%, 0.031%, 0.082%, 0.27%, and 0.59%, at 0-19, 20-29, 30-39, 40-49, 50-59, and 60-69 years).

210

Васко Трътката

преди 2 години

Значи да бягам за тоалетна хартия...

209

Случаен минувач

преди 2 години

До Аз 267 Още Радой Ралин през 1980 беше написал: Докога над страната ни бащина, ще вилней тази страшна простащина!

208

Анонимен

преди 2 години

""машината за цензуриране" - не е машина а няколко глопака които сигнализират за нередност с бутона с "!"" - хаха може и така да е, не знам, но и моя коментар го изтриха, понеже линкът е от Станфордския университет (явно фейк новина хахаха) и там пише, че реално смъртността от Ковид за хората до 69 години е под 1% ... Ваксъри, и Станфодрския университет ли е "фейса" и баба Пенка? ... :)

207

Случаен минувач

преди 2 години

Е тогава вече ще стане бой. Хотелиери, ресторантьори, всеки ще хване по една тояга и ще се започне. Няма да позволят да ги правят на маймуни!

206

Аз

преди 2 години

Няма по просташки държава от България

205

Ха

преди 2 години

Да имат късмет само !!! Няма вече яйца, че са скъпи, но камъни има !!!

204

техните прогнози

преди 2 години

Валят от всякъде и от всякакви ,самите те не знаят какво са казвали и къде-- от телевизия във телевизия и от прес конференция на брифинг са ,откъде да знаят какво са казли от Юли за Септември или Октомври ,,,

203

1234

преди 2 години

А-ха! Значи затова на учениците вече се изпращат новите пароли за влизане в платформите за онлайн обучението!

202

Локдаун и

преди 2 години

Невиждан скок на цените е равен на див метеж,щото със какво ще се плащат сметките ,да не заповядат на полицаите да стрелят на месо ? Озверена тълпа не е като лятната протестна разходка ,нямат нищо общо ,а и Славито са против ,как ще стане

201

Анонимен

преди 2 години

Просто да изпишат от болниците всичките приети с лека температура... Няма да има причина за локдаун и ваксърите няма да се оплакват, че болниците са пълни и виждаш ли не можели да идат на лекар. Ама така няма да се вземат парите от пътеката...

200

Анонимен

преди 2 години

Е нали според един друг веще.. математик прогноза от преди два месеца трябваше да имаме септември месец по 5-6 хишяди на ден. Кунчев от рзи и Катранджиев запяха в един глас още края на юли, началото на август, че септември, и то средата ще имаме приблизително толкова нови случаи, колкото сега въпросния математик прогнозира за октомври. Нищо от това не се случи. Прогнозите явно не им са силната страна. Явно на кафе, боб, руни или на ръка не е точно предсказване на бъдещето на коронката.

199

Анонимен

преди 2 години

..... Гореспоменатите "корифеи" са ***, подчинаващи се на (и платени) от все още неизвестните милиардери, считащи се за богове и решили да обезлюдят ЗЕМЯТАИ в същото време, ТЯ се тераформира, за да бъде удобна за живот за други видове, сещай се за какво говоря....

198

Анонимен

преди 2 години

Защо ли ходят въобще на лекари, ако имат само сополив нос? А защо въобще се съгласяват да влизат в болница, в случай че нямат проблеми с дишането?

197

Анонимен

преди 2 години

А според астроложката на - бан нов локдаун на - 10 октомвриЗвездите и го говорят

196

Колко млн. е Бг ?

преди 2 години

има 1,5 млн ваксинирани 1.5 изкарали болеста има поне още 300 000 който са я изкарали безсимптонно ето ги около 4 млн--- и ако се разболяват всеки ден по 15 000 то само за месец са 500 000 нови ---а нас ни е започнало още от Август е вярно бяха по-малко .... но като ги слушам пък математиците май взе да ни повтаря. Хаиде да ни преброят да не излезе че сме 5млн от които 1млн деца и другите вече по два оъти се разболяват .

195

Анонимен

преди 2 години

Какъв локдаун?! Кой ще го обяви,а да го видим този луд,който ще затвори цялата държава при положение,че мнозинството от народа е наясно вече с всичко.

194

Анонимен

преди 2 години

До Явно много вреден Приятелю, просто дай инструкции как да си го намерят, вместо да пускаш линк и да ти го блокират - примерно потърсете "medrxiv infection fatality rate". Блокират всеки линк, независимо вреден или не.