178

Анонимен

преди 4 години

И аз искам като този хубостник да отида в някоя гора и да разпусна но с малкара разлика, че той е преуспял айляк а аз бачкам от 9 до 18 часа за да гледам семейство, като се прибера помагам на жената вкъщи или извеждъм детео на разходка, ако не е едно от двете пак се намира какво да свърша докато ми започне отново работния ден и все нямам време за горски изпълнения - за това бог да го прости и кофти за родителите му но и със или без този зеленчук все тази за обществото !

177

Анонимен

преди 4 години

Варна ако е ГЕРБ и по малко БСП. ВСИЧКО ОКОЛО ВАРНА Е ДПС.Да го знаете прости селяни. Гагауза е завистлив, крадлив, е б ли в. И мързелив.

176

Анонимен

преди 4 години

Най-лошото в днешно време, е, че никой не вярва на офицалната информация. Това говори много лошо за цялата нация. Всичко се подлага на съмнение, постоянно в обществото има нагласа, че вечно е лъгано и го лъжат и нещата стават още по-драматични. Едно общество в което има масово всеобщо недоверие, всеобхватно недоверие, е обречено. Това вече е психически проблем на цяла една нация, и прогнозите са песимистични.

175

Б.Борисов

преди 4 години

Кой взел - взел. Кой дал - дал. Кой взел - дал, халал! Ето аз пържоли и суджуци раздавам, я какви са доволни немските овчарки на РПУ Варна. Може ли се такива негативни критики. Ще ревете после за перките по Графа и за метрото ама някой трябва да гласува за Фъндъчка, хайде да си имаме уважението много ви се моля!

174

Б.Борисов

преди 4 години

до Алхимика:Ааааа я по-кротко, не с такива лоши думи за избирателите! Хайде да се успокоим вече, много ви се моля? Това ващо на нищо не прилича вече. И мишока намерен и кучетата сити да се концентрираме върху позитивите!

173

Анонимен

преди 4 години

Ами със сигурност не е взел мляко с какао или чай с бисквити еверест

172

Georgiev

преди 4 години

Oх, коментарите къртят. Някакви хора се правят на специалисти по опиатите, изказват твърдения какво може да е взел, какво не.

171

алхимика

преди 4 години

Виждам че тук е пълно със специалисти по всякакви субстанции, сигурно сте опитали цялата гама препарати от А до Я

170

Анонимен

преди 4 години

Той се обадил на баща си да каже че се е изгубил в гората и му свършва батерията.Сигурно е предозирал с екстази, тръгнал е да бяга из гората заради енергията, но е нямал вода със себе си, обикалял е 2-3 часа и е умрял от високата температура и обезводняването.

169

Анонимен

преди 4 години

От гъби и лсд не се умира, защото не са токсични (прочетете го навсякъде), а свръхдоза почти не се взима и ефектите са върху психиката, а не върху тялото. Така че тази теория отпада. Най вероятно е предозирал с МДМА и е пил малко вода, или пък е взел от тези bath salts, които са пълен шит.

168

До 189

преди 4 години

Ще умра от смях :) Продължай с това лисерджик ейсид, сигурно си мислиш че си много умен след като просто не го пишеш ЛСД.Пълен смях. Днешно време никой не се друса с катамин и попърс, *** такъв.С "балони" се друсат отрепките в Англия.Сигурно е имало и мдма, ама основно ще е било гъби, лсд и алкохол. Не знам за какво им е бил алкохола след като имат други работи.

167

Matrix

преди 4 години

До Анонимен 184Ще те помоля да не ни свЕткаш,защото кагато съм ходил на такива партита ти си ходил на детска градина!Да, теоритично си прав, но освен това, което каза се въртят и бонбони, има и Кетамин , лисерджик ейсид на капки и неща, които не си и чувал, MDMA ,балони, Попърс... абе да не изброявам.На старите партита не съм виждал предобрил, вярно е, но от скоро особено в БГ НЕ Е ТАКА ! Има си редовно предобрили щото химията ни е гадна тук !

166

До 186

преди 4 години

Я ми кажи колко гъби трябва да изям, че да умре :) Или лсд.Тялото не е скрито, ама онези некадърници не са го намерили защото толкова и търсят.Отбиват номера и после айде пак в кръчмата да се наливат с ракия.

165

Б.Борисов

преди 4 години

Аз като ви казах да не пращате от скъпата нова стока към Варна зако не ме слушате? Сега ще трябва да я местиме към Бургас! Дайте по две пържоли на кучетата и хайде по-тихичко веке, халал да им е на горските смъркачи! По-кротко малко изборе идат, Фъндъка трябва да ни спечели и контролира наща стока из Софето. Няма да делкаме с Манолата я!?

164

181

преди 4 години

Благодаря, 183. Разбирам. Колко жалко.. Правят се грешки, които понякога излизат много скъпо.

163

Анонимен

преди 4 години

Тъпите коментари продължават. Партито било тайно :) Не е тайно, а частно за малък кръг от хора които наистина харесват електронна музика, а не позьори.На такива партита в горите основно се взима лсд, гъби и други психеделици. От тях няма как да умре от свръх доза, амаче моче да получи "bad trip". А след това какво е станало ще разберем скоро.

162

УБИТ Е

преди 4 години

Откъде имат толкова пари малките от на по 18 години .Ами продават наркотици предлагат *** и имат пари .Затова работете като волове за 500 лева докато децата ви продават дрога на наркобарони и престъпни организации подчинени на полицията която спи защото им плащат да спи на определени места и заведения по градове и села .Поредният наркодилър убит за пари . Ако е носил повече от 50 лева е рискувал даго убият в БГ .Тука и за по малко убиват .

161

Анонимен

преди 4 години

Тук пише, че сигналът е подаден в 19:40 от баща му, а доколкото разбрах, обаждането е било сутринта. Това какво означава - че и баща му първоначално не го е приел на сериозно, или е знаел, че вероятно става въпрос за наркотици и не е искал да изпрати полицията там? Не разбирам

160

Убили са го !

преди 4 години

*** ли сте да разберете че са се дрогирали с кой квото има и носи .Вероятно момчето е взело няква непозната дрога по тези земи .Лошото на синтетикатае че никога не знаещ колко е силна и колко е максимума за един човек .Правителството прикрива един голям проблем за България .А той е че навсякъде вече има организирана престъпност занимаваща се основно снаркотични вещества . Това е под шапката и на полицията която дели печалбите за сметка на вашите деца ,внуци и правнуци.

159

АнтиХипи

преди 4 години

Тази ХИПИ култура съсипва хората! Нормалните хора пият по едно или пушат по една и си лягат, но не - хипитата искат забави и атракциони нон стоп... Много жалко за момчето, кофти за родителите му най-вече! Трябва ли да страдат от нашите магарии най-близките ни хора? Животът не ни ли разболява достатъчно? И аз съм на 28, но нищо не е в състояние да ме закара на това място с тези хора. Човек сам избира пътя си, той сам се е доверил на тези долни хипари да дири там с тях какво???...