61

Спокоен

преди 2 години

Аз комуникирам всекидневно с 10 човека. Тия 10 бройки, комуникират с още 10 техни си. Е как пък за година и нещо нито един от познатите на познатите ми не се разболя сериозно от тоя ужасен вирус. В голям град живеем. Единия е техник в шивашка фирма с 200 шивачки, другия е дилър на учебници, такси имаме, продавач в магазин, журналист в мижава медия, автосервиз, казанджия за ракии и т.н. Всички сме семейни с деца. Жените ни работят със сума хора. Бе как един от нас не пукна от тоя вирус?

60

Eliat

преди 2 години

Инатът на представителите от Давос, които смятат че всички трябва да се съобразяват с тях. Но всъщност Те са най - обикновени карти за игра...

59

bocko

преди 2 години

4-та вълна само в манипулираните тестове и платените медии. Съсипахте хората с тези постоянни забрани, като на всичкото отгоре ги боцкате с някакви химии, за които съм сигурен, че нито един лекар в България не може да каже какво има.

58

Анонимен

преди 2 години

и по смъртоносен се изказва недоучения експерт, тоя кого плаши не знам, но със сигурност не е по смъртоносен, и този е станал платен агитатор

57

Анонимен

преди 2 години

До Фигурантът ,,, в болниците още много народ трябва да се уволни! Особенно тези дето надписват бройки, за да вземат бонуси!

56

Анонимен

преди 2 години

Ще изкараме и поредната ви вълна от заплахи и опити да ни убиете. Както предните три. Мислите ли, че ако правите едно и също нещо ще постигнете различен резултат? Това никое животно не го прави, защото явно имат повече разум от вас. Само с пари не става. Поне в България. Тук народът е буден, недоверчив и с право. Оцелели сме хилядолетия, ще живеем още хилядолетия. Защото такава е волята Божия!

55

Анонимен

преди 2 години

Ква Делта? Я елате на плажа да видите концесионера как ги е набутал *** до *** и вода на душовете няма. И пълни химически тоалетни! Това води до ентеровируси и други чревни проблеми ама не мисля че е Делта, а липса на контрол и ХЕИ

54

Анонимен

преди 2 години

Ангел Кунчев: До 15 септември пикът на COVID-19 може да е преминал, има повече от месец и може да се окаже, че пикът е преминал, "Делта" вариантът на вируса засяга ниските възрастови групи каза Ангел Кунчев.

53

Анонимен

преди 2 години

Ама то няма никаква вълна. А за това, че отсъства при нас е очевадно, че причината е незначителния брой доброволно заразени с ваксина.Дано все така трезвомислещите у нас са 90% от населението. Тогава няма да има никакви вълни и опасности от вируси.

52

Какви грешки,

преди 2 години

Какви ваксини ви преследват бе хора. Толкова ли е трудно да разберете, че точно заради малкия брой овапцани не сме се омазали до ушите като евреите.Грешка е да убиваш собствения си народ.

51

ууу

преди 2 години

"От края на юли до началото на август......" - ето така се манипулира и лъже!

50

Анонимен

преди 2 години

А така. Кажете си истината че стотици ще умрат а не хиляди както надувахте до сега.

49

Слави Трифонов

преди 2 години

4 път никой няма да ви се върже на лъжите

48

Слави Трифонов

преди 2 години

вируса е в медиите навън не виждам вирус хората ядът пият и си носят новите дрехи

47

нн

преди 2 години

Да не правим от мухата слон. От един процес, епидемия има какви ли не коментарии, от *** по-***, от-глупави по-глупави, от страшни по-страшни, а то е процес който ще мине и ще отмине. Само времето ще покаже. Борбата е жестока, но докато не се получи масовия имунитет, милиони и милиарди да го прекарат няма да спре борбата с него. Ваксините просто само помагат.

46

Четвърта вълна

преди 2 години

Е вълна от шизофрения. Шизофренията избива след инжектирането. Толкова прости хора си е бедствие. Няма ваксини бе умните. С тези инжекции ви заразяват и това са практически измислените вълни. Иначе се надявайте да умрем, па вие да забиете кол. Само да не стане обратно, че да се молите да ви ефтаназирам.

45

Гьотверен

преди 2 години

До това доведе смотаняка Кунчев, *** Кантарджиев и убитака математик, забравих му името. Не че съм го знаел някога де

44

Анонимен

преди 2 години

И как с около процент и половина положителни проби на ден някакви си лекари почват да говорят за 4-та ковид вълна.

43

Фигурантът

преди 2 години

Румен Радев, по-известен като фигуранта доведе четвъртата вълна с уволнения по болниците и с назначения на антиваксъри !

42

Честито

преди 2 години

Значи са ви "ваксинирали" с Делта.