118

Анонимен

преди 3 години

Абе Василев, ти болнав ли си по главата бе :)))Какво 5G са измислили китайците бе ?!Те, освен да краднат или копират друго не са направили ;)Тръмп им спря технологичния достъп и ... сега Хуавей спира да прави телефоните си от високия клас ;)Китай поне може да крадее по-успешно от руските гении, те и толкова не могат тези алкоголикииии :))

117

Факт

преди 3 години

Хибридна война срещу Китай. Представяте ли си какво щеше да стане, ако вируса се беше появил първо в България? Досега нямаше даже да сме разбрали, че това е нов вирус и е много опасен.

116

Обективен

преди 3 години

Три нещаПърво, в България несъответствията са много повече, както и в други държави от ЕС.Второ, не видях някакво укриване на информация според пасквила. Видях обвинения, че Китай не се справят, а те първи се справиха с непознатия вирус.Трето, авторите на това писание са неграмотни щом използват цифри вместо числа, което е сигурен признак, че не знаят за какво говорят.

115

nimportequi

преди 3 години

В началото на пандемията имаше статии от китайски лекари, че при аутопсиите пораженията са като от сарс и спин после всичко се потули...

114

Анонимен

преди 3 години

Комунистите винаги крият такива неща. Защо им е да го правят не е ясно.

113

Анонимен

преди 3 години

Мисля, че с тези разкрития картинката полекичка започва да се изяснява.Няма никакви конспирации, само дето комунистическото управление на Китай е "изтървало духa от бутилката". Сигурно не е нарочно, но са опитали да го потулят така, както в СССР опитаха да потулят Чернобил.В Северна Корея пък направо го отрекоха този вирус.А западните медии и политици пък обратно: Раздухаха всичко до невиждани размери, та веднага се намериха ентусиасти "спасители на света". За пари, разбира се!

112

BG

преди 3 години

Каквито и грешки да са направили, не могат да ни стъпят на малкият пръст. Тук какви грешки се направиха ехеее. Борбата за власт на политическата класа взе превес, хората се подведоха слушайки хиляди "експерти" и резултата е стотици починали на ден.

111

Анонимен

преди 3 години

Направо се чудя къде бяха всичките тези години феновете на Китай. Другарят Си изведнъж го закъса и те се появиха от нищото да обясняват за злият Запад и добрият Китай. Допреди короната ги нямаше никакви.

110

Анонимен

преди 3 години

Китай отдавна забравиха за вирусаДа, както и СССР забрави за Чернобил :)

109

Ддд

преди 3 години

Не знам за какво пишете, при положение, че Китай отдавна забравиха за вируса, а ЕС и САЩ се тресат от икономическа криза и половинчати локдауни. Смешно е. Долнопробна пропаганда.

108

Анонимен

преди 3 години

Трябва да си много ама много ***, да си мислиш че 1.4 милярда китайски кучета, които живеят като сардини в консерва ще имат едва 90000 заразени и едва 4 хиляди умрели. Трябва да си безбожно *** да вярваш на каквото и да е от комунистическата партия в китай. Те се борят за имидж, за тях хората са просто числа, но нали всички са много умни и вярват безусловно на Китай и тяхния метод със затваряне и карантина. Е пре.е.бахте се като следвате комунизма.

107

Handel

преди 3 години

Ако се бяха сетили да поискат боko да им назначи здравен министър, щаха отдавна да са си решили проблемите с ковида... просто защото нямаше да остане жив човек във въпросния Ухан.

106

обикновен

преди 3 години

Статия написана за хора, които не са ходили до Китай, още по-малко живели, т.е. за лесно манипулируема маса от хора, какъвто е средният европеец, да не говорим за България. Авторът на статията, явно дори не е автор, а само предавач на пропагандна информация. Надявам се българите да не продължават да живеят и говорят по инерция, да почнат да мислят и четат внимателно! Успех, всекиму!

105

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен чукчавируса е бил в Италия още то лятото на 2019 САМО И единствено според Китайската Комунистическа партия /и въобще шумкарите по цял свят/. Как да си признае дрОгаря Кси, кой му напълни памперса?

104

Анонимен

преди 3 години

Само да прочетеш "CNN написа..." и не ти трябва да четеш по-натам.

103

Анонимен

преди 3 години

КОМУНИСТ ИСТИНА НЕ КАЗВА!

102

ОНЗИ

преди 3 години

Ами МОГЪЩАТА КИТАЙСКА ИКОНОМИКА Е НАЛИЦЕ АМИ НАЛИЦЕ Е ВИРУСА КОВИД - 19 АМИ НАЛИЦЕ СА ПАК ТЕЗИ СВЕТОВНИ МАНИПУЛАТОРИ ОТ САЩ КОИТО СА ЗАГУБИЛИ ПОЗИЦИИТЕ СИ И НЕПРЕКЪСНАТО ПРИКАЗВАТ ЗА "РЕСТАРТ НА СВЕТОВНИЯ РЕД" И Т.Н. И КАКВО СЛЕДВА: ГОСПОДАРИТЕ ОТ САЩ ОБЯВЯВАТ БИОЛОГИЧНА ВОЙНА НА ЦЕЛИЯ СВЯТ КАТО СЛУЧАЙНО НЯКЪДЕ НЯКАК СИ СА НАБУТАЛИ КОРОНА ВИРУСА И ВЕЧЕ ОТКРИТО ГОВОРЯТ ЧЕ ДО ЧЕТИРИ МЕСЕЦА ЩЕ ИМА НОВ ПОДОБЕН ВИРУС !?!?!?! И ЗАЩО ТОЗИ НАЙ-ГОЛЯМ МИКРОБИОЛОГИЧЕН ГИГАНТ РУСИЯ МЪЛЧИ!?!?!?

101

Анонимен

преди 3 години

"От сигурна стая на около 1200 километра от епицентъра на заразата, Си Дзипин изразява съболезнования"А откъде да ги съобщи? От несигурна стая? Аман от пропаганда и художествени похвати, където няма място за такива.

100

Си Дзинпин

преди 3 години

Обичам те, такъв си Хубавец! Мразя, Тръмп!

99

Анонимен

преди 3 години

До 111Стига, ***, много си досадна с това "Добре ли сте?", едно и също си баеш. Друг коментар не можеш ли да измислиш.