131

Анонимен

преди 3 години

Tо като филма Утопия.

130

Ще се ваксинирам ако

преди 3 години

- ако някой ми каже за колко време ще имам имунитет?- мога ли да съм преносител на вируса?- защо се подписва документ с който освобождаващ всички от отговорност- защо производителите на ваксините са освободени от отговорност?- защо рнк ваксините , които до сега са били забранени защото са възпалителни, въпреки че се разработват от над 15г. ,се разрешиха сега?- кой ми дава гаранция, че рнк ваксините ще накарат тялото ми да синтезира само протеин от вируса, а не и нещо друго ?

129

Паскуал Тонеff

преди 3 години

Още малко остава и с ината на *** ще бъде свършено. Отивайте да ви поставят препарата доброволно и да се свършва, иначе полицията ще ви влачи от дупките ви силово и в крайна сметка пак ще бъдете ваксинирани!

128

Постове 9, 10, 11

преди 3 години

Да не повярваш, колко умни овце сме имали.И толкова добре манипулират - да им се ненадяваш!И повечето от мераклиите за Парламента са подобни мъдреци!И без друго ще умрете - защо изобщо да живеете! Просто направете го - сега!

127

ДО 162

преди 3 години

АКО ЗАВИСЕШЕ ОТ МЕН - СИБИР ЗА ТЕБ ЗА ЦЯЛ ЖИВОТ!

126

Анонимен

преди 3 години

До Уха а а аХе, те с едни сирийци и мексиканци не могат да се оправят, а си представи... Третата световна война ама не държава срещу държава, а всяка срещу местните си гербаджии.

125

Несправедливо

преди 3 години

Няма да е справедливо да се дискриминират антиваксерите.Българинът няма да го допусне - по-добре всички да сме в изолация, отколкото да има някой привилегирован, защото се е ваксинирал, или е преболедувал!Хора, бъдете СОЛИДАРНИ!

124

Анонимен

преди 3 години

ПО-ЛОШО ОТ ФАШИЗЪМ!*** НЕЗЕМНИ В АДА ДА ГОРИТЕ!

123

Уха а а а

преди 3 години

Замсля се нова форма на "Шенген". на меастно и международни равнище.У нас Първо ще ваксинират членовете на ГЕРБ и тези гласували за него.За останалите... ако остане...

122

Анонимен

преди 3 години

До ВАКСИНИРАЙ СЕ !Спокойно, то скоро няма да има "чужбина".

121

ВАКСИНИРАЙ СЕ !

преди 3 години

ИНАЧЕ , НЯМА ИЗЛИЗАНЕ У ЧУЖБИНА И ОТ "ГОЛЕМОТО СЕЛО"!ЕДИНСТВЕНО-- "ПЪТЯ КЪМ ТАТО".... ЩЕ ВИ Е ОТВОРЕН..ХА,ХА,ХААААААААААА

120

Анонимен

преди 3 години

Едно ще ви кажа. Пандемиците ще ядат дървото накрая.

119

да,да ама не

преди 3 години

Препоръчвам на всички решили да коментират тук : Първо прочетете постове 9, 10, 11 на Ken! Отговорете си на въпросите и ако имате все още въпроси, отговори и желание - пишете!

118

Анонимен

преди 3 години

Има един вселенски закон - глупaците винаги са по двойки, единият вярва на всяка конспирация - другият на нито една. Единият е антиваксър, другият...

117

ХХХ

преди 3 години

По един или друг начин ще ваксинират стадото ! Някой се залъгват че не сме под диктатура ......това е модерна диктатура !

116

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 153Не съм само аз разбира се. Даже сме все повече, но ми прави впечатление, че дежурните мрънкачи и в ковида някой друг им е виновен да са си същите лузъри, а не си дават сметка, как вековни империи освобождават място за дребни предприемачи да заемат ниши, немислими до този момент. Такава възможност се дава веднъж в живота.

115

Анонимен

преди 3 години

До 146. Ами защо мислиш, че ти си по-различен и не си ***? Значи всички са ***, само ти си ИЗБРАНИЯ.

114

Анонимен

преди 3 години

Антиваксърите са същите психари като анти-антиваксърите. И едните и другите са обладани и управлявани от патологичен страх.

113

Случаен минувач

преди 3 години

До 144 анонименСигурен ли си, че в Русия всичко е отворено? Пускам и руски канали, имам таман 7 на кабелната, нямам чувството, че всичко е отворено.

112

Анонимен

преди 3 години

Пишете глупости, ама за това пак трябва да благодарите на лошата Европа и на милионите европейци, които са дали живота си за това. Дори и сега в по-голямата част от света не можеш да говориш и пишеш за властта каквото ти скимне, защото ще почукат едни хора на вратата и може да изчезнеш безследно.