93

Истукан

преди 3 години

А, сега вече като сте на власт с ГЕРБ и съвпадат идеите ви с тях, а преди като бяхте на бунището извън парламента и изобщо не съвпадаха идеите ви с тези на ГЕРБ. Забравихте, че искахте да национализирате всичко, да върнете наборната армия, да спрете новините на турски по БНТ, да забраните партии на етническа основа като ДПС и т.н. Всичко забравихте сега като сте на власт. Вече не сте патриоти и националисти, а патерици на ГЕРБ. Едни истински патриоти няма да управляват с мафията, която хулихте.

92

Анонимен

преди 3 години

Какъв левент имаме за министър - председател . Бодигард , първа дружка с мутренските вождове на СИК и Румен Николов и Младен Михалев . Между впрочем през 90те години беше много модерно , много престижно да ходиш да разправяш ,че си близък с мутрите . Нещо както преди 89 беше престижно, да познаваш активисти на БКП Откъде да знае тогава ББ ,че ще стане министър -председател някога . Сега го е яд сигурно , че тогава толкова много се хвалил с връзките си и приятелствата си с мутрите

91

Тонката

преди 3 години

Ако си говорим честно точно Валери монтира винкел на опозицията:):):)Бойко вече мек го вади,но при Валерката нема лабаво:):):)Евала Валеркаааааа измитай катунаритееееее:):):):)Севиля-Манчестър Юнайтед????:):):)Сядаме:):):)

90

Елдорадо

преди 3 години

Управлението на ГЕРБ с ОП е най-доброто, което сме имали от последните 30 години... само те ще въведат наистина нещата, които всички искаме... да гласуват само хора с образование, да се намалят местата на 120 в парламента и да вкарат 10 годишния фалит, с който сумати българи избягали в чужбина ще се завърнат...другите партии никога няма да го направят... Сегашната формула на управление между ГЕРБ и ОП е най-доброто за БГ...

89

Анонимен

преди 3 години

България никога не е била 9 в Европа преди 1944.Не говорете глупости.Винаги сме били предпоследни и последни.

88

Анонимен

преди 3 години

ОСВЕН съдебна власт има и други неща в конституцията.Тях как ще ги промените/

87

Професор

преди 3 години

Бойко вместо Цецка Цачева трябваше да издигне Валери Симеонов за кандидат - Президент. Симеонов е изключително честен човек, прям и с пиперлив език но справедлив. Голям Българин, родолюбец и патриот!

86

Анонимен

преди 3 години

Прилича на кръстоска между швед и монгол

85

от архивите

преди 3 години

Март 1997ма"""Адска машина направи на парчета джипа на столична бизнесдама, която е приятелка на висш служител от средите на СИК. Пострадалата Цветанка Карагьозова излиза с БОДИГАРДА от охранителна фирма "Ипон"БОЙКО БОРИСОВ , който работи в тясно сътрудничество с акционерите на застрахователна компания СИК и Интергруп Румен Николов-Пашата и Младен Михалев-Маджо. Пострадалата е собственик на фирма за химически продукти, масла и изкуствени торове"

84

Анонимен

преди 3 години

До: номер 77Снимка на Бойко Борисов как спинка гол, нали е най-гнусната?Аз обаче още повече се погнусих, когато Бойко ни намекна деликатно, да сме благодарни че не сме видели още по-гнусни негови снимки, как спинка с млади момченца!!!Само като си го представих, ми се прииска да погледам малко реклами за хапчета против paзстройство и дамски превръзки!Толкова са по-приятни!

83

Анонимен

преди 3 години

Не е ли малко *** за националист?

82

Анонимен

преди 3 години

Трябва да има и имуществен ценз. Преди 1944 е имало образователен и имуществен ценз . Тогава България е била 9-тата най-развита държава в Европа. Откакто управляващите се избират от неграмотни и бедни сме на това дередже.

81

сминдух енд чесън

преди 3 години

До ТонкатаДори да не е имало никой в тези палатки,факта ,че са там говори ,че властта се е оляла.

80

адвокат

преди 3 години

Невеж и арогантен клоун.

79

Тонката

преди 3 години

Бабикян каза днес по ТВ,че вчера от дъжда под 10 шатри на Орлов Мост са се скрили 15 000 протестиращи:):):):)Хаджикян и Минетов потвърдиха и заявиха,че даже под шатрите е имало още повече протестиращи:):):):)

78

Българин

преди 3 години

На престъпниците идеите винаги съвпадат !Оставка!

77

БРАВО НА ВАЛЕРИ!

преди 3 години

Досега малко знаех за Валерката, но той наистина ще се окаже голям патриот. Иначе, отрепките на крепостния юдо-хазарски комунизъм, които толкова яростно лаят срещу него в този форум, дълго има да мечтаят за мюсюлманска Евразия, но няма да ги огрее, защото ЕС, НАТО и ПЕНТАГОНЪТ няма да допуснат това. БГ

76

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен"Американският разследващ журналист Джеф Стайн е заявил,че го е страх да дойде в бг,защото се управлява от мафиот."Това е някакъв неориентиран човек, който не знае какъв благ човек управлява България. Ако го види как спинка гол в Бояна, със сигурност ще си промени мнението.

75

Хайдрих

преди 3 години

Тоя *** знае,че повече няма шанс да влезне в парламента. Сега дупе ще даде да се задържи още малко. Уникално нагъл човек. Заради него преди напуснах НФСБ.

74

А

преди 3 години

Ние не сме се и съмнявали че сте еднакво тъповати, то нищо ново не ни казваш.WC