99

Mr. Green

преди 2 години

имат разрешение

98

Анонимен

преди 2 години

как пък все над САЩ и Русия летят тези НЛО?!

97

Анонимен

преди 2 години

До питанкане, трева и имат зелени зъби

96

Анонимен

преди 2 години

Едните изпращат на другите НЛО та другите им изпращат НПО та .Ама НЛО - НПО няма много разлика .И в двата случая много шум за нищо . А вие къде мислите отиват степените на ракетите ? В Русия всяка година по график се тестват всички ракети на въоръжение .

95

anonymos

преди 2 години

и венера... по-лошият близнак на земята, но негоден за живот

94

До 98

преди 2 години

Намали ракията и субстанциите,ще гледаш трезво и няма да виждаш летящи светещи неща!!!

93

наблюдател

преди 2 години

До гостКитай, както стана ясно наскоро, също има програма за изследване на НЛО. Те наскоро откриха един подобен на Arecibo телескоп, но по-голям, и една от основните му мисии е да търси извънземни сигнали.Канада наскоро публикува свидетелства за НЛО, които са събирани от 70 години. По цял свят е и описанията на свидетелите съвпадат - обекти, които се движат с много високи скорости и рязко променят посоката на движение.

92

Анонимен

преди 2 години

До 88В Голяма грешка живеещ. НЛО има заснето абсолютно в целия свят. Дори в България преди години имаше заснети неща ,но се потулват. Аз лично съм виждал в България необясними за мен летателни апарати вечер.Които минават, без шум и изведнъж изчезват. Непознавам технология, кято може да го прави . Естествено военните Нато могат да имат много неща, които не знаем.

91

ИД

преди 2 години

За тези, които се интересуват дали темата НЛО инвазия няма да измести Ковид, напишете в youtube следното: Urgent Breaking News : Update From Dr. Greer

90

anonymos

преди 2 години

До Анонименв нашата галактика сме сами..другото е много далече

89

Анонимен

преди 2 години

Някой хора още си мислят, че са сами в галактиката. Хахахахаха Очевидно е от десетилетия за НЛО и заснети такива с човешка технология. Въпрос на време е да ги покажат официално. Не сме готови ,още. Та ние се делим на книги и цвят...какво остава да ви кажат ами тука има 10 раси ,които са 1000г напред развити.

88

наблюдател

преди 2 години

Впрочем на Елизондо не може да се вярва много. Той е ръководил програмата към Пентагона за изследване на тези феномени, но изглежда като човек, който е склонен да вярва на какво ли не. Историята за изключване на ядрени ракети от НЛО е стара, поне само тя е публично известна. Освен свидетелства на военни, не е потвърдена по друг начин. Има сходна и от Украйна, където ракетите са били активирани. Дали Елизондо е имал достъп до повече доказателства и случаи, или просто е наивен, е трудно да се каже

87

Мара общата

преди 2 години

Чакам ги НЛО-то че само от земни мачовци с малки ..... ми писна,не може само боб да се яде!!

86

Светозар

преди 2 години

Стига фейк новини ! Никакви конгресмени не са правили такива декларации. Престанете с фабрикуването на новини ! Има предостатъчно такива сайтове.

85

Анонимен

преди 2 години

Краварите ще има много да се чудят когато това оръжие от СССР което беше спряно от Горбачов стане напълно готово. По времето на СССР и Леонид Брежнев беше започнато да се експериментира с това оръжие и бяха стигнали до почти финален етап но Горбачов го спря и замрази. Това оръжие няма равно на себе си. В пълният му вид ще очуди света. А краварите нека си сънуват извънземни и да им се радват.

84

пецата

преди 2 години

С това плашиха вече през 90та година , сега им трябва едно много уплашено поколение затова са ковид , сега нло, после нещо друго ще измислят, важното е да се сее страх и да се увеличава в мозъка органа отговарящ за страха, това го правеха едно време с филмите на ужасите, студената война и т.н.

83

Анонимен

преди 2 години

Те в Сената не знаят и какво точно е Хаванският синдром с повече от 5000 "жертви"+дипломати!

82

гост

преди 2 години

Аз имам въпрос. Защо всички НЛО обикалят около САЩ?

81

Анонимен

преди 2 години

Шизофрениците в сащ само глупости плещят. Не е открит живот извън планетата. Цялата ни слънчева система е негодна за какъвто и да била живот с изключение на земята.

80

До 64

преди 2 години

Ако дойдат извънземните, лично ще им кажа първо да почнат с теб!