145

Един Pk

преди 3 години

Много лоща комбинация.Малка държава с много *** народ.Избирате прости,продажни и нагли хора да ви управляват па сега немало доктори.Е от къде като един работник уч(ил недоучил взема 1500 лв. а лекар учил 10 години след средно 1000лв.Народ който нарича лекаря докторчето,инженера инжинерчето и се подиграва на учителите нищо добро да не очаква.Простия учил недоучил човек е зъл,некадърен и мързелив.При социализма си живееше добре а и сега взема добри пари и мрази висшистите.Властта и терора е същи

144

Анонимен

преди 3 години

Имал нужда от помощ? А защо не ни извикахте да "помагаме" когато източвахте здравната каса?И за Александровската гробница ли да дойдем да помагаме?

143

Пижо

преди 3 години

Защо е седнал да се оплаква, че нямало кадри? Аз ли да му ги намеря? Ти си министър - реши проблема. Хората ли да ти го решат? Или отново народът им е виновен за това? Те изгониха лекари, сестри и санитари по Германия, Австрия, Великобритания и цял свят, сега реват, че нямало кадри. То, кадри никъде няма да има в близките 5 години!

142

анонимен

преди 3 години

Ами да правят каквото си надробили - трепеха доктори, врещяха, че няма вирус, надсмиваха се дан професори, видите ли, колко били тъ.пи последните, а нашите разбирачи, дето пет думи пишат с шест грешки?

141

анонимен

преди 3 години

Ккаква стана тя - нашите доктори работят за другите в богатите страни, тук се чудят какво да се прави. На всичко отгоре пак са безработни почнали да се връщат тук, къде ще се приемат, дори и пари да извадят? Ама един доктор поне аз не съм чул да се върне. Никой не е казал, че ще мрем всички, но да се намали поне заразата, защото като се тръшнат в болнични всички, макар и не толкова болни, какво ще правим с тези пенсионери, тълпи от един етнос и всякакви тарикати?

140

недка

преди 3 години

До Анонимен Човек, не те карам нищо да четеш, няма такова нещо! Да са ти живи и здрави близките, които са лекари! Идеята ми е следната - този бизнесмен-лекар, който е успял да направи шеметно богатство /дай Бог всекиму!/благодарение на системата, в която живеем всички, както и на собствените си качества, да ПОМОГНЕ на държавата, когато има нужда от помощ и съдействие! Нито той, нито който и да било на мен не ми е виновен за НИЩО!

139

Анонимен

преди 3 години

До АнонимеПОДКРЕПЯМ НАПЪЛНО!!!

138

анонимна

преди 3 години

И аз мисля, че е правилно да ги командироват от ДКЦ -тата, защото нали е извънредно положението? Какво му е толкова извънредното, като разни полуобразовани се гаврят с подигравки към учени и доктори и не търпят маска дори в магазина, накачулени един върху друг едва ли не, и хабер нямат за мерките в други страни!? НИКОЙ НЕ ВИ Е НАТИКАЛ В МАЗЕТА С ПЕТ СКАФАНДЪРА!

137

Анонимен

преди 3 години

За 200 евро/час както в Германия може и да намерите лекари. Защото рискът е един и същмладите лекари може да задържите с начална заплата 5000 евро,която се удвоява и утроява с броя на придобитите специалности. Тогава можа да имате претенции към тях. Иначе вървете при фудбалерите и чалга певиците да ви лекуват.

136

анонимен

преди 3 години

Какво лошо има да се командироват от ДКЦ по-младите, а там да работят 70 годишни, има такива немалко. Обяснете ми минусите, вие какво предлагате, да няма кой да погледне болните ли, да се връщат и разкарват до пет - шест болници, че и градове?

135

Somalliec

преди 3 години

От Буркина Фасо може ли да идват в България ? Питам за едни приятели.

134

Анонимен

преди 3 години

Медицинското образование е скъпо, много скъпо.И се получава точно "Болен здрав носи".България плаща и готви лекари и сестри за Германия и други богати страни.Трябва да е държавна поръчка с железен договор за работа в България и разпределение или си плащат пълната издръжка.Това е толкоз просто и логично.

133

Те емигрираха

преди 3 години

На гурбет в чужбина а сега ще ги търсим...

132

Феминистът

преди 3 години

Сега пък витамин D да се пиело. Този витамин не се ли синтезираше по естествен начин в тялото при слънчеви бани? Ама през април и май ни бяха забранени дори градинките, а за планините да не говорим. Някой ден ще измислите, че дори и сушените опашки от гущерчета, закачени като обици на ушите, помагат също. Значи към четирите Д ще добавим още едно О - опашка от гущерче.

131

Анонимен

преди 3 години

Изтървахте нещата, ама не щете да си го признаете. Много му се смяхме на д-ра като ни разправяше, че яко ще се мре .... ама уви натам отиват нещата

130

Анонимен

преди 3 години

Лекаре нема,*** си имаме нови-новинички F-ки на картинке и още че си купиме!

129

ДО 143

преди 3 години

Днешните Лекари учат по 4 години , явно си изостанал от информацията .

128

Анонимен

преди 3 години

Викни Бойко да ни лекува сега ! Нали всичко беше под контрол бе *** ? Цяло лято можехте да се подготвяте ...! Сопи трябва народе

127

Анонимен

преди 3 години

Като ги тъпанарите по улиците,си прави пас, сега ги зове.

126

Анонимен

преди 3 години

До недкаИ какво общо има Начев с лекарите, които работят за 700 лв. в държавните болници? Той не работи в държавна болница. Проблема не е в Начев и милионерите от неговата черга, а в останалите 99% от лекарите, които работят за унизителни заплати. И моля, не ме карай да чета на еди кой си писанията, в семейството си имам точно трима лекари и ми е пределно ясно как стоят нещата. Начев е бизнесмен, вината не е в него. Вината е в алчните управляващи некадърници.